Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gryf_pomorski

Dlaczego faceci korzystający z prostytutek sa potepiani?

Polecane posty

Gość iwan wladimirowicz palmow
bo kobiety nie chcą konkurencji

Gryf i nie łykaj tak wszystkiego, co Panna wykmini bo to tłumaczenie z cyklu: "bo żona mnie nie rozumie". Ma z tego niezłą kasę i tyle, specjalnie się nie przemęcza, a pierwszy raz słyszę żeby ktoś sobie radził z emocjonalnymi problemami rozkładając nogi przed dziesiątkami facetów:)

"Jasne jestem winny całemu złu tego świata a gdybym do niej nie chodził to byłaby szczęsliwa" tego nikt nie powiedzial, wiec nie dorabiaj jakiejs smiesznej tezy. Jezeli dla Ciebie nie robi to roznicy czy to Ty jej placisz czy dzisiat innych facetow, to nie ma o czym gadac :-) Ty patrzystz tylko na siebien, na swoje potrzeby, na swoje bezpieczenstwo, na to zeby bylo Tobie milo, i zebys byl glaskany po glowie i zeby laska CI szeptala czule slowka. TYLKO to sie dla Ciebie liczy.

Gość ??ssssssssssss
Autorze, przykre jest to ze w ogole nie rozumiesz o czym my tu piszemy i nie dziwie sie wcale ze nie byles/nie jestes w stanie stworzyc normlanego, trwalego związku

Gość ??ssssssssssss
z takim podejściem do zycia, coz... tylko burdel Ci pozostaje

Gość gryf_pomorski
Wiesz Polly84 że nawet masz dużo racji. Irytuje mnie tylko robienie ze mnie potwora a z niej biednej ofiary.

bo kobiety lubią piesków którzy za nimi latają. nawet jak wiadomo, że facet nie ma u niej szans, to lepiej niech nie idzie na dziwki tylko łudzi się nadzieją, przynajmniej mają frajdę. do tych co piszą, że tylko beznadzejni faceci płacą za seks 1) wiele gwiazd sportu/muzyki/kina korzysta, a mogli by miec sporo kobiet 2) są i tacy, co faktycznie inaczej niż za pieniądze nie mogą, i co? to nasza wina, że urodziliśmy się nieatrakcyjni?

Gość ??ssssssssssss
nie zalezy Ci na niej jako na czlowieku z jednej strony pieprzysz ze ah lubicie sie to tamto, ze jest wazna i... platniczna milosc haha pozal sie boze... a z 2 strony pieprzysz ja podając banknociki nie wiesz co to milosc, nie wiesz co to człowiek

Gość ;klnponoi
korzystajcie do woli ale jesli potem zechcecie miec zony/dzieci na Boga przebadajcie sie chociaz:o

"Ty patrzystz tylko na siebien, na swoje potrzeby, na swoje bezpieczenstwo, na to zeby bylo Tobie milo, i zebys byl glaskany po glowie i zeby laska CI szeptala czule slowka" tylko najpierw odpowiedz sobie na pytanie - jeśli on nie będzie patrzył na swoje potrzeby, to kto? może Ty???

Gość gryf_pomorski
Gryf i nie łykaj tak wszystkiego, co Panna wykmini bo to tłumaczenie z cyklu: "bo żona mnie nie rozumie". Ma z tego niezłą kasę i tyle, specjalnie się nie przemęcza, a pierwszy raz słyszę żeby ktoś sobie radził z emocjonalnymi problemami rozkładając nogi przed dziesiątkami facetów Myślę, że nie do końca sobie radzi, że nie czuje się dobrze z takim życiem, nie jest szczęsliwa. Z drugiej strony nie ma siły żeby z tym skończyć. Owszem ma kase ale kasa to nie wszystko. Każdy czlowiek chciałby kochać i być kochany i ty i ja i ona też.

"wiele gwiazd sportu/muzyki/kina korzysta" no i co z tego ?? sa jakimis wyznacznikami moralnosci czy co ??

Gryf: Niiiigdy nie robiłam z niej ofiary- wręcz przeciwnie -myślisz, że panna nie ma innych przyjaciół tylko zwierza się facetowi, który jej płaci za seks? Pewnie każdemu tak opowiada. Nikt się jeszcze nie wyleczył z emocjonalnych problemów pracując w burdelu. Pomijając odsetek kobiet, które są faktycznie zmuszane do tej pracy, ogromna większość pracuje tam bo sama chce. I niezależnie od tego, czy Ty będziesz tam chodził- pracować będzie.

Gość gryf_pomorski
"nie zalezy Ci na niej jako na czlowieku" Jesteś niesprawiedliwa "(

Gość gryf posłuchaj
Oj facet daruj sobie te fascynacje panienką .Bankowo ma "{opiekuna' typa którego pewnie byś w życiu nie zechciał spotkać... A co do pań tu piszących. Przecież ten koleś to teoretycznie dobry na męża .Spokojny pewnie nie pije zarabia kasę nie szlaja się po melinach twierdzi że nie jest oblechem ma potrzebę romantyzmu. Zobaczcie -dla was klucha i mu zarzucacie te panienki .A kogo wy wybrałyście / Pewnie dynamicznych męskich kolesi / Jeżeli tak to same się oszukujecie że nie są /nie byli ru*****mi .Na 4/5 przypadków taki energiczny męski facet miał poza wami multum panienek .Pewnie zaliczył w realu więcej niż ten co tu się żali.Byście się zdziwiły ilu takich zabawia się z przypadkowymi lachonami w istocie nie lepszymi od tych z agencji(a może w jeszcze gorszych warunkach sanitarnych). A propos.Taksiarze i ochroniarze opowiadają że do tych przybytków także zachodzą często nawet całymi paczkami młodzi nabuzowani dynamiczni kolesie ..jak myślicie tylko żeby popić z dziwą drinki -che che ....Tak że nie chodzą tam tylko stare dziady i nieudacznicy. A potem wychodzicie za takiