Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goraca czekolada

czy sprzedalibyscie dom a kupilibyscie mieszkanie w bloku?

Polecane posty

Gość Ja mieszkam na slasku
Babeczki sam pisałes ,że biedni nie krzycza:) hhehe chłopie co cie wygnało za granice ,powiedz kupiles ze spontana czekolade? od zwyczajnie czy zrobiles zakupy ,zjadles cos na co miales ochote?

Gość goraca czekolada
dzieki Wam wszystkim za rady i slowa otuchy🌼 musze jakos pokombinowac, chyba naprawde popelnilabym blad jakbym go sprzedala, moze teraz jest ciezko, ale mam nadzieje, ze kiedys bedzie lepiej:-)

Nie ma co dyskutować z babeczki, bo po primo jego wywody są nudne i prymitywne, po drugie primo zanim odpowie na jakiekolwiek pytanie musi porządnie przeszperać sieć i sugerować się wikipedią. Nudny i smutny człowiek. P.s jaki normalny facet zarejestrowałby sobie nick "babeczki w kropeczki" - żaden.

Gość domkowa
chłopie ty naprawdę masz jakieś problemy z rzeczywistośćią:) nowy dom nazywasz szpanem , pracujacych ludzi nowobogackimi - podejrzewam ,ze sidzisz na zasiłku i tak fantazjujesz sobie , bo człowiek , który wie ile trzeba wysiłku w pracę włorzyć , potrafi grosz szanować ale potrafi sieteż niego cieszyć. a ty siedziesz , stękasz i kwękasz .

Czekolada a czemu Ty tam mieszkasz sama? a gdzie rodzice ,rodzenstwo ? Rodzina zmarłej babci ?? i czemu nie masz chłopa??????:P Ja gdybym została sama poszłabym do bloku ,nie dałabym rady ogarnąć wszystkiego ...

Gość goraca czekolada
ojej jakos nigdy nie mialam adoratorow, a tu nagle az dwoch sie znalazlo :D :D ;)

Gość domkowa
może to miały być " majteczki w kropeczki " ? to byloby cos na rzeczy :)

Gość adilda,.,
Masz racje nie sprzedawaj,bo potem mozesz zalowac.

hehheh a może mokre majteczki :D:)

Zaraz ci żyłka z tej zawiści wyjdzie... a czym się zajmuję to niektórzy tutaj wiedzą i uwierz mi, że dawno takiej kretynki zakompleksionej i zadufanej jak ty nie miałem przyjemności czytać ;)

Gość Kita lolita
he "wole sobie kupic dodatkowe mieszkanie w Egipcie" hehehe dobre...w tym roku bylam w egipcie, w hotelu nie mozna bylo wrzycac papieru do kibla bo maja podobno tak slabo rozwinieta kanalizacje, a woda z kibla z siuskami podlewali ogrod, wiec juz nie wiem gdzie lepiej zyc, polska czy gdzie indziej, egipt = brud smrod i ubostwo...

Gość EmmaRabba
do babeczki w kropeczki Mnie nigdy ojciec do wanny nie wchodził bo jest normalny za to tobą twój stary w wannie siedział wiele razy i dlatego teraz jesteś spedalony na maksa i polujesz na chłopców w bramie.

Gość domkowa
już ci mówiłam - w nosie mam kim jesteś i co robisz :) jeszcze by tylko tego brakowało ,zebym sie kims takim interesowała - to już wole kliknąć pustąmiskę :)

e no czekolada ?????over czemu ty sama jestes do tego domu po babci? coś tu ściemniasz ??hmmmmmm Do takiego domu zawsze pełno sepów sie zlatuje . Babeczki masz mokre majteczki :D:D

Gość haha ale jaja
Chyba miało być fiuteczki w kropeczki hahaha:):):)

Gość domkowa
a ja zaczynma myśleć ,zę to projekt . No przecież kafe jest pełna różnych popaprańców , ale ludzie ... bez przesady :)

Gość Kita lolita
zauwazylam ze ten gosc to wogole ma duzo do powiedzenia w wielu tematach, i wszedzie sie udziela i wszedzie udziela tych swoich super rad...

Plebsik z domem na kredyt na 40 lat udający elytę i uważający, że cała reszta żyje w mieszkaniach socjalnych, żre ze śmietnika i siedzi na zasiłku. Widocznie to był twój stan codzienny zanim dobrze dałaś dupy i wyszłaś z tej biedy bo normalny człowiek nie ma takich skojarzeń i nie traktuje innych w tak prostacki sposób. Także ciągnij dziewczynko i pracuj na swoje raty :)

Gość domkowa
toteż mówię ,ze na zasiłku siedzi - i ma czas ,zeby tak sie tu wymądrzać :)

Gość Kita lolita
ja jakos nie mam domu na kredyt, ty wszedobylska swinio

Gość domkowa
na zasiłku siedzi , u mamusi mieszka a reklamy egiptu na kafie oglada - no i wszytko jasne :D

Gość goraca czekolada
ehh to troche skomplikowane, moi rodzice mieszkaja 400km ode mnie, jeden brat ma swoja rodzine, drugi brat tez ma swoja rodzine, trzeci tez daleko mieszka, ja skonczylam liceum i tam gdzie mieszkalam nie bylo przyszlosci, nie mialam co ze soba zrobic, wiec przeprowadzilam sie do babci, bo mieszka w miescie i tam by bylo lepiej z praca i babcia mialaby pomoc-bo ktos musi babci pomoc, bo samej to ciezko jej bylo...i tak sie tu znalazlam a czemu faceta nie mam?nie wiem....

Gość waga*
ale pyskówki! Autorka chciała rady, ale nie słownych przepychanek!