Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goraca czekolada

czy sprzedalibyscie dom a kupilibyscie mieszkanie w bloku?

Polecane posty

Gość Kita lolita
ja nie narezkam, wiadomo jak wracam z pracy to postoje w tym korku...no ale kurcze jak milion innych osob...

23:32 [zgłoś do usunięcia] Tamizana szambo nawozi ziemie. w okolicy szamba wszystko rosnie w expresowym tepie !!!! Malo ze ma wilgoc od dolu , to jeszcze z nawozem !!!! No, szczególnie pomidorki i truskawki, prawda? Smacznego.

Gość Kita lolita
ja tam ide ogladac telewizje...i rozwiesze pranko na swoim tarasiku co by milo mi schlo na powietrzu...w ogrodeczku...a wy sie kochani dalej sprzeczajcie, dobrej nocy wszystkim zycze i mieszkancom blokow jak i mieszkancom domow :)

Gość Kita lolita
ps ja nie uprawiam zadnego ogordka, bo mi sie nie chce, tylko kwiatki zeby mi pachnialo heheheh

Gość nfejkfbeuifjenbhieufh
gdzie ty znajdziesz mieszkanie za 700 za zł m-c???????

Wiem co ten Pan co pół roku wymienia i jak to wygląda. Reszta mnie nie interesuje :D Z resztą do tygodnia dzwoni do mnie jakie są wyniki badania, że woda jest ok. Z resztą moja mama wieki pracowała w pewnej instytucji, gdzie też nieraz brała naszą wodę ze studni do badania i zawsze wychodziła super :D

Gość Tamizana
No jasne , nie zauwazyles ze na pola wywozi sie gnuj i smierdzi ?? Przeciez to bio, to w przemysle zadrogie , stad ta cala chemia. Sa nawet ogloszenia . Czlowieku , ty chyba nic nie rozumiesz. Gnojem nawozi sie pola. I tam sprzedaja gospodaze warzywa bio , zreszta bardzo drogo. Jezeli chodzi o wode, to mnie z kranu leci pitna, znaczy mineralna, ale dodam ze nie mieszkam w Polsce.

23:39 [zgłoś do usunięcia] Tamizana No jasne , nie zauwazyles ze na pola wywozi sie gnuj i smierdzi ?? Przeciez to bio, to w przemysle zadrogie , stad ta cala chemia. Sa nawet ogloszenia . Czlowieku , ty chyba nic nie rozumiesz. Gnojem nawozi sie pola. I tam sprzedaja gospodaze warzywa bio , zreszta bardzo drogo. Jezeli chodzi o wode, to mnie z kranu leci pitna, znaczy mineralna, ale dodam ze nie mieszkam w Polsce. U nas, w cywilizowanym świecie, pól nie nawozi się ludzkim gównem. Wybacz, może i jesteśmy zacofani.

Gość Tamizana
Woda ze studni jest zadarmo i nia podlewam, myje auto, albo krzesla ogrodowe. Do pralki i zmywarki nie podlacze, bo by sie szybko zakalkowywaly. Za wode ze studni (na ogrodzie kran) sie nie placi i odplywu tez nie.

Gość Tamizana
Ludzie , czym rozni sie gowno ludzkie, od swinskiego ????

Gość oj tam
Z szamba tylko gówno jest najczyściejsze!!! Nie wyobrażam sobie nawozić jakiegokolwiek pola lub wylewać jego zawartość gdziekolwiek poza oczyszczalnią. Przecież w takim szambie poza gównami jest chemia którą używa się w gospodarstwie domowym czyli wszystkie proszki do prania, do zmywania, domestosy. To jest najgorsze, a gówno jest naturalne i nie szkodzi środowisku i w naturalny sposób się rozkłada!!!

Gość Tamizana
Brawo !!! oj tam . Tu masz racje , sle szamba sa glebokie na pare metrow, strasznych szkod to nie robi, ale tak nie powinno byc. Dlatego nie uprawiam jarzyn, mam taki park. Przy guliku te kwiaty tak rosna i choinki , chyba odzywiaja sie z tego szamba. Tak najleprzy nawoz to gnuj, ale nie z szamba , bo tam sa scieki ze zmywarki, pralki i roznych innych srodkow chemicznych.

Gość goraca czekolada
dziekuje wszystkim za pomoc i rady🌼 postanowilam, ze nie bede sprzedawac tego domu, moze dam pod wynajem?albo same pokoje i ten garaz?cos pokombinuje pozdrawiam:-)