Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beliar

Tragiczny pierwszy raz

Polecane posty

Gość fiku miku czytaj mniej
kafe. Kobiety nie lecą na szczylka tylko dlatego, że jest młody :P a beliarek to przecież nic ciekawego. taki zasuszony szczurek sprzed monitora

fikuśna, wątpię. Nie jestem nikim szczególnym. Po co jakiejś lasce koło 30 ktoś taki jak ja. Gdy się wyrobię i swoje bolączki w wyglądzie będę w stanie nadrobić w łóżku to się zastanowię. Jak narazie sporo nauki mnie czeka :D

Myślę że gdybym się ze szkoleniem i siłownią uwinął w dwa lata to w wieku 20 lat mógłbym mieć fajne życie. Ale wiadomo jak to jest.

Gość ismaill
może spróbuj ze starszymi panami ?

Gość Abbcca
Beliar, bez urazy, ale czy Ty nie mylisz czasami przyczyny i skutku? To nie Twoje prawictwo sprawiło, że Ci sie nie układa, lecz było odwrotnie, niwelując uciążliwość skutku nie usuniesz przyczyny...

Gość ismaill
może Ty też jesteś takim "pedałem" więc więcej szacunku do mnie, chodź przeszkole Cię analnie

Abcca Sugerujesz że olewając kwestię robienia wszystkiego po kolei, tzn łażenia za rączki, gapienia się w chmurki i tak dalej popełniłem błąd?

Gość ismaill
Beliarek kiedy w końcu przyjmiesz do wiadomosci ze jestes gejem?

ismail nie jesteś warty szacunku. tylko knur skacze na knura. twój stary musiał ci regularnie srać do ryja skoro jesteś teraz taki popierrdolony

Gość ismaill
beliarek alez Ty masz wyobraźnie!!!!!:D lepiej napisz jakbysmy spędzili razem wieczorek

no ty byś część tego wieczorka spędził czekając aż cementowe buciki wyschną. resztę już w jeziorze.

Gość dev3
od tego trzeba zacząc ze dziwki machaja dupa a nie klienci wiec nie pierdól głupstw

Gość dev3
wiec w dupie byles i gówno widzialeś hihi

Gość hehheheheheheeee
różnisz się od pozostałych prawików tym że masz straszne parcie za seks, oni bardziej przejmują się tym że nie mają powodzenia i (jak twierdzą) nie potrafią się obchodzić z dziewczynami niż tym że nie ''ruchali'' no i pozostałe prawiki są ''porządniejsze'' od ciebie, bo brzydzą się dziwkami, wogóle seksem za pieniądze i starszymi kobietami, takiej po 30-stce to by nawet nie tknęli :classic_cool: jesteś na serio prawdziwym wyjatkiem :D

fiku wytłumacz mi przez co rozumiesz na moim przykładzie słowa ,,skutek" i ,,przyczyna" dev, mylisz sie

zaspokoisz sie seksualnie ale nadal dla normalnej kobiety będziesz chłopaczkiem zatem nie wyleczysz się, nie pozbedizesz sie przyczyny niepowodzeń z kobietami

dev, jest to naturalne że klienci chcą zrealizować to co lubią. Nie każdy lubi być bierny niezależnie czy robi to z dzivką czy nie. U mnie leżenie jak kłoda lub stanie jak znak drogowy i spoglądanie w dół odpada. Muszę czuć że coś robię. Stąd trochę inne podejście do sprawy.

Gość dev3
wiem cos o tym i napewno wiem lepiej :D bylem kiedys i to ona machala tez nie moglem dojść bo poprostu byla az tak dobra i musialem dokupić pol godz , chcialem 10 ale sie nie dalo

Gość tragicznie to ty postapiles
no i przeyebałeś :O żadna normalna kobieta nie będzie cię chciała po takiej ''przygodzie'', pewnie nawet nie miałbyś zamiaru sie przyznawać, ale takie rzeczy nierzadko wychodzą na jaw..

beliar przedtem byłęś miłym chłopakiem, teraz jestes zakompleksionym frajerem, przynajmniej w ocenei normalnej mlodej dziewczyny

pomarańczo Jeśli bym kiedyś kogoś miał. Przykładowo i nie mówię że tak będzie. Chooj tą osobę by obchodziło co ja robiłem zanim ją poznałem. Analogicznie ja też bym jej nie spowiadał z jej partnerów. Proste.

fiku wcześniej mnie nie znałaś i teraz tym bardziej nie znasz. Nie wiem dlaczego myślisz że jestem frajerem. Co do kompleksów to masz trochę racji ale ja się ich pozbędę w pisdu. Potrzebuję trochę czasu tylko.

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox
a powiedz szczerze - teatralnie i głośno jęczała w nieboglosy? wypowiadała przy tym jakieś słowa? jeśli tak to jakie?

No ale dzivka to nie kobieta? To nie człowiek? O co chodzi? :P