Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Adonis cudnych Pa艅

wice,偶arty i kawa艂y

Polecane posty

Go艣膰 go艣ci贸wa1
Rozmowa dw贸ch szef贸w: - Dlaczego twoi pracownicy s膮 zawsze tak punktualni? - Prosty trick! 30 pracownik贸w a tylko 20 miejsc na parkingu...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣ci贸wa1
- Chc臋 rozmawia膰 z dyrektorem! - Dyrektora nie ma. - Przecie偶 przed chwil膮 widzia艂em go w oknie? - Dyrektor te偶 pana widzia艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣ci贸wa1
Prezes powa偶nej firmy mia艂 wyg艂osi膰 wa偶ny referat na konferencji, na kt贸rej zebrali si臋 przedstawiciele ca艂ej bran偶y. Kiedy wr贸ci艂 z imprezy do biura, dysza艂 z w艣ciek艂o艣ci. - Po jak膮 choler臋 napisa艂a艣 mi godzinne przem贸wienie?! - wrzasn膮艂 na swoj膮 sekretark臋. Po艂owa ludzi wysz艂a z sali zanim sko艅czy艂em. - Ale偶 panie prezesie, napisa艂am referat trwaj膮cy 20 minut. No i do艂膮czy艂am dwie kopie na wszelki wypadek, tak jak pan kaza艂...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣ci贸wa1
Co robi Japo艅czyk, gdy chce otrzyma膰 podwy偶k臋? - Pracuje jeszcze lepiej ni偶 dotychczas. - A co robi Polak, gdy chce dosta膰 podwy偶k臋? - Strajkuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣ci贸wa1
Na terenie zak艂adu dyrektor spotyka pracownik贸w, kt贸rzy pchaj膮 w tr贸jk臋 pusty w贸zek. - Czy musicie w tr贸jk臋 pcha膰 ten w贸zek? - Tak Panie dyrektorze, bo ten czwarty jest na chorobowym. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7 - Kochanie, marzy mi si臋, 偶eby za艂o偶y膰 na pla偶臋 co艣 takiego, co sprawi艂oby, 偶e wszyscy by os艂upieli. - Mo偶e za艂贸偶 艂y偶wy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣ci贸wa1
Baba powinna by膰 - cysta, cycata i cudza. Facet musi by膰 - 艂ogolony, 艂obcy i ogoniasty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ahoj hezkie holki
Na misjionarza - pomodli膰 si臋 mog臋 Na_je藕dzca - us艂uga napadni臋cia na co艣 Na pieska - prawdziwy przyjaciel W 艂y偶eczk臋 - zawsze wywa偶ony

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Facet kupi艂 sobie najnowszy model Ferrari. Z 艂okciem za oknem pomyka sobie po szosie, a偶 wreszcie zatrzyma艂 si臋 przed przejazdem kolejowym. Obok niego, pyrkocz膮cym chaotycznie motorowerkiem, zatrzyma艂 si臋 ch艂op w s艂omkowym kapeluszu i po艂atanych portkach. Ch艂opek z podziwem ogl膮daj膮c bolida zagaja do szofera: - Uuu.. panie!... Pikna fura!.. Pewnie szybka jak szatan, co? - Taa.. popatrz pan na ten zegar - 380 km/h poleci! Ch艂opek zaciekawiony 艣ci膮gn膮艂 kapelusz i zagl膮da do szoferki: - Fiu.. fiu!... Zegar贸w tu jak na kombajnie... - Co tam kombajn! Popatrz pan jakie ten w贸z ma przyspieszenie!... Nie wdaj膮c si臋 w dalsz膮 dyskusj臋 facet wyrwa艂 do przodu pal膮c opony. Na liczniku migaj膮 cyferki 100..150..180..240.., go艣ciu zwolni艂 do 200, patrzy w lusterko, a za nim pomyka jaki艣 malutki punkcik, z ka偶d膮 chwil膮 coraz wi臋kszy. Nagle co艣 ze 艣wistem przelecia艂o obok Ferrari i zacz臋艂o znika膰 w perspektywie drogi. Facet nie namy艣laj膮c si臋 wiele, wdepn膮艂 gaz do dechy i leci 220..240..280...320.. a偶 wyprzedzi艂 znikaj膮cy punkt. Zn贸w zwolni艂 do 200 i z niepokojem zerka w lusterko - i znowu widzi - malutki punkcik zbli偶aj膮cy si臋 b艂yskawicznie. Facet zaciekawiony zatrzyma艂 si臋 na poboczu i czeka. Co艣 przelecia艂o obok tak szybko, 偶e zobaczy艂 tylko smug臋 cienia, a kiedy zmieni艂o si臋 w punkcik zacz臋艂o wraca膰. Przelecia艂o obok, a w lusterku wida膰 偶e znowu leci w stron臋 Ferrari, a偶 wyr偶n臋艂o z hukiem w tylny zderzak. Szofer wyskoczy艂 z wozu i w****iony leci ogl膮da膰 szkody. Z ziemi podnosi si臋 mocno pot艂uczony ch艂op, z rozwianym w艂osem, u艣miechem za uszami, i z ob艂臋dem w oku. Kierowca Ferrari mocno wystraszony, macaj膮c ch艂opka po ramionach, zagaja: - Nic si臋 panu nie sta艂o? Mo偶e w czym艣 pom贸c? Wezw臋 pogotowie! - Nieee.. nie trzeba, tylko szelki by艣 mi pan zdj膮艂 ze swojego lusterka...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Halo, czy to pralnia? Pralnia? !!Sralnia!! To Ministerstwo Kultury kootasie jeb any!!!

