Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do kogo jest podobne

Do kogo przewaznie jest podobne pierwsze dziecko? Do matki czy ojca?

Polecane posty

Gość WGTROP
Mam synia i jest kopia ojca ...

Gość No niby Pers to też Azjata
(geograficznie), ale nie taki Azjata jak ci z Centralnej i Wschodniej Azji. Nie te rysy, ani nie ta sama obyczajowość. :) Esz mnie złapałaś za słówko. ;)

Gość 123;)
u mnie syn to cały tata

syn jak się urodził to był bardzo podobny do męża teraz jest mieszanką usta ma moje oczy męża itd itp mieszanka

Gość Spoko, niech rodzi. Najwyzej
W moim przypadku 2 pierwszych dzieci (akurat córki) z 2 różnych związków jest podobnych do mnie. Tylko 1 córka (drugie dziecko z pierwszego związku jest podobna do ojca). Według mnie nie ma reguły. A w rodzinie, to jakbym miała zrobić zestawienie wyszłoby mi pół na pół - połowa ludzi ma pierwsze dziecko podobne do matki i połowa do ojca. Nie ma zasady i nie prawdą jest, że pierwsze zawsze do ojca, ani że córki do ojców, a synowie do matek.

moja córka jak sie urodziła to była kopią meża. Teraz w wieku 3 lat to kopia mnie jak byłam w jej wieku, oraz córki mojego brata. Wczoraj własnie ogladłam zdjecia mojej bratanicy jak miała 3 latka i mojej córci - normalnie bliźniaczki , te same włsoy, usmiech, nos, oczy , zęby. I bardzo dobrze, bo bratanica ma teraz 16 lat i jest przesliczną dziewczyną .

Gość Aneta334
Opis dziecka i przybliżony wygląd możecie sobie wygenerować na bobo-maker.pl Tylko trzeba wypełnić test i można dodać zdjęcia jak się ma. Wtedy generuje się opis

Gość gość
Córka pierwsza kopia taty do dnia dzisiejszego. A ma 7lat. Syn 2lata kopia mamy.