Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siłaczka41

Czujesz że masz porażki w swoim życiu?opisz je.. Może nie jesteśmy z tym sami..

Polecane posty

Gość siłaczka41
Michas-mówisz plan A? no to ok,to sie troszke pogubiłam:) oj,oj....no to działaj...bo widze ze tylko o tym myslisz,a tu trza działać :)

Gość 4845445
każdy facet tylko gada a nie działa :D wszystko się zrobi jutro, za tydzień, w weekend, na wiosne i latka lecą :D

Gość silaczka41
coś w tym prawdy jest;-) ją też zresztą tak mam....czyżby był wobec tego też we mnie jakiś gen męski?.....;-)

Gość 4845445
a ja to kiedyś chciałam wszystko już i teraz, teraz nauczyłam się czekać a moja porażka - rozwód, z powodu jednego ale po czasie stwierdzam że być może to sukces? dziś mam kogoś kogo kocham i kto kocha mnie i jesteśmy ze sobą bo chcemy a nie musimy

oj siłaczko, siłaczko;) odpal maila..;) 4845...:) kiedyś, dawno temu też uczyłem się czekania i cierpliwości.Nauczyłem się tego. A w związku z tym dostaję rzewne smsy czasami... To nie ta droga chyba...Albo może mnie tak się tylko wydaje?;)

Gość siłaczka41
a ja czekam już 7lat aby móc wypowiedziec te słowa : "dziś mam kogoś kogo kocham i kto kocha mnie i jesteśmy ze sobą bo chcemy a nie musimy" Niestety,spotykają mnie same porazki......................:(

Gość siłaczka41
ładne słowa.... oj Michaś,Michaś...... Łap chwile,może właśnie masz teraz w życiu swoje 5 minut....Tylko zacznij działać.....działaj......szkoda życia na niepewność,złudzenia,łap okazję jeśli las ci ją daje......

Gość siłaczka41
miało być "los".....ta literówka to dopiero porażka

oj siłaczko, siłaczko..;) Ja zawsze staram się łapać takie chwile... Tylko, że chwile są ulotne i nie zawsze da się je wyłapać w odpowiednim momencie.. Ale może teraz się uda? Mam nadzieję na to naprawdę wielką..;)

Gość siłaczka41
no to do rzeczy,szkoda czasu...trzymamy kciuki

Gość silaczka41
podnoszę temat

Gość silaczka41
no to pozdrawiam od fryzjera;-)może nie będzie tym razem porażki;-)

Gość siłaczka41
Nooo...teraz to jestem zadowolona;) Zapraszam nowe osoby do wypowiedzi na tym topiku.... Pozdrawiam

Gość wychodzę powoli
na prostą. wiem, że jeszcze jest długa droga bo muszę dużo zmienić, ale chyba zmierzam w dobrym kierunku. dużo tutaj czytałam, nie tylko tutaj i w innych miejscach również o sytuacjach, które były bardzo podobne do moich. miałam dość ciężki okres w moim życiu i właściwie pomoc znajomych, pogaduszki tutaj przyniosły wiele dobrego. za niedługo rozpoczynam pracę/jestem z tego względu szczęśliwa/ chce mi się żyć!!! może to i dziecinada dla innych ale jak dla mnie jest to coś wielkiego. to tak na początek, później mam równie ważne rzeczy do przepchnięcia, wiem, że dam radę, w końcu jestem twardą kobietą. chciałam wszystkim podziękować za wsparcie, pomoc, porady/czasami i z internetu są korzyści/ i życzyć wszystkim stłamszonym siły i determinacji.

Gość siłaczka41
wychodze powoli-pięknie napisałaś...................naprawdę pieknie.... POWODZENIA,.......TRZYMAMY KCIUKI............

Gość siłaczka41
Przed wyjazdem byłam na przeglądzie samochodu...Zamarznięte amortyzatory...podobno poważna sprawa...mechanik poddał wątliwości czy powinnam jechac nim w góry......Hm..nie mam pojęcia o co chodzi,nie znam zupełnie tematu....:/

Gość siłaczka41
"czy powinnam jechac nim"- chodzi oczwiście o samochód a nie o mechanika;)))))))))))

Gość noooooooo!!!!!!!!!
michaś znów wyrywa ;D

Gość silaczka41
i takie jest prawo michasia :-)jest wolny jak ptak i może przebierać wybierać itd.;-)

Gość zainteresuj się
nim :)

Gość silaczka41
a ktoś tu zazdrosny?;-) żenujące....;-) życzę Michasiowi jak najlepiej i trzymam za niego kciuki;-) a ty masz widzę jakiś problem?:-)podziel się nim,może nie jest tak źle jak myślisz.... pozdrawiam

Gość silny42
hej silaczka co tam u cie

Gość siłaczka41
hej silny:) u mnie czas odpoczynku przez 2 tygodnie:) a tak ogolnie bez zmian... a co u Ciebie?nadal cchesz opuścic Polskę?.....

Gość silny42
ja juz nie jestem w polsce

Gość silny42
masz ferie-jak nauczyciele?

Gość siłaczka41
no jakos tak wyszło z tymi feriami....;) Od kiedy nie jestes w Polsce?To gdzie jestes?Co tam porabiasz?

Gość silny42
a gdzieś tam w oddali,francja