Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Szara mysz

Szczotki jednak odkłaczone

Polecane posty

1 minutę temu, Ta_z_1_ napisał:

A to to się zgadzam. Tylko w sprawie tej flaszki akurat nie wiem czemu miałaby kłamać.

Pokazać, że kulturalnie niesie flachę do sąsiadów, poczym jednak wypić ją w samotności, żeby się bardziej na yebać? 😄 

• Like 1
  • Haha 1

Czy cesarzowej sie nie chcialo wycinac? Czy moze nie mogła sie zdecydowac, której wartościowej treści nie wycinać? 😆

A może afirmuje duży ekran? 😆 A może długie vlogi to środek na likwidacje larw? 😆

Tego nawet nei chce się przewijać, żeby wyłapać obrazki dla beki. Smuteczek 😆

• Haha 1

4 godziny temu, Dobra _Dusza napisał:

Na kafe spotykam inteligentne dziewczyny z poczuciem humoru. Rozśmieszają mnie do łez.

Natomiast Siwą traktuję jak preparat pod mikroskopem. Lubię dłubać w takich ludzkich brudach.

Ja z mężem mamy taki ubaw oglądając naszą Karynę, że żaden stand-up, ani kabaret nie może się z nią równać. Nic tak nie poprawia humoru jak wywody Blekoty czy grożenie paluszkiem.

4 minuty temu, DuchSuszi napisał:

Ja z mężem mamy taki ubaw oglądając naszą Karynę, że żaden stand-up, ani kabaret nie może się z nią równać. Nic tak nie poprawia humoru jak wywody Blekoty czy grożenie paluszkiem.

Ja polecam profil w_barlogu, zapisane relacje. Złoto!

Wielka opowiesc o wizyce w prajmanim: 58:10 planowala, 58:22 nie planowala. Cekawe co ona ma zamiast mUzgu, chusteczke jednorazowom? 🤣 

• Haha 8

Ta jej czekolada ostatnio pojawiła mi się na YT jako oferta w polskiej knajpce w jakimś centrum handlowym. Koszt to 150zł za sztukę. Także została zrobiona w balona.

• Thanks 1

Przed chwilą, Busz3131 napisał:

Wielka opowiesc o wizyce w prajmanim: 58:10 planowala, 58:22 nie planowala. Cekawe co ona ma zamiast mUzgu, chusteczke jednorazowom? 🤣 

Żołędzia Wiewióra z Epoki Lodowcowej 😂

• Like 1
  • Haha 4

1 godzinę temu, Syreni śpiew napisał:

Pokazać, że kulturalnie niesie flachę do sąsiadów, poczym jednak wypić ją w samotności, żeby się bardziej na yebać? 

Z tą wykalkulowaną egoistką wszystko jest możliwe. Machanie do kamery czerwonym winem, ale picie u sąsiadów tylko różowego, bo „ma mniej histaminy”, picie w szopie czerwonego, tego, którego „zapomniała” zabrać, śpieszyła się, była rozkojarzona..Bidulka. 

• Thanks 1

14 minut temu, Busz3131 napisał:

Wartka akcja jak to zazwyczaj u siwka 12 sekund i zmiana o 180 stopni 😅 serio dzeje se.

• Haha 1

9 godzin temu, PandaCzerowna napisał:

Nie da się ukryć że masz rację. Ale, jak to się stało, że ten Twój racjonalny i sensowny komentarz znalazł się tu...? :classic_wink: jedziemy na tym samym wózku, czy Ci się to podoba czy nie, też masz tu konto. 

