Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pistacja87.

Noew Forum dla kobiet starających się o dzidzię .

Polecane posty

tego to ja nie wiem bo moje cykle sa nieregularne :) 35-42 dni wiec pojecia zielonego nie mam ale na oko 20.12 :)

Cinamoonka, witamy w naszym gronie. U mnie już dobrze. Miałam mały kryzys, ale jest OK. Dziś mój 11 dzień cyklu, kochamy się praktycznie codziennie i nie myślimy o tym, czy coś z tego będzie czy nie. Po prostu sprawia nam to przyjemność! Wrogi śluz, nawet nie chce o tym myśleć, to brzmi tak strasznie. Mimo to, czekam Pistacjo na Twoje wyniki i trzymam kciuki. No i jeśli możesz, to napisz coś więcej o tym pęcherzyku, czemu to takie ważne. Buziaki!

nick.............wiek.......cykl starań ....termin @.....województwo Pistacja87.......24 ..........6................22.11.......... pomorskie Margotka9022..25...........2................30.11........ ...małopolskie Statystyka.......25............1...............13.11........ ...podkarpackie cinamoonka.....26............1............... 17.12.............uk

w pierwsza ciaze zaszlam w pierwszym cyklu staran niestety sie nie udalo..w 9 tyg serduszko przestalo bic a ja dowiedzialam sie dopiero w 14 ;( wiec mam nadzieje ze tym razem zaskocze rownie szybko i wszystko skonczy sie dobrze i po 40 tyg bede tulic swoje dzieciatko :)

o tabelka jest:) Margotka pecherzyk jest wazny to on uwolni komorke jajowa jak jest zbyt maly nie pęka tym samym nie uwolni komórki i nie masz owulacji , lekarz pow. ze 16mm pecherzyki maga juz pekac nie mniejsze niby , i u mnie rosną pęcherzyki słabo powoli zobaczymy 19.11 czy mój pękł jak nie to będę miała pewnie stymulacje owulacji lekiem .

pistacja myle ze strach teraz bedzie jeszcze wiekszy a poza tym jestem w uk a tu opieka wyglada nieco inaczej ale jesli bede zmuszona to pojade do PL :) tym razem bedzie ok

Heloooo Margotka owulacje mozesz poznac po sluzie ciągnącym się jak białko jaja kurzego i przezroczyego , wzroscie tepmki ale to musisz regularnie mierzyc , czasem odczuwac mozna ból jak przy miesiaczce lub kłucia w jajnikach , u niektórych zdarzaja sie plamienia owulacyjne , mozesz robic testy owulacyjne kupisz je w aptece , ale jedyna pewna metoda czy pecherzyk peka itp iest własnie monitoring cyklu pogadaj ze swoim ginem na ten temat. Cinammonko nie mam pojecia jak tam wyglada służba zdrowia ale bede za ciebie mocno trzymac kciukasy by wiecej tak przykrych sytuacji nie było:) No i Witaj w naszym gronie :) buziolki:)

dziekuje za powitanie.. niestety opieka tu wyglada nieco inaczej..kobieta do 12 tyg jest delikatnie mowiac lekcewazona i jak to lekarze mowia przy pierwszym poronieniu.." naturalna selekcja.." wiec progesteron jest podawany tylko w wyjatkowych sytuacjach...ale tym razem szybko sie uda i bedzie wszystko ok :)

Cinamoonka a więc jakby cos to wracja do kraju lepeij nie ryzykuj , tam taka opieka kiepska i to w 1 trymetrze gdzie najwiecej obaw dziwne nie.. ja jeszcze w ciąży nie byłam , ale mam nadzieje ze dołacze do grona ciężarówek szybko , mam 24 lata co prawda ale czuje ze to ten czas juz;)

pistacja tak i masz racje 24 to dobry czas na dzidzie zwlaszcza jesli sama czujesz sie gotowa.. :) chcialabym moc jechac do PL jak tylko bym sie dowiedziala o ciazy..nie wiem tylko czy to by bylo bezpieczne dla dzidzi...cala ta podroz itp

Hmmm nie no mysle ze podróz nie bedzie jakas grozna wkońcu kobiety w ciąży podrózuja tez. Mysle ze bedzie ok.

to oby starania były owocne :) ja się lecze w klinice niepłodnosci bo ja juz 6 cykli sie staram bez skutku

nie wiem jak teraz u mnie bedzie ale tak jak pisalam poprzednim razem byl to jeden cykl i zaszlam.. mialas juz jakies badania??nie wiem moze pisalas ale je przeoczylam...

Zatem poprzednią owulację przeoczyłam. Pamiętam ból jajników i uczucie jak na okres i wtedy nie kochaliśmy się - po prostu źle się czułam. Dzięki Wam trochę bardziej przyglądam się swojemu organizmowi ale jednocześnie nie popadam w paranoje. Nie doszukuję się objawów, nie latam po testy owulacyjne i ciążowe, nie leże po seksie z nogami u góry. Pełen spontan. I oby skuteczny :) Pistacja, leczysz się w klinice niepłodności prywatnie, czy państwowo? Jeśli to nie tajemnica, jakie są koszty takich wizyt?

Margotko chodze prywatnie nie slyszalam zeby to bylo refundowane a jak jest to pewnie nie jest to to samo jak prywatnie . Tak wizyta pierwsza 150 zl , kazda kolejna 120 zl taki system tam maja . No i osobno placi sie za wszelkie badania . Jest to drogi interes ale posiwcam sie kosztem innych przyjemnosci typu nowe ciuchy. Bardzo pragne dzidzi:)

i mialam test pct czyli wrogosci sluzu wynik poznam 19.11 na wizycie i maz badanie nasienia tez wtedy wynik poznam

Dziewczyny, czemu tu taka cisza? Pistacja, jutro odbierasz wyniki badań, daj znać po wizycie co i jak! Statystyka, daj znać co u Ciebie, przyszła @?? cinamoonka, jak Twoje starania?

hej hej sorki ze nie pisalam ale mam 2 kreski na teście!!!! jutro ide na betke:) W klinice nie byłam bo sie pochorowalam...

Kochana nie wiem czy pomógl , nie poszlam na wizyte ostatnio bo bylam chora, myslalam ze cykl spisany na straty a tu taka niespodzianka jutro mialam termin miesiaczki a dzis mnie podkusilo na ten test od niechcenia w sumie i sa 2 kreski jutro beta zobaczymy jak wyjdzie:) Trzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!