Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klione

ŚLUB SIERPIEŃ 2012

Polecane posty

demorela super!!! a jaką kupiłaś? podrzuć jakieś zdjęcie albo przynajmniej opisz :) ja wczoraj też już wypatrzyłam kolczyki, ale jeszcze się nie zdecydowałam na ich kupno... w weekend jeszcze poszukam i jak nic nie znajdę to kupię tamte :)

handlarka jesli to nie jeste problemem to zapodaj swoj adres mail to wysle...

Gość Iwonka1989
demorela,biżuteria super.Ja właśnie przeglądam ebay w poszukiwaniu biżuterii.Wczoraj weszłam do sklepu z bielizną i otworzyłam oczy ze zdziwienia.Nie mieli ani rajstop ani pończoch.Może kupię w zwykłym markecie,albo w jakiejś zwykłej sieciówce.Dzisiaj pójdę na zakupy to popatrze w jednym z takich marketów

Iwonka1989 Powiem Ci ze z tymi ponczochami z pasem to sa problemy,bo ja chcialam zakupic sobie jeszcze jedna pare tak w razie W i jak pytalam o nie to ekspedientki wywalaly oczy i mialy miny jakby z debilkiem gadaly hehehe;)ale wczoraj udalo mi sie kupic jeszcze jedne i w takim zwyklym sklepiku z bielizna,gdzie rowniez byly ubrania Wczoraj spisalismy i podpisalismy protokol przedslubny,jejku prawie godzine to zajęło,no ale przy tej ilosci pytan to nic dziwnego;) Bylismy zaskoczeni bo nasz proboszcz nic nie wziął za zapowiedzi od narzeczonego i z tego wszystkiego zapomnialam sie zapytac o piosenke na wejscie,ale jeszcze zapytam:) Teraz z proboszczem bedziemy miec spotkanie dzien przed slubem po mszy wieczornej,by omowic przebieg mszy slubnej. Pod koniec czerwca mamy spotkanie jeszcze z dj i kamerzysta,musimy dostarczyc zdjecia i muzyke,ktora chcemy miec na weselu. A Wy dziewczyny omawialyscie z kamerzysta jak byscie chcialy,by Wasza plyta slubno weselna wygladala? nasz sie pytal o to i powiedzial,ze jest otwarty na nasze propozycje a jak bedzie trzeba to i nam cosik poradzi:) Napewno nie chce by byly opisy a teraz pierwszy taniec a teraz robimy wagonik a teraz oczepiny a teraz to i tamto.... A chcecie by sypano ryzem po wyjsciu z kosciola? Mojemu narzeczonemu wsio ryba a ja nie wiem...hehehe pozniej gdzies tam w cycuszkach szukac i wyciagac ryz jak wpadnie,ale pewnie pod wplywem emocji czlowiek chyba o tym nie bedzie az tak myslal;) A jak poszukiwania prezentu dla rodzicow?

Gość Iwonka1989
Dzisiaj teściowa idzie po zaświadczenie o wygłoszonych naukach w parafii narzeczonego,i na dniach zawiezie do mojej parafii żeby ksiądz dołączył to do protokołu. Pończochy patrzyłam w markiecie,bez pasa ale mam nadzieje że będą się trzymały.Nie kupiłam jeszcze.Za 2 pary-4funty.Biżuterie oglądałam na ebayu ale boję się kupować.To co ładnie wygląda na zdjęciach nie zawsze tak wygląda na żywo.No i nie jest wiadomo z jakiego materiału tak na prawdę zrobione.Boję się żeby się nie okazało że będzie wyglądać jak zwykły plastik. Myślałam że dzisiaj pójdziemy popatrzeć za butami dla Młodego ale niestety pogoda nam się zepsuła,strasznie pada i zimno więc sobie odpuściliśmy.Ciąglę myślę nad dodatkiem do włosów,nie mam pojęcia czy kwiatek czy może opaska albo jakaś ładna spinka bo nie wiem co fryzjerka będzie mi robiła na tej mojej głowie z tych marnych włosów jakie mam:/

Takie ponczochy samonosne tez nie sa zle,wszystko zalezy jak beda te gumki trzymac. Powiem Ci Iwonka ze ja mialam ten sam dylemat z bizuteria,z poczatku chcialam cosik svarowskiego,ale jak u jubilera widzialam to w rzeczywistosci,to ochota mi minela,bo ja mialam wlasnie wrazenie,ze to wszystko sklada sie z plastiku i takim bazarkiem to pachnie i nie zaluje,ze przeczekalam i dobitnie szukalam az w koncu mam i jestem bardzo zadowolona:) U nas wczoraj tez byla beznadziejna pogoda,wiec wybralismy sie do kina,coprawda na smutny film "Nad życie" o Agacie Mróz...dużo daje do myslenia taki film...czlowiek cieszy sie,cos w zyciu planuje a przychodzi taki moment,bach i swieczka zycia gasnie.... A jak tam z prezentem dla rodzicow?macie juz cos? My zdecydowalismy sie na ksiege z podziekowaniem i obraz tryptyk.

Gość Iwonka1989
demorela,też chciałam obejrzeć ten film ale jak byłam w PL to on dopiero wchodził do kin.A w naszym regionie jest chyba najpóźniej.Mam nadzieję że niebawem pojawi się w dobrej jakości w internecie i będę mogła go sobie ściągnąć. No ja tez teraz będę szukała czegoś w sklepach,chociaż na allegro widziałam ładny zestaw z pereł i nie drogo,nie chcę zbyt dużo wydawać.Ale jak będę musiała to wydam:/,mam jeszcze jeden pomysł.Jak będę w środę w mieście to zajrzę tam i Wam napiszę czy jest coś ciekawego.Nie powiem w tej chwili jak ten sklepik się nazywa bo nie pamiętam ale mama kiedyś kupiła mi tam prezent na urodziny,piękny zestaw bizuterii-łańcuszek i kolczyki.Niestety kolczyki gdzieś mi się zapodziały:(

Iwonka1989 Koniecznie zabezpiecz sie w chusteczki. No i koniecznie odwiedz ten sklepik z bizuteria,moze akurat cos znajdziesz dla siebie:) Heh ja tez mam zdolnosci do gubienia bizuteri,dostalam w prezencie takie sliczne kolczyki ze srebra i sierota chyba wywalilam do smieci jak mialam przeprowadzke...kilka dni temu zgubilam kolejny kolczyk...ech...ale co tam,to tylko kolczyki;) Ciekawe jak tam nasza Iwonaa19:) Pewnie nie moze sie nacieszyc córcia:)

Gość Iwonka1989
demorela,jasne że tylko kolczyki ale jakiś sentyment jest.Tylko nie wiem co z nimi zrobilam bo na pewno nie zostawiłam w starym mieszkaniu.Może mam je tutaj tylko sie gdzieś zawieruszyły.Gorzej z pierścionkiem,dalej go nie znalazłam i pewnie już nie znajde,ehhhh:( Patrzyłam wczoraj na stronie tego sklepu co mam biżuterię od mamy i nic ciekawego nie było a ceny porażające:(,ewentualnie przejdę się do sklepu,może będzie coś innego.ale to jutro,bo i tak muszę iść w tamtą stronę:P A Iwonaa19 pewnie zajęta maleńką na maksa,takie dziecko potrzebuje dużo opieki.Wiem co mówię:),a najgorzej jak ma kolki.chociaż w sumie powinna też sporo spać.Mam nadzieję że przynajmniej do nas zagląda.Pozdrawiamy Iwonko:)

Gość Iwonka1989
demorela, stoję w miejscu.Znaczy oglądałam na necie i w sklepach.Cenowo masakra,nie chce wydać na biżuterię jakiejś masy pieniędzy:/

Gość u mnie padaa
czy bedziecie prosic fotografa o obrobke zdjec ? jakis maly photoszop? ---------------- www.aleksandrawajnert.blogspot.com

Cześć dziewczyny :) u mnie bez zmian, również stoję w miejscu... no prawie ;) zapraszamy gości i przez to mało czasu... a rzeczy do kupienia i załatwienia jeszcze tak dużo... muszę się szybko wziąć w garść i wszystko pozałatwiać :)

No ja ruszam teraz z dekoracjami,dostalam zamowione gadzety,wiec po malu bede dzialac:)

Gość Iwonka1989
nie wiem czy pisalam ale byłam w tym sklepie z biżuterią,ceny powalające i nic szczegolnie ladnego nie mieli.Moze jutro przejde sie do innego ktory poleciła mi znajoma,mam nadzieję ze cos znajde. Ja dekoracje sali mam w cenie za sale,nie wiem co z przybraniem kosciola.Z tego co kojarze to siostra zakonna ktora przystraja kosciol ma stale ozdoby na lawki i pewnie tylko kwiaty bedziemy musieli kupic.Ale wybiore jak najtansze jesli juz.Z tego co wiem na dzien dzisiejszy jestesmy jedyna para ktora bierze slub tego dnia.I pewnie niewiele sie zmieni bo to juz zostało mało czasu. O Matko! to już tylko 2 miesiace i tydzien!:/ coraz blizej,a ja zaczynam sie chyba stresowac hehe:P A wy jak tam dziewczyny?Jest juz stres przedslubny? PS sorki za brak polskich znakow ale nie mam sily dzisiaj wciskac tych wszystkich guziczkow:)

Ja tez mam dekoracje sali w cenie sali,ale jak widzialam na zdjeciach te dekoracje to z calym szacunkiem dla czyjes pracy,ale tradycyjnych serc z róż bialo czerwonych i napisu szczesc boze mlodej parze STANOWCZO MÓWIE NIE I DZIEKUJE...Dlatego zdecydowalam sie na wlasny pomysł. Co do kosciola to siotra zakonna dekoruje tylko klęczniki i robi bukiet z kwiatow pod gł. ołtarz a dekoracja boków ławek jest tylko i wyłącznie w moim dobrym gescie,wiec to dla mnie zaden problem:) Iwonka1989 Mam nadzieje,ze w koncu i Tobie sie uda kupic jakas fajna bizuterie z ktorej bedziesz zadowolona:) Nam zostaly tylko 52 dni:)

Gość Iwonka1989
Jutro podjadę do centrum i przejdę do tego sklepu co znajoma polacała.A jak nie to pozostanie mi ebay ale najpierw skonsultuję się z mamą co by pasowało.Jak już wspominałam jestem totalnym bezguściem:( No i chciałabym coś uniwersalnego żeby nie było do założenia tylko na TEN jeden dzień

Iwonka1989 Oczywiscei daj znac jak poszly poszukiwania i czy zdecydowalas sie na perly.Wlasnie ja tez szukalam takiej uniwersalnej bizuteri a nie na jeden raz i do szafy... Wczoraj jakis dziwny stres mnie ogarnął,ze wszystkiego nie ogarne i zabraknie mi czasu...ale mam nadzieje,ze dopne wszystko na ostatni guzik i bedzie git;) Wczoraj dostalismy prezenty dla rodzicow i jestesmy bardzo zadowoleni z wyboru,bo robia wrazenie i jak znam moich rodzicow to beda bardzo zadowoleni:)

Gość Iwonka1989
demorela,a co zamówiliście?Ja nadal nie mam pomysłu:/ Biżuterii nie upatrzyłam chociaż znalazłam nowy sklepik z w miarę tanią biżuterią.Pójde z mamą może w następną sobotę to mi coś doradzi

Iwonka wyslalam na priv. Moze tym razem uda sie z ta bizuteria. Iwonka a robicie zawieszki na wodke? My tak

Gość Iwonka1989
Widziałam Wasz prezent,wiem że mojej mamie by się nie spodobał hehe.Nie mam pojęcia co kupić:/Teściowa zawiozła potwierdzenie wygłoszenia nauk do mojej parafii i brakuje nam tylko papieru z urzędu stanu cywilnego.Ale to możemy donieść dzień przed ślubem. zawieszek na alkohol nie robimy,bez sensu to dla mnie,poza tym brak czasu i możliwości.Ty jesteś na miejscu więc sobie możesz zrobić a ja bym musiała tutaj robić a później wieźć do PL.

Gość Edpa
Hej! Telewizja Polsat szuka Par Młodych, które w te wakacje (lipiec, sierpień, wrzesień 2012r.) biorą ślub regionalny. Najlepiej ... W STROJACH REGIONALNYCH Szczegóły: edyta@boy.pl

Iwonka 1989 Najgorsze co moze byc to ta niepewnosc i brak pomyslow na te prezenty,ale napewno cos znajdziesz. My juz mamy całą dokumentacje załatwiona,w zeszla niedziele byly nasze pierwsze zapowiedzi u mnie w parafi i teraz beda drugie a tutaj u narzeczonego sa wywieszane w gablocie ale z opoznieniem bo wisza jeszcze zapowiedzi z maja 2012 ;)Jeszcze spowiedz zostala. Praca nad zawieszkami zajela mi 15min z wydrukowaniem,wiec nie jest tak zle.

Zaczęłam robić te moje dekoracje na te boczne ławki...oj jest to czasochłonne;) ale daje radę:) Iwonka a masz ustawionego organiste? U nas w parafi jest dwoch lub trzech i nie wiem,czy możemy sami dokonac wybór,czy to jednak nasz proboszcz wydziela. Ogolnie chce sie spotkac z organistą i ustalic jakie chce pieśni,bo u nas w parafi sa jakies nieznane dla mnie i nie chce takiej sytuacji,ze moi goście wywalą oczy i bedą zmieszane miny co jest zgrane heheh.