Udost臋pnij ten post

- Tato! Tato! - wo艂aj膮 dzieci. - Czy mo偶emy sprzeda膰 troch臋 twoich butelek po w贸dce i piwie i kupi膰 za nie chleb? - Jasne?. Ech? - rozrzewni艂 si臋 ojciec. - Co wy by艣cie dzieci jad艂y, gdyby nie ja...

Udost臋pnij ten post

Dziadek pokazuje ma艂emu Donaldowi album z czas贸w m艂odo艣ci. - Popatrz Doniu, tutaj by艂em w wojsku. Donald pyta: - A kim jest ten pan z w膮sami? - To by艂 bardzo, ale to bardzo z艂y cz艂owiek, wnusiu. - A dlaczego dziadziu trzymasz wyprostowan膮 praw膮 r臋k臋 w jego kierunku? Na to dziadek: - Krzycz臋 do niego: Hej偶e hola! Zatrzymaj si臋 bardzo z艂y cz艂owieku!?

Udost臋pnij ten post

- Dlaczego student jest podobny do psa? - Bo jak mu si臋 zada pytanie, to tak m膮drze patrzy?..

Udost臋pnij ten post

Wr贸偶ka opowiada pewnemu ch艂opakowi: - Spotkasz wspania艂膮 dziewczyn臋, pi臋kn膮 studentk臋 medycyny, kt贸ra ciebie pozna tak dobrze, jak ty sam siebie nie znasz. Widz臋 ci臋 obna偶onego przed ni膮, le偶膮cego na bia艂ym prze艣cieradle, a ona si臋 nad Tob膮 pochyla?. - A gdzie to si臋 dzieje? I kiedy? - Pierwsza po艂owa przysz艂ego roku. 膯wiczenia z anatomii. W prosektorium.

Udost臋pnij ten post

- Panie kelner, dlaczego w menu zupa pomidorowa jest za 1, 2 i po 3 z艂ote? - Za 1z艂 podajemy talerz, za 2z艂 wlewamy do niego zup臋, a za trzy z艂ote to podajemy nawet 艂y偶k臋! ..

Udost臋pnij ten post

Biskup przyjecha艂 na wizytacj臋 do pewnej parafii. Przy okazji odwiedzi艂 tak偶e szko艂臋 specjaln膮. Spotka艂 si臋 z dzie膰mi i zacz膮艂 je wypytywa膰, kim chc膮 zosta膰, gdy dorosn膮. Padaj膮 r贸偶ne odpowiedzi. Jedni m贸wi膮, 偶e piosenkarzami, inni aktorami itp?. Przysz艂a kolej na Jasia. - A ty, kim chcia艂by艣 zosta膰? - Ja chcia艂bym zosta膰 biskupem - Ale wiesz, to wtedy trzeba do takiej specjalnej szko艂y chodzi膰 - t艂umaczy mu biskup. - No przecie偶 chodz臋!

Udost臋pnij ten post

Ksi膮dz pyta na lekcji religii: - Czy wiecie kim by艂 Zachariasz? - Ja wiem! - zg艂asza si臋 Jasio - By艂 kolejarzem! - Dlaczego tak s膮dzisz? - Bo wczoraj na kazaniu ksi膮dz powiedzia艂: -A teraz przysz艂a kolej na Zachariasza?.

Udost臋pnij ten post

Tatry. Mg艂a jak mleko. Przy szlaku siedzi baca z turyst膮. 膯mi膮 fajeczk臋 i papierosa: - Oj baco baco?. - 艁oj turysto turysto? - Oj lubicie wy owieczki, panie baco, lubicie? - 艁oj, odwalcie si臋! Nie trza by艂o le藕膰 w g贸ry w tym ko偶uchu, panie turysto?.