czuje satysfakcje, za pół roku chce być w dużo lepszym miejscu w życiu niż teraz jestem ciężką pracą i trochę mnie to jednak jara że jak wchodzę tutaj widzę te same osoby kręcące się w kółku. Jestem waszą dobrą wróżką która czasem napisze jakiś głos rozsądku (kiedyś przeczytałam że tutaj baby jeszcze pokazują SWOIM PARTNEROM SZUSZ ... dla mnie to by był wstyd niesamowity, a mój chłop byłby zażenowany że znam kogoś takiego) więc ładnie tam mają w domu, chłopy pewnie też mają swoje jednostki do śmiania się w internecie xd LASKI OBUDZCIE SIĘ PÓKI NIE JEST ZA PÓŹNO, w końcu za pare, za pare naście lat strzeli wam rzeczywistość w pysk jak bardzo trujący i marnujący cenny czas jest przesiadywanie tutaj

9 godzin temu, Hellena.De.Vil napisał:

płytkie ma potrzeby ta "laska" 😆. pełna micha i wzbudzanie zainteresowania wśrod ludzi, ktorzy robią z niej beke 😆

MEGA kocham to 🙂

pokochaj chodzenie na siłownie xd lepiej ci zrobi gwarantuje 

5 godzin temu, Dobra _Dusza napisał:

Na kafe spotykam inteligentne dziewczyny z poczuciem humoru. Rozśmieszają mnie do łez.

Natomiast Siwą traktuję jak preparat pod mikroskopem. Lubię dłubać w takich ludzkich brudach.

te inteligentne dziewczyny to kompletne dno społeczne które musi się dowartościować patuską w internecie, szukać tutaj inteligentnej osoby to jak iść do klubu o 3 i szukać żony 

Minuta 52:02: wece, ze ja nigdy nie bylam pudrowa, ale teraz to juz wogole, minuta 1:1:12:00: mialam se popudrowac, nic nie mowice. Ona ma zamiast mUzgu rolke papieru toaletowego. 🙂

P.s. w tym mejkapie wyglonda jak Dorotka. 🤣

Edytowano przez Busz3131

25 minut temu, foxybrown napisał:

pokochaj chodzenie na siłownie xd lepiej ci zrobi gwarantuje 

ja wiem. robi mi lepiej 🙂

ale dziekuje za troske. buziaczki.

23 minuty temu, foxybrown napisał:

te inteligentne dziewczyny to kompletne dno społeczne które musi się dowartościować patuską w internecie, szukać tutaj inteligentnej osoby to jak iść do klubu o 3 i szukać żony 

jezeli te dowartosciowujace sie patuską są dnem społecznym, to kim jest foxy, ktora wywyższa się (szczytuje) nad dnem społecznym?😆

Hmmm. Niech zostanie to, na wieczność, bez odpowiedzi. 😆

• Like 3

44 minuty temu, foxybrown napisał:

masz w 666% rację, dziękuję za te światłe komentarze, dzięki nim moje życie zmieni się o 360°, jeszcze raz dziękuję, przytulam, pozdrawiam, głaszczę czule po ramieniu i życzę wszystkiego pięknego, 2137 całusków 

• Haha 2

3 godziny temu, Dobra _Dusza napisał:

Jeżeli ktoś tu jeszcze wierzy w to co ogląda w filmach Siwej - to się dziwię.

Dla mnie to prawdziwy slon w cyrku:classic_love::classic_biggrin:

• Like 1

Postanowiłam właśnie dzysaj (poraz kolejny) zmarnować sobie czas oglądając Siwą. Wquwyła mnie. Lola ma jakąś wrodzoną wadę w nóżce która z czasem może nawet doprowadzić do tego, że będzie trzeba ją amputować. A ta tłumaczy jak to się zmartwiła... Tak Siwa... Wszyscy widzimy jak się zmartwiłaś. Weterynarz kazał loli schudnąć a ty dalej pasiesz ją smaczkami jak ta wiedźma z Jasia i Małgosi...

• Like 6
  • Thanks 2

4 minuty temu, Ta_z_1_ napisał:

Postanowiłam właśnie dzysaj (poraz kolejny) zmarnować sobie czas oglądając Siwą. Wquwyła mnie. Lola ma jakąś wrodzoną wadę w nóżce która z czasem może nawet doprowadzić do tego, że będzie trzeba ją amputować. A ta tłumaczy jak to się zmartwiła... Tak Siwa... Wszyscy widzimy jak się zmartwiłaś. Weterynarz kazał loli schudnąć a ty dalej pasiesz ją smaczkami jak ta wiedźma z Jasia i Małgosi...

