Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka m

co sądzicie o rodzicach tej zaginionej dziewczynki?

Polecane posty

Gość anonim anonimowy llll
Do tej pory Krzysztof Jackowski pomógł w odnalezieniu ponad 700 osób i w rozwiązaniu ponad 1000 innych przypadków, takich jak odnalezienie dzieł sztuki, zwierząt, czy też zagubionych dokumentów.

a moze by tak poruszyc temat o ktorym wczoraj pisali na onecie matka udusila swoje dziecko reklamowka zaraz po urodzeniu to jest dopiero masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość osz przegapilam ciag dalszy
zaloz swoj topik i mozesz sobie tam poruszac ten temat

heh dzieki za rade ale nie mam takiej potrzeby chodzilo mi raczej o to aby nie skupiac sie tylko na oskarzaniu rodzicow malej ale moze warto tez dostrzec cos innego

Gość faffafafafaf
POCZYTAJCIE NA WP...zaczynaja podejrzewac rodzicow!!!!

Gość faffafafafaf
POCZYTAJCIE NA WP...zaczynaja podejrzewac rodzicow!!!!

Gość faffafafafaf
- To nie jest porwanie dla okupu - przekonuje w rozmowie z Wirtualną Polską nadkomisarz Dariusz Loranty, pytany o zaginioną sześciomiesięczną Magdę z Sosnowca. Były negocjator policyjny, który pracował przy dziesiątkach porwań, i szef platformy eksperckiej Studium Negocjacji Kryzysowych zdradza, że "nos gliniarza i doświadczenie podpowiadają mu dwie najbardziej prawdopodobne wersje tego, co mogło się wydarzyć". - Policja prędzej czy później dotrze do prawdy, odkryje też, jakie tajemnice kryje rodzina porwanej dziewczynki. Doświadczony policjant przez skórę wyczuwa, gdy ktoś kłamie - zaznacza.

Gość faffafafafaf
- To nie jest porwanie dla okupu - przekonuje w rozmowie z Wirtualną Polską nadkomisarz Dariusz Loranty, pytany o zaginioną sześciomiesięczną Magdę z Sosnowca. Były negocjator policyjny, który pracował przy dziesiątkach porwań, i szef platformy eksperckiej Studium Negocjacji Kryzysowych zdradza, że "nos gliniarza i doświadczenie podpowiadają mu dwie najbardziej prawdopodobne wersje tego, co mogło się wydarzyć". - Policja prędzej czy później dotrze do prawdy, odkryje też, jakie tajemnice kryje rodzina porwanej dziewczynki. Doświadczony policjant przez skórę wyczuwa, gdy ktoś kłamie - zaznacza.

Krzysztof Jackowski pytany o swoje pierwsze odczucia po zaginięciu Magdy, mówi: - Mam swoje zdanie, ale nie chciałbym spekulować, bo niewykluczone, że mogłem się zasugerować publikacjami prasowymi. Szum medialny bardzo utrudnia rozwikłanie tej zagadki. Pytany o to, czy dziecko mogło zostać wywiezione do innego kraju, twierdzi, że nie. - Według mnie jest ono w kraju, w Sosnowcu. Czuję, że wyjaśnienie tej sprawy bardzo zaskoczy opinię publiczną, jestem pewien, że policjanci ją wyjaśnią, bo są na dobrym tropie. Zbyt wiele błędów popełniły osoby, które stoją za zniknięciem dziecka - podkreśla.

Gość vcbhnfgjnj,kjk.ll;
Rodzice coś ukrywają, bo jakby nie mieli nic na sumieniu i bym im naprawdę zależało na odnalezieniu dziecka to by sięgnęli po każdą pomoc. Szukali by pomocy sami i do tego wszędzie. Kłamią w prasie, że p. Jackowski nie chce im pomóc. Oni na 100% coś ukrywają.

Gość latooo
Porostu wpiszcie wiadomosci WP

Gość vcbhnfgjnj,kjk.ll;
ta matka wygląda jak jakias mongołka i tak jej i jemu zle z oczu patrzy, taka nienawiść płynie jakby nieme "spierdalajcie"

Gość w11.
jestem pewna w 100% ze to rodzina jest odpowiedzialna za zniknięcie dziewczynki przekonacie sie wkrótce :/

Gość jakijanos
ciekawe dlaczaego nie chcą pomocy jasnowidza? ja chwytałabym się wszystkich mozliwych srodkow nawet tych w ktore nie wierzę.

Gość terefere kuku co to bedzie
no wlasnie, bardzo dziwne....

Gość w11.
oglądaliscie uwage? był o nich reportarz,rodzice tego Bartka mają inne nazwisko niz on,Cieślik hmmm ciekawe,dlaczego nie pokazują nikogo ze strony Kaski,np rodziców,brata ... Boze,modle sie za to dzieciątko,oby odnalazło sie żywe i zdrowe

Z tym jasnowidzem to rzeczywiście .. Dziadek nie dojechał chociaż się umówił a potem mówią prasie, że to jasnowidz nie chciał ich przyjąć. Co tu jest grane ?

wez wklej normalnie tego linka :o

kurcze nie chce mi wejsc ten link ale pisza rzeczywiscie o tym na wp i wlasnie ogladalam uwage rodzice jego widac ze szczerze plakali pokazuja w ludzi sposob swoje emocje a mlodzi jacys dziwni

:D

ACTA dziala ;)

Gość nie robiłam tego ale
jeśli już bawimy się w domorosłych detektywów, to porucznik Kolombo mówił kiedyś, że jeśli na wstępie ofiara jest podejrzana to należy ją wykluczyć. Dlatego, że jeśli ktoś pozorowałby porwanie to postarałby się o przekonujące pozory: ja np. poszłabym z tym wózkiem w ustronne miejsce, żeby czasem nikt nie widział, że mam pusty wózek, jeśli już miałabym coś mówić o uderzeniu w głowę to zadbałabym o odpowiednie na to dowody. Raczej powiedziałabym, że dziecko zabrał ktos gdy na sekundę poszłam się wysikać/do sklepu/do pana w rowie, który wołał o pomoc i myślałam że ma zawał. Jesli zaś zrobili to tak nieudolnie, że nawet o to nie zadbali, to dlaczego najprostsze metody choćby pies tropiący nic nie wykazały? Co do psa - to jest jedyna chyba osoba która ma po co oglądać ubranka dziewczynki. Sorry, ale uważam, że Jackowski to cyniczny, wyrachowany, wyzuty z uczuć byznesmen, który żeruje na cudzej tragedii. Tak, osoba dotknięta tragedią chwyta się każdej iskry nadziei, ale robienie na tym biznesu to po prostu ŚWIŃSTWO (bez urazy dla świń).

Znając technikę body language można dostrzec, że rodzice coś kręcą, nie mówią całej prawdy. Powinni dokładnie ich sprawdzić pod względem psychologicznym, historii ich związku oraz każdego z osobna

Gość hfghf
Skoro odnosimy się do autorytetów z hollywoodzkich produkcji, to proponuję zauważyć że koncepcją serii o Colombo było że jego przeciwnikami są osoby nieprzeciętnie inteligentne. W życiu tak nie jest.