Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara już nie młoda

Mam 24 lata i od wczoraj jestem wolna. Przegrałam życie?

Polecane posty

Gość stara już nie młoda

Już raczej za stara jestem na poszukiwania nowego partnera.Podzielacie moje zdanie? Nie przemawia do mnie, że kuzynka koleżanki wyszła za mąż w 30 lat:O

Gość Nie gadaj bzdur
dziewczyno!!! 24 lata to najlepszy wiek, wszystko jeszcze przed Tobą!!!

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.... co mają powiedzieć np 35- i 45-latki... dalej już nie będę sięgał

Gość stara już nie młoda
czuję się jak nieudacznik, mimo, że ten związek od dawna był fikcją. Trwałam przy nim bo bałam się samotności, tego, że będę sama. I niestety tak się stało. Zmarnowałam prawie 2 lata...nie mam nic

Jak uważasz się za starą i tak się czujesz, to zostaniesz starą Panną. Gdybyś jednak chciała odmienić swój los i przestać się użalać na sobą - wróć tutaj - pomożemy.

Gość stara już nie młoda
a raczej mam...przeświadczenie, że faceci to chuje. Wiecie, co mi powiedział będąc pijanym w sylwestra? że nie zamierzał się w ogóle oświadczać nigdy...

Gość bgbnhynjumk,m
Żabo Letycjo mogłabyś się zalogować :D

Gość stara już nie młoda
Może miałabym szanse, ale nie czuję się zbyt atrakcyjna:O a on traktował mnie jak ścierę, a ja się na to godziłam. Dobra, też nie byłam bez winy. Wyzwał mnie w sylwestra i mój brat przetłumaczył mu siłowo jak nie traktuje się kobiet:O

Gość Olciafasolciaxxx24
ja mam 24 lata i tez zostalam sama..od 2 miesiecy :(

Gość stara już nie młoda
Ja miałam facetów, ale jak potem życie pokazywało, to nie to. Może po prostu ja jestem beznadziejna i nie umiem zbudować zdrowej relacji z nikim. W takim razie nie mam już szans na założenie rodziny i normalne życie bo nie oszukujmy się, na samotnych patrzą z pogardą. Człowiek został stworzony żeby być z kimś

Gość Greg_
fiku, czyli jesteś dziewicą?

To że trafiłaś na jednego felernego nie oznacza że wszyscy tacy są. Dramatyzujesz. Czy jak Cię okradnie brunet, to znaczy że wszyscy bruneci to złodzieje? To czy zmarnowałaś 2 lata czy nie, zależy od tego czy zastanowiłaś się, czemu Ci nie wyszło i jak zrobić żeby nie zmarnować kolejnych lat. To bolesna lekcja. Przerób ją dobrze.

Gość sdkjghldjgdsfgdgsdg
rowniez 24, a i 25 sie zbliza:P sama od kilku lat, no coz, nic na sile...;)

Gość stara już nie młoda
sdkjghldjgdsfgdgsdg jak sobie radzisz? znajomi, rodzina dają Ci żyć?

Gość Olciafasolciaxxx24
ja juz nie wiem ..co robic :( tesknie za nim bardzo,a on nie odp mi nawet.

Ja mam lat 28 i nie uważam się za stara pannę czy nieudacznika.Wolę byc sama niz z pierwszym lepszym burakiem.

Gość stara już nie młoda
prawik Ty tu jeszcze siedzisz? nie odzywałeś się ponad 2 lata,myślałam że już tu nie urzędujesz:)

Gość giguiguiiu
kobietko - don't panic:P Ja mam prawie 29 i jakoś bez problemów po kilku miesiącach bycia sama poznałam nowego wspaniałego faceta i jest nam cudownie, planujemy ślub:) wszystko przed Tobą!:) Tylko bez ciśnienia - nie bierz byle jakiego:P

Gość wqdqwdqwddd
zaczynasz poprostu nowy rozdział w życiu dlaczego mialaś ,,przegrać życie"? jestes jakaś bez szans , masz 65 lat , oszpecona, na wózku , nie masz szans na miłość? jesteś młoda jakby na to nie patrzeć

Gość wqdqwdqwddd
wogole nie lubie tego powiedzenia ,,przegrać życie" bo ono zawsze może sie zmienic nie cieszysz sie ,ze jesteś młoda ,zdrowa itd zreszta nawet 40-paro czy 50-latki znajduja sobie czasem partnerow , nawet staruszki w sanatoriach ;) wiec czymtu sie martwic? koniec czegoś jest poczatkiem czegoś nowego

co za idiotyzmy ;) Widocznie osoba ta nie była Ci przeznaczona :P napewno się zakochasz :)

Kryzys, to okres kiedy można dokonać poważnych zmian. Przewartościować życie. Kryzysy są przydatne.

Gość przegrałaś stara raszplo!!!
:D

Gość mam 42
mam 42 j/w co mam powiedzieć,czasu brak na związek?