Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beliar

Tragiczny pierwszy raz

Polecane posty

Beliar jestes w sto razy lepszej sytuacji niz ja i dobrze ze to zrobiles dzieki temu 5lat wczesniej niz ja dowiedziales sie ze walenie szkodzi nic nie czules pewnie dlatego ze byla mokra czasem tak jest i podziwiam cie za odwage

Aha fikuśna. :D Na łowy powiadasz :D Co ja bym wyłowił? Kulawą sarenkę? Ile by mnie to czasu kosztowało, ile nerwów, ile kasy? Ja to lubię czasem iść na łatwiznę i wcale z tego powodu nie czuję się źle. :P

Gość tragicznie to ty postapiles
no właśnie może obchodzić - przeszłość dużo o nas mówi, poza tym jest ogromna różnica pomiędzy seksem z partnerem a pomiędzy pieprzeniem za kasę, sorry :O

yyughiuh Coś tam czułem ale niewiele. Na pewno to nie wystarczyło żeby dojść. Jak pisałem sam dla sibie nie byłem nigdy delikatny, stąd przyzwyczajenie do mocnych bodźców nie znalazły zastosowania przy delikatnej panience. Dlatego czeka mnie mnóstwo pracy żeby się przestawić.

rób jak uważasz, ale to nei zmienia faktu że ja (pewnei nie tlyko ja) uwazam takei zachowanie za frajerskie :) chodzi o to by poswiecic czas i nerwy, by osiagnac upragniony cel :)

pomarańczo, mnie to nie interesuje. ;) yyughiuh Kompleksy moje; -175cm wzrostu -70kg wagi -15cm fiut, obwodu nie mierzyłem ale źle może nie będzie. -prawie zerowe doświadczenie -nieciekawa twarz -słaby zarys mięśni - i inne

Gość ismaill
beliarek ale sam powiedz ze sex z kobietą Ci się nie podoba, zobaczysz jak tylko spróbujesz twardego i żylastego kutaska w dupce to nie będziesz chciał niczego innego

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox
no weź :P ciekaw jestem w jaki sposób kobieta która bierze 5 stów za godzinę ''odgrywa'' swoją rolę :classic_cool:

Upragniony cel można osiągnąć łatwiej, pod warunkiem że ma się nerwy i zdrowie żeby zarobić na ten cel.

Gość ismaill
ja mógłbym sie zająć tym 15 centymetrowym fiucikiem ;)

Gość ismaill
beliarku to dobrze ze twoim upragniony celem jest seks z mezczyzna np ze mna

mieśnie wyrobić kwestia silnej woli, doswiadczenie - my kobiety cenimy obycie, umiejetnosc przytulenia, przepuszczenia w drzwiach etc. doswiadczenei lozkowe na samym koncu

Dla mnie wogóle już jest nie tak jak kobieta idzie do łóżka z facetem albo chodzi z facetem z którym nie chciałaby spedzić całego życia. Nie podoba mi takie bycie w związku dla rozrywki jak sie już z kimś wiąże to z myślą że na całe życie wiadomo nie każdemu się tak uda. Wtedy szuka się nastepnej osoby z tą samą myślą. A takie łączenie się w pary dla seksu dla towarzystwa żeby nie być samemu to nie dla mnie szkoada czasu. Miłość jest zbyt cenna żeby tracić czas. Nie umiałbym tak łatwo odzielić związku dla seksu dla przyjemności rozrywki od zwiazku ktory ma być na całe życie to jest dla mnie celem i od razu powinno się do tego dazyć. Oczywiście chodzenie na dziwki to co innego to raczej ciekawosc jak to jest i wyladowanie emocji.

Gość super____________hero
''No ale dzivka to nie kobieta? To nie człowiek? '' To szmata a nie człowiek 🖐️

Kompleksy moje; -175cm wzrostu -70kg wagi -15cm fiut, obwodu nie mierzyłem ale źle może nie będzie. -prawie zerowe doświadczenie -nieciekawa twarz -słaby zarys mięśni - i inne mam gorzej -170cm wzrostu -55kg wagi -11cm fiut 11cm obwodu -zerowe doświadczenie -niemęska twarz, dziecinna -brak mięśni -szeroka dupa -krzywe zęby i inne jestem starszy 22,5roku sam zobacz http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5093180&

fikuśna, będę umiał. Kontakt seksualny wyzwala komunikatywność. yyughiuh w takim razie polecam Ci rozwiązanie takie jak moje.

super____________hero Wcześniej podobnie myślałem. Teraz podejście się trochę zmieniło.

Gość Zuzanna Amelia amp;22
Beliar - czy moglbys byc ze starsza kobieta w zwiazku partnerskim ? czy takie panie interesuja Cię jedynie w kwestiach lozkowych ?

fikuśna, ja się nie uważam za kogoś kto jest cool. Nie byłem cool, nie jestem i wątpię żebym był.

Zuzia, tak ale na zasadzie sex friend. Bez planów na wspólną przyszłość, bez głębszych uczuć. Otwartość związku. Generalnie chodzi o to żeby była przynajmniej częściowo stała partnerka, w dodatku pod ręką. Pomogłoby to uniknąć jakichś chorób i nadmiernego obciązania portfela.

Gość Zuzanna Amelka
Beliar - czyli ze starsza chcialbys tylko uprawiac seks ? nic wiecej ? a do zwiazku mlodsza ? czy rowiesniczke ?

Gość niee pitol
''Kontakt seksualny wyzwala komunikatywność.'' Tiaa zaruchasz kilka razy i nagle staniesz się duszą towarzystwa :D Co za bzdury.