Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pewna magdalena

miał być tylko bezinteresowny seks... ale widzę, że on chce czegoś więcej

Polecane posty

Gość hahhhahahahahahaha:D Padłam:D
ona chyba myśli, że ty jeszcze nic:D:) i boi się żeby twój obecny czegoś nie zdziałał :D

noo... ja mówię mamo co on sobie pomyślał po co była ta szopa:D a ona ty się nie martwisz co on sobie o tobie pomyślał:D:D:D kto to słyszał spać z chłoapkiem w jednym łóżku ja uratowałam sytuację :D ale chyba go lubi:)

hahahahha ja się aż popłakałem ze śmiechu:D panie jest najlepsze:D myślę, że on nie będzie zły raczej będzie się śmiał:DxD

Gość OooOoooOOOooo
hahahahaha:D masakra:D może trochę być zły ma prawo :D

napisał, że nie jest i na następny weekend jedziemy do jego babci chciałby się zrewanżować:D i że rano dostał opierdziel od mamy czemu w tych piżamach nie śpi, jak będzie chory to nie jej wina:D masakra:D ale mamy potem wyskoczyć coś zjeść to pogadamy pewnie o tym idę na chwilę spać po nocy z przygodami :)

Gość ja pierdziele:o
twoja mama jest... mega

Gość miej nadzieję że nie powie teg
o tej izie... bo ona cię już zabije śmiechem wtedy

nie nie myślę że nie... on jej nie mówi wszystkiego... ja tak myślę przymajmiej jak mnie zobaczyła to była w szoku kto to jest a już się sporo spotykaliśmy więc... raczej powinno być ok. Głupio mi przed nim po prostu :D

Gość ewelinnnnnnaaa
nie przejmuj się, nic się takiego nie stało :)

czytam to już trzeci raz i nie mogę wytrzymać ze śmiechu :D

Gość kokokokoko
hehe dobre!:D:D moj ojciec kiedys wciskal mojemu bylemu pizame i widzialam jak mojemu ex bylo glupio, ale to jest nic w porownaniu do Twojej mamy hehe:D a widzisz problem z iza sam sie rozwiazal:) nawet nie musisz nic kombinowac i myslec co by tu zrobic zeby ta jedza Ci nie docinala:)

Twoja mama zachowala sie spoko! ale wz tym spaniem to troche nienowoczesna

Gość truskaweczka89
Historia jak z filmu "To tylko sex" z J. Timberlakem i M. Kunis. Szczęścia życzę :)

Gość o maaaatko :D
twoja mama wymiata xD

Gość rydzyka prawa ręka
a duzo mam jest staroświeckich w tej kwestii....:) bedziesz miała ubaw z chłopakiem z tego przez długi czas

autorko co dziś u Ciebie?:) Twoja mama co tam mówiła po tej całej akcji?:D

no mama twierdzi, że uratowała mój honor bo on niby chce chce ale swoje sobie potewm o mnie myśli, że z nim spałam :D a on się śmieje ale też jest trochę taki wkurzony szczególnie, że rano go obudziła "panie wstawaj na studia" :D a co u mnie... wczoraj byliśmy na ostatkach z jego znajomymi z uczelni zajebiście było i niestety przyplątała się do nas też i iza ale na krótko...:D "w sportowym stroju nie wpuszczamy" :):):) haha ale się cieszyłam, poszła z innym kolegą na piwo bo już nie chciał jej samej zostawiać przed klubem :D

nie nie jego znajomi byli u niego na mieszkaniu i potem poszliśmy do klubu a ona była na mieście z kumplem i zadzwoniła co dzisiaj robi on jej powiedział gdzie idziemy i tam przyszła no ale niestety :D

Gość a ona sama poszła na imprezę
uuu ktoś usunął mój post :P:P

Gość maaakkk
Na jakiej podstawie? Robiłaś test?

Gość to zależy...
Test możesz zrobić po 2 tygodniach. Jeżeli przestałaś brać tabletki, to wtedy często kobietom bardzo szybko wzrasta płodność... ale spokojnie, im bardziej będziesz sobie to wmawiać, tym więcej wyimaginowanych objawów ciąży poczujesz. Tak naprawdę na tym etapie tylko test powie prawdę. No i nie przejmuj się, nawet gdyby, to masz kochającego faceta, choć byłby to test dla Was..

Gość kokokokoko
a powiedzialas mu o swoich podejrzeniach? czemu myslisz, ze w ciazy?

spoznia Ci sie okres?;/ dopiero Twoja mama by była w szoku;/

Powieem wam, ze bardzo zainteresowal mnie ten temat az przeczytalam wszystkie 18 stron. Jak wiekszosc uwazam, ze dobrze zrobilas biorac sie za tego przystojniaka :) No gratuluje nowego zwiazku autorko :) I skad te obawy o ciazy?

nie mam dwa tygodnie okresu ;( odstawiłam normalnie na okres tabletki i nie mam... ciągle nie biorę tabletek i ciągle nie mam ;( nie mówiłam mu...:o