Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Made in Eindhoven

Dlaczego kobiety nie depilują okolic odbytu ? To Skandal

Polecane posty

Gość Made in Eindhoven

Jak tam mozna ? TO obrzydoliwe, skoro juz golicie pipke to warto by przejechac pare cm dalej i wygolic rowka?

Gość xxxxxxxxxsss
ja tez gole widocznie spotykales na swojej drodze jakies brudaski

Bo nie chcą! Bo nie muszą! I nie są brudaskami ponieważ depilacja okolic intymnych nie ma nic wspólnego z higieną

Gość xxxxxxxxxsss
Niby masz racje ,ale ja sie czuje o wiele bardziej komfortowo będąc ''goła'' tam :-)

Odczucia to sprawa indywidualna. I jeżeli kobieta sama lepiej się czuje wydepilowana to ok. Ale jak jakiś burak ją do tego zmusza to już ok nie jest

Mycie ma dużo wspólnego z higieną. Bo wygolona niekoniecznie znaczy czysta i umyta

Gość ej no soryyyyyyyy
Serio mowicie? Macie wlosy w tyłku ? :D:D Ja jestem tam naturalnie gładziutka :)

Gość IMO13855
Boratka, młoda, rześka i szalona, bujnie wszędzie owłosiona. A najbardziej tam, gdzie ma policzki, acz mi chodzi o te koło piczki... :classic_cool:

IMO słoneczko-> ja akurat gładziutka wszędzie jestem. Dlatego, że tak lubię. Ale uważam, że każdy ma prawo mieć włosy gdzie mu się podoba i nic innym do tego

Gość IMO13855
Boratka dziubasku - gorzej jak "inni" właśnie mają coś tam "do tego". ;)

No jakbym poznała faceta, który lubiłby busz to raczej nie zapuściłabym się dla niego. Więc jak kobieta lubi siebie taką bez depilacji to nie ma w tym nic złego

Gość IMO13855
Acz pewna "przeszkoda" istnieje. Dlatego w niektórych wypadkach nic innym do tego" się nie do końca sprawdza. ;) "

Gość IMO13855
Boratka - a jeśli nawet, to co? :P

Gość IMO13855
Przeceniasz moje gimnastyczne możliwości Boratko. ;) Odpowiedź przesłałem Ci na maila - oczekuję, że mi odpowiesz zamieszczając jednocześnie dowody, iż jesteś "wszędzie gladziutka". :classic_cool:

Gość IMO13855
Przeczytaj, odpowiedz i szybko wykasuj żeby Cie Twój fagas nie namierzył. :classic_cool:

Gość Made in Poland...
A ja sie -tam -nie gole. Maz ma wlosy na plecach, lubie je. Jestesmy 17 lat malzenstwem, kochamy sie od zawsze min. dwa razy w tyg. ok bez oralnego ale i tak uwazam jest bosko, odlotowo, czule i podniecajaco i to trwa choc mamy sporo dzieci - prawie jak Angie i Brad...:)

Gość Made in Eindhoven
Dobrze ,ze w Holandii sie gola :O

Nie sprawdza moich maili ani telefonu ani niczego innego. Bez przesady. Jesteśmy wolni

Gość ej no soryyyyyyyy
ponawiam pytanie serio jestescie owlosione na tylku ? ja mam 21 lat i nic tam nie mam, mój chlopak tez ma gladka pupe, w rowku pare wloskow niczego nie goli. Jestescie zmutowanymi małpami ? :D

Gość IMO13855
Boratka "Nie sprawdza moich maili ani telefonu ani niczego innego. Bez przesady. Jesteśmy wolni" W takim razie czekam na 'dowody'. :classic_cool:

Gość orgazmy codzien
Ja wlasnie wygolilam dokladnie moja opalona cipke i rowka i czekam na mojego kchanka zeby sie zabawic z nim i sztucznym Qutaskiem :P