Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ole ole ole ole

imię dla suczki dalmatyńczyka

Polecane posty

Gość ole ole ole ole
Mychol:) Pewnie masz rację, tak się zastanawiam mam chwilę czasu. Jakoś chcę do niej mówić, im szybciej podłapie imię tym dla niej lepiej, łatwiej:) ale wszystko się rozstrzygnie jak przyjedzie

Gość ole ole ole ole
może tak a może nie--> Ja zrobię wszystko, żeby została u nas. Nie ma wyjścia, może od razu trafić do schroniska, a wtedy.. pies jest przerażony, nikt tam mu nie poświęci specjalnej uwagi. Sama nie wiem co dla niego lepsze. Jeśli się nie polubią z Kluską, nic na to nie poradzę, wiem jedynie jaki moja suczka ma stosunek do innych psów. Myślę, że się polubią, ale pewności nie mam

Gość ole ole ole ole
:) dzięki :) Na razie waham się między Niuchą, Psotą, i Lulą

jakbyś chciała przeciwieństwo charakteru a jest łagodna i spokojna to nazwij ją ostra :D

Gość ole ole ole ole
a coś związanego z jej wyglądem ale nie plamka i kropka? :D

Gość ole ole ole ole
Lipss :D super!!!!!!!!!!!!! :D dawajcie dziewczyny coraz lepiej:D

Gość ole ole ole ole
:) a jak wam się podoba fanta albo bajka?

Gość ole ole ole ole
albo jakies "smaczne imię" typu chilli? z "męskimi imionami jest łatwiej", kropek, imbir, biszkopt, kefir, puder :P

Gość anula260485
DAISY ALBO KEJSI MAM SUCZKE DAISY

Bajka fajne Baja Bajadera ja lubie wydłużac imię jak mnie zwierzę wkurzy:D mam kota maciusia i jak coś spsoci to mówie na niego mackowski maciusielewicz:D

Gość ole ole ole ole
:D bajaderka za długie:D na razie skłaniam się do: kropki (bardzo mi się podoba tylko oklepane), psoty, niuchy, kreski, bajki, :D

Gość yhymyhymyhym
Kiedyś nie było nacisku na rodowód, a pies i tak uchodził za rasowego. Wg mnie wymysł z rodowodami wyszedł od tych co za dużo kasy mają i przeszkadza im, że zwykły Kowalski też może mieć rasowca tyle, że bez papierka. A rodowód to może i jest potwierdzenie pochodzenia, ale zwykłemu Kowalskiemu po co on? Na wystawy z psem jeździć nie będzie zapewne, wiec ma w d***e czy to pies z hodowli za 2000zł z papierkiem, czy od os.prywatnej za 200zł bez papierka.

Gość amisiawuzet
oczywiście każdy pies ma równą wartość ale imiona lola tori mimi albo angielski sun czyli słońce i tym podobnie