Faktycznie i az ciezko patrzec jak roztyla Lolutka.

21 minut temu, Ta_z_1_ napisał:

Weterynarz kazał loli schudnąć a ty dalej pasiesz ją smaczkami jak ta wiedźma z Jasia i Małgosi...

Nie nie wredna larwo to lola przywaliła nie że siwa ja upasla. Lola co noc zakrada się do szafki ze smacKami i wyjada a jak wie że matka wcześniej piła i ma mocny sen to robi sobie antrykora zagryza pawelkami i zeruje nutelle

Tak jest naplawde nie kłamie

1 godzinę temu, foxybrown napisał:

czuje satysfakcje, za pół roku chce być w dużo lepszym miejscu w życiu niż teraz jestem ciężką pracą i trochę mnie to jednak jara że jak wchodzę tutaj widzę te same osoby kręcące się w kółku. Jestem waszą dobrą wróżką która czasem napisze jakiś głos rozsądku (kiedyś przeczytałam że tutaj baby jeszcze pokazują SWOIM PARTNEROM SZUSZ ... dla mnie to by był wstyd niesamowity, a mój chłop byłby zażenowany że znam kogoś takiego) więc ładnie tam mają w domu, chłopy pewnie też mają swoje jednostki do śmiania się w internecie xd LASKI OBUDZCIE SIĘ PÓKI NIE JEST ZA PÓŹNO, w końcu za pare, za pare naście lat strzeli wam rzeczywistość w pysk jak bardzo trujący i marnujący cenny czas jest przesiadywanie tutaj

We wszystkim masz rację, jesteś mądra i wspaniała, ale już nie zaśmiecaj wątku, bo mi przerywasz czytanie o Siwej a to moja jedyna rozrywka w życiu. Ulituj się nad takim przegrywem jak ja i nie psuj zabawy 

• Like 1

2 minuty temu, MONIKA napisał:

Nie nie wredna larwo to lola przywaliła nie że siwa ja upasla. Lola co noc zakrada się do szafki ze smacKami i wyjada a jak wie że matka wcześniej piła i ma mocny sen to robi sobie antrykora zagryza pawelkami i zeruje nutelle

Ostatni gadała że Lola chodzi do Żabki więc ja myślę że ona nie tyle zakrada się po smaczki w kuchni co sama je kupuje w zabce. Jest mega inteligenta po swojej mamie Weronice 

1 godzinę temu, foxybrown napisał:

To czuj, chciej i pracuj - ale jak Larwa wyżej napisała, daj nam żyć, głupim, leniwym i bezrobotnym. Plebs też musi mieć jakieś rozrywki. 

5 minut temu, MONIKA napisał:

A właśnie... Antrykot... Zauważyliście że zawsze jak któreś zwierze zachoruje to wjeżdżają steki?

• Like 1

2 minuty temu, weronikazgierska napisał:

Ostatni gadała że Lola chodzi do Żabki więc ja myślę że ona nie tyle zakrada się po smaczki w kuchni co sama je kupuje w zabce. Jest mega inteligenta po swojej mamie Weronice 

Czyli nie ma ratunku. No chyba że wjedzie berberyna a zamiast króliczka jakiś jurny pekińczyki z opcja noszenia na pleckach

Jeden pies przejedzony a drugi przez lek przed pierwszym wiecznie głodny ape pańcia na behswioryste gracza nie wyda. O dziwo piszcie mi jak to zmienić

2 godziny temu, Olejrycynowy napisał:

Siwa przyznaje się że jest zapasioną maciorą. Kurtyna. 

No i zrobiła szach mat Larwom. Nic do dodania 😜

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się