Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

tak misiu byłam wczoraj i w sobotę idę znowu. cofnęłam się wcześniej i wyczytałam, że Ty miałaś pierwszy dzień cyklu 9-tego października, mycha 10-tego, a ja 12-tego, czyli idziemy niemal równo. jednak mnie lekarz mówił, że to 5 tc, a Ty mówisz, że 6/7? ja już nie rozumiem tego wcale..

Ciamisia tylko,że Ja miałam 14 dc owulacje,a Ty 17 dc no i Ja @ 9 pazdziernika,a Ty 12 wiec róznica jest 6 dni:)

chyba masz rację, ja pierwszy raz w życiu doświadczam tego wszystkiego, więc dla mnie to całkowita nowość! daj znać jutro :) a Twój synek z jakiego jest miesiąca?

Witam! Ciamisia wielkie gratulacje!!!! Jednak 3 ciaże na lato :) Super! Ja w tym cyklu też nie miałam żadnych bóli jajnika,pierwszy raz mi się to zdarzyło. Dorotq ja dziś tez nakupiłam kieliszków i tak liczę...że mi serwetek braknie.Muszę zamówić :)

Gość oceana
Witam, staramy się z mężem o dzidziusia. mam niestety nieregularne miesiączki.. z jako takich obliczeń wyliczyłam mniej więcej dni płodne i oczywiście kochaliśmy się. ;) miesiączkę powinnam miec w piątek. mam nadzieję ze jej niedostane.;) chociaż oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam testy, negatywny..;/ Pozdrawiam

ciamisia - raz jeszcze gratuluje:) ja tam teraz mam glowe zamyslona lampionami;d hehehe kszewuszko- jakos nie moge na allegro trafi cładnych serwetek ,podasz mi linka moze ty masz ? ja dzisiaj zamowilam paste str. na allegro

CIAMISIA!SERDECZNE GRATULACJE!ZDRÓWKA DLA CIEBIE I MALUSZKA:) KRZEWUSZKO=dziekuję za miłe komentarze do fotek:) Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki!:)miłego wieczorku🌼

hej:)ja wpadłam na chwilkę.co u Ciebie KRZEWUSZKO?nie mam za bardzo czasu by popisac..no i też u mnie nic ciekawego.widze ze zaraziłas dziewczynki i robią te piekne cudeńka!:)doroteq super zrobiła:)tez bym chciała spróbowac..tylko kiedy..:(🌼

Witaj Silka.Ale sie mijamy :) Robiąc lampioniki nie mam czasu myśleć o zblizajacej się @ :) Ale to w ciaga :) Na internecie jest tyle ładnych serwetek...nie wiadomo które wybrać.

ale nasze forum usycha....ulegalko bezik teacherko malpko gdzie jestescie.....silka dziekuje za kommentarz:-* kszewuszka.... mycha a co u ciebie? oczekujaca:-)

Hej jestem dziewczynki :)jutro mam zamiar pochodzic po sklepach moze te wiesniaki maj to co mi potrzeba do lamionow czasmi mam wrazenie ze zyje w epoce kamienia lupanego ich bardzo malo rzeczy interesuje i ciezko cokolwiek dostac ach zla jestem dzisiaj bo maly wypadek mialam starszy pan oberwal mi lusterko w samochodzie bo sie na drodze nie mogl ze mna zmiescic i srodekiem jechal i probowal mi wmowic ze to mopja wina bo za szybko jechalam ciekawe 30km/h to chyba nie tak szybko wariat jeden ciekawe gdzie milam mu zjechac na chodnik gdzie matki z dziecmi szly dobrze ze tylko lustrekim zaczepil popsol mi dzien normalnie ach smece wam sorki:P cinimisia Gratulacje dbaj o siebie i malenstwo :) jutro mam zaliczenie a taka zmeczona jestem ze nic mi sie nie chce ide sie zaraz polozyc wiec milych snow kochane :) :*

Hej Dorotq masz racje forum usycha Ja dzisiaj mam wizyte na 14.30 i musze isc z małym,bo nie mam z kim zostawić. Buziaki👄

hej Kobitki ja malo pisze bo malo slychac... nawet nie moge sie pochwalic ile ma bzyk bo jeszcze nie bylo okazji zmierzyc... jak bylam nic nie bylo widac a teraz jeszcze tydzien przede mna do kolejnej wizyty... spiaca jestem jak malo kto... chodze i ziewam tylko... najchetniej przespalabym caly dzien... krzewuszka bardzo mi sie podoba Twoje nastawienie optymistyczne ze mozesz byc kolejnym dwupaczkiem dorotek pamietaj ze za Ciebie tez mocno trzymam kciuki misia melduj jak juz bedziesz po... stopkakropka gdzie sie zgubilas?