Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralala_91

START 26.09.2011r. --- W dążeniu do utraty minimum 15 kg

Polecane posty

Dzień dobry laski:) ja tez wskoczyłam na wage hihi,mysle ze teraz to długo mi postoi ,no niedługo bede miec okres ,a zawsze mi sie woda wtedy zbiera,przybieram ze 2 kg normalnie masakra:[,i wtedy sie nawet nie waze,bo i tak wygladam jak prosiaczek hehe Ale ogolnie jestem zadowolona z tego 65,bardzoooo:) Ja tez budze sie jakos szybko,casem w nocy,najgosze sa sny jak olewam diete i coś szamam ,normalnie jak sie budze to sie ciesze ze to sen:P

Ja też się strasznie pocę ;/ Oj Karluna, jednak ciekawość wygrała i weszłaś na wagę ;P Ale skoro tendencja spadkowa to super :) Mi dzisiaj też wiele nie brakowało do zważenia się, ale jakoś się powstrzymałam :) Promyczek mam dokładnie takie same sny jak Ty i tą samą radość jak się budzę i okazuje się, że nadal trzymam się diety :D Za mną już 75 brzuszków, 50 przysiadów, 30 min rowerka i musli z mlekiem na śniadanko (275 kcal) :) Ten rowerek na czczo mnie normalnie wykończył... Jednak wieczorem jeździ się o wiele lepiej, ale efekty pewnie gorsze... Teraz zrobiłam sobie 2 herbatki zielone i jak trochę ostygną to je wypiję :)

Tralala ,ja Cie normalnie podziwiam,ze tak cwiczysz od rana i to jeszcze na czczo,cholercia ja to pierwsze co musze wszamać sniadanko i kawkę,potem zaczynam dzień;) a czemu piszesz ze cwiczenia wieczorem nic nie daja,ja gdzies tam wyczytałam ze najlepsze godziny to tak po południu,ale nie wieczorem ,bo wtedy człowiek sie rozbudza i potem własnie zasnac nie moze,no i rano niby tez dobrze:)

Wiecie co ,ja niedługo pykne sobie te moje brzuszki,zamierzam dzis isc na fitness jakis,bo podobno jest bardzo blisko mojego domu,i musze to sprawdzic koniecznie:P.poniewaz wolałabym własnie zeby był blisko i zebym autobusem nie musiała tam jechac

OJ KCOHANE JAK DOBRZE ZE JESTESCIE ;D juz sie z wami zzylam :D ja juz 30 minut rowerek i 100 brzuszkow a na sniadanko bedzie 2 kromki razowca z salatka pikantna z makreli neptuna kawa bez cukru, zielona i czerwona :) zaraz oblkicze kalorycznosc :) ja chyba musze ise wazyc cdziennie haha dzisiaj to az mi sie chciallo cwiczyc i wiecie co?? do rowerka wlaczylam teledyski... i te wszystkie chude laski na plazy... ;P a potem tvn style Jillian odchudza cos taikego i takie tlusciochy na maksa po 150 kg ;/ jA to sobie tak pomyslalam ze jak schudne wymazona wage do sylwka tp po nowym roku zaczne moze jakies cwiczenia na modelowanie?? o ile nie przytyje po swietach... bo jak pojade do chlopaka to bida... sam makaron i pizza... a jak on przyjedzie to juz wogole bede mu dogadzac ;P

ja tez koniecznie musze rano cwiczyc :D bo wtedy spalasz tluszczyk a nie to co zjesz, podkrecasz metabolizm, pozatym to mnie motywuje do trzymania diety w ciagu dnia bo: mam lepszy chumor i szkoda by mi bylo zmarnowac tego wysilku :D, dlatego 30 minut roqwerek i 100 brzuszkow przed sniadaniem to KONIECZNOSC w moim przypadku :) chociaz czasami mi sie nie chce :) aa i jeden dzien czyli niedziela robie chyba bez cwiczen bo musza miesnie odpoczac :)

tralala widze ladnie zaczelas dzien cwiczonka i sniadanie pyszne ;D a promyczek bedzie szalal na fitnesie :D superrr !!!!

Karla,ale Ci sie katarynka od rana właczyła:P hahaha.ale to fajne:) No nie wiem czy bede szalec ,ale tak jakos zaczełam odczuwac taka potrzebe,bo chyba mam za mało ruchu... lepiej nie mowy o swietach ja zawsze wtedy wrowadzam sie do rodziców na 4 dni i tyje 4 kg hihi

Gość kamilaa:)
hej ho:D ja dzis wstałam od 8 nie jadłam jeszcze nic ale mam zaraz zamiar zjesc grahamke z pomidorem;p niestety od pieczywa sie nie uwolnie postanowiłam tylko zamienic je na ciemne, nie ma co przesadzac organizm sie przyzwyczaj a po diecie jak wroce do normalnego jedzenia to przytyje a po co to;p juz wole tydzien dłuzej sie pomeczyc ale efekt za zawsze;p marze nadal o wadze 53 hehe;p może kiedys ja ujrze ogólnie tez mam taki zamiar sie odchudzac do 1 listopada, ciekawe jaką wten dzien waga bedzie wskazywac cyfre na końcu;p ja dzis sie nie ważyłam i postanowiłam ze zwaze sie w sobote mam nadzieje ze wtedy waga bd wskazywac 56,00 zobaczywy a juz wgl kompletnie marze o 55 oj to bedzie cos pieknego bo dawno tego nie pamietam;/ . a co do snów dziewczyny ja mam takie same:d dzis sniło mi sie ze jem czipsy hehe;p a wy nie boicie sie efektu jo-jo jak tak mało jecie? nie uwazacie ze troche przesadzacie z tymi małymi porcjami, jak wam sie żoładek przyzwyczai do nie jedzenia to efekt jo-jo murowany

CZEŚĆ WSZYSTKIM :) Ugh, dzisiaj 3 dzień diety. Narazie zjadłam już II posiłki :) Pozwólcie, że podziele się tą jakże interesującą informacją z Wami :) I posiłek (171.5) serek wiejski lekki, kawa II posiłek (194) gorący kubek, kromka macy, kawa :D

wlasnie dzisiaj tez pomyslalam o tym jojo ktore nie raz mnie dopadlo... ale dopadlo mnie bo zaczelam sie obzerac.... kamilka a ile masz wzrostu?? ja tez nie zrezygnowalam z pieczywa :) dzisiaj rano 2 kromki razowca z salatka pikantna z makreli :) i to nie duzo kalori ma :) zobaczymy jak bedzie najwyzej po nowym roku bedziemy robic dietka i stabilizacje ;D mi tak zalezy na tej utracie wagi ze uhuhu psowiecam sie.. powiem wam ze wczoraj nie bylam glodna i dziisiaj najadlam sie sniadaniem... wiecie co poltora roku temu jak sie odchudzalam to schudlam sporo i warzylam tak 53 i to wtedy raz w tygodniu robilam z kolezanka czyste obzarstwo i alkohol przez jeden dzien, ale szlo wszystko piwo wodka chipsy ciastka pizza sledzie...na drugi powrot do diety i tak szybko chudlam... slyszalam ze raz w tygodniu ale to tylko razzz w jeden dzien nalezy zwiekszyc liczbe kalori zeby podkrecic metabolizm :)...

mi to sie wydaje ze jak nie ogranicze tego jedzenia.to po prostu nie schudne,a musze kurcze bo mam ciasne wszystkie jeansy hehhe

promyczek bo uwielbiam z wami pisac dlatego tak klepie :D hihihi no ja bede musiala sie jakos bbronic przed zarciem z chlopakiem.. coco :) jedzonko wzorowe ;D juz 3 dzien dietki jeszcze jakies 87 dla pocieszenia hahaha kamilka takze smialo jedz to co chcesz ty masz duzo mniej do zzucenia :)

no ja tez musze ograniczyc drast6cznie i cwiczyc bo inaczej nie chudne ;/ chociaz masz ciasne jeansy... ja to w zadne nawet nie wejde... no moze do kolan... ;p a tak chcialabym na swieta zalozyc spodnie nie pamietam iedy w spodniach chodzilam no z poltora roku temu tak to sukienki jakies spodniczki albo getry... bo wiecie nnie chcialam wiekszych rozmiarow kupowac haha wiec czekam az zmieszcze sie w stare :D

karla o tym jednym dniu obzarstwa to tez słyszłam i to jest dobre,bo sprawdzałam to nie raz hehe coco nel widze ze tez bez kawy zyc nie mozesz tak jak ja:) to ja tez sie podziele,bo juz wtryniłam 2 posilki a to dlatego ze ze pierwszy był o 7 a drugi o 10 -serek wiejski,rzodkiewka,pół pomidorka ,kawa -buraczki ze słoika,pare łyzek,jogurt naturalny,2 łyzki sosu czosnkowego,kawa

Promyczek tak jak już wyjaśniła Karluna ćwicząc popołudniu też się chudnie, ale spalasz to co zjadłaś, a jeśli ćwiczysz na czczo to podkręcasz metabolizm :) Też kiedyś poszłam na fitness, wykupiłam miesięczny karnet, ale po pierwszych zajęciach moja mobilizacja się skończyła i 80zł w łeb :D Kamilaa ja się nie boję efektu jojo, bo postanowiłam teraz zmienić nawyki żywieniowe na całe życie. Wiadomo, że po diecie od czasu do czasu pozwolę sobie na coś słodkiego, bardziej kalorycznego, ale to tylko raz na jakiś czas i w rozsądnych ilościach. Dużo moich koleżanek odchudzało się w ten sam sposób co ja i nie miało efektu jojo - liczę na to, że też będę taką szczęściarą :) Jeśli po diecie powiedzmy 700-1000 kcal będziesz zwiększała ilość spożywanych kalorii stopniowo, a nie z 700 od razu do 2000 to efekt jojo Ci raczej nie grozi :)

ja tezwypilam kawke bez cukru z odrobina mleka 0% :) kawa tez podobno podkreca rano metabolizm :D wlasniee dziewczyny -o odchudzaniu nie mozemy sie zucic nna zarcie tylko zwiekszac liczbe kalorii... a jak troszke nam przybedzie po swietach trudno bez zalamki... napewno cala waga nie wroci wiec szybko to zzucimy :) i potem juz stabilizacja :)

Dokładnie tak jak mówisz Karluna :) Mi jakoś mleko poniżej 1,5% tłuszczu nie smakuje i pije takie. Do musli dodaje tylko 125ml, czyli 55 kcal więc nie jest źle :)

no dobra spadam niestety :( pozniej napisze laseczki :) grzecznie tam prosze :) hihi buziaczki :D

bez kawy ani rusz :D kurcze pierwsze dni diety zaczęłam przekraczac 1000 kcal i boję się ze nie schudnę... postaram sie miescic w 900 kcal i cwiczyc, duzo cwiczyc !! :( eh... marze o 53 kg na sylwestra.....

powiem jedno... chyba nie bedzie latwo :D umiem krecic bez problemu bo wczensiej krecilam na zwyklym ale dosc ciezkie i faktycznie obija ... zobacze jak bedzie wieczorem jak pokrece dluzej teraz tylko probowalam :)

Mam 169 cm gdzieś, hehe mi szczerze mówiąc dziś tez jesc sie nie che a zjadlam tylko ta jedna grahamke posmarowana serkiem i na to pomidorek, mam otręb jabłkowe z błonnikiem i mam zamiar je zaczasc jesc na sniadanie zwsze bo maja duzo błonnika ale nie moglam nigdzie w sklepie znalesc mleka 0% ani nawet 0,5% jutro moze sie uda, ja szczecze mówiąćnie widze róznicy w tym czy mleko ma 2,5% czy 0% każe mi smakuje, a jeszcze bardziej 0%;d bo wiem ze mniej kalori hehe;D dziś udało mi sie bez wazenia mam nadzieje ze jutro tez i jeszcze tylko piatek i zdam relacje jak waga sie ma w sobote:D

a i muse poszukać na necie jakis mało kalorycznych portawek i bd robie cos gotowac i przyzadzac, także piszmy każda co zjada tak bd nam łatwiej wzbogacic nasze menu:D jutro planuje zakupic nektarynki i je wcinać i marchewkę:D