Udost臋pnij ten post

- 殴le jest z pami臋ci膮 mojej 偶ony - skar偶y si臋 starszy pan. - Wszystko zapomina? - Gorzej! Wszystko pami臋ta! - Panie doktorze - m贸wi facet - wydaje mi si臋, 偶e powinienem nosi膰 okulary. - Na pewno, prosz臋 pana, bo tutaj jest bank. Kobieta kupuje w aptece du偶y zestaw 艣rodk贸w odchudzaj膮cych. - Jak pani s膮dzi, ile strac臋? - pyta farmaceutk臋. - Oko艂o tysi膮ca z艂otych. Przychodzi lekarz do pacjenta i m贸wi: - Wszystko jest dobrze, operacja si臋 uda艂a. Tylko nie rozumiem, dlaczego przed operacj膮 bi艂 pan, kopa艂 i wyzywa艂 piel臋gniarki? A pacjent na to: - Panie, ja tu mia艂em tylko okna umy膰!

Udost臋pnij ten post

- Wiesz? Z takimi umiej臋tno艣ciami w pracach remontowych to robot臋 w Niemczech by艣 znalaz艂 od razu! - Tak, wszystko si臋 zgadza, ale trzeba cho膰 troch臋 zna膰 j臋zyk. - Widzisz, jakie to czasy nasta艂y? Jak Babci臋 w czasie wojny brali na roboty, to nie pytali czy zna j臋zyk.

Udost臋pnij ten post

Wchodzi nietrze藕wy go艣膰 do baru i od progu wo艂a: - Drinki dla ka偶dego, 艂膮cznie z barmanem! Go艣cie rzucaj膮 si臋 do baru. Kiedy jest ju偶 po wszystkim, barman m贸wi: - To b臋dzie 100 z艂. - Nie mam tyle. Barman obi艂 mu g臋b臋 i wyrzuci艂 za drzwi. Nast臋pnego dnia, ta sama sytuacja, go艣膰 zamawia drinki dla wszystkich, w tym dla barmana, nie p艂aci rachunku, dostaje w pysk i wylatuje za drzwi. Trzeciego dnia to samo. Dzie艅 czwarty, go艣膰 wchodzi i z miejsca: - Drinki dla wszystkich! Barman z przek膮sem: - A co z drinkiem dla mnie? - Ty nie dostaniesz, bo jak wypijesz, to stajesz si臋 agresywny.

Udost臋pnij ten post

W tramwaju do grupy skin贸w podchodzi kontroler - Bilety do kontroli. - Spadaj! - krzycz膮 skini. Kontroler rezygnuje i podchodzi do starszego pana: - Poprosz臋 bilet do kontroli. - Nie s艂ysza艂 pan, co koledzy powiedzieli?

Udost臋pnij ten post

- Dlaczego Polska musi p艂aci膰 za gaz wi臋cej ni偶 Europa Zachodnia? Putin: - Polska czy Ukraina otrzymuje gaz du偶o szybciej od Europy: to znaczy, jest on o wiele 艣wie偶szy!

Udost臋pnij ten post

Przychodzi Polak do sklepu w Anglii i m贸wi: - Poprosz臋 pi艂k臋. - What? - Pi艂k臋! - What? - David Beckham. - Aaa, football. - Tak, tak, pi艂ka. No dobra, to niech si臋 pan teraz skupi. - Okey. - Do metalu.

Udost臋pnij ten post

- Do prezesa Jaros艂awa zg艂osi艂o si臋 kilku m艂odych ludzi w harcerskich strojach. - Przychodzimy z propozycj膮 postawienia pomnika 艣p. Prezydentowi z ma艂偶onk膮 przed Pa艂acem, w miejscu, gdzie nasi koledzy postawili krzy偶 zaraz po katastrofie. Co Pan na to? - Dobrze wiecie, 偶e ja jestem za od samego pocz膮tku! -- Wiemy, dlatego przychodzimy bezpo艣rednio do Pana. - Tylko, 偶e w艂adze miasta nie s膮 przychylne do tej lokalizacji! - Nam pozwol膮 - dorzuci艂 drugi z te grupy - mamy swoje sposoby! - Na kiedy planujecie zako艅czenie prac? - Do ko艅ca roku powinien stan膮膰! - Jakiej wielko艣ci b臋dzie ten pomnik? - Wszystko zale偶y od tego, jak obfite opady 艣niegu b臋d膮 przed Bo偶ym Narodzeniem w stolicy.

Udost臋pnij ten post

- Co 艂膮czy oficjalnie Jaros艂awa Kaczy艅skiego z ojcem Rydzykiem? - Celibat.

Udost臋pnij ten post

- Kto zosta艂by pochowany na Wawelu, gdyby Tupolewem lecieli obaj bracia Kaczy艅scy? - Pilot.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dobre :D

Udost臋pnij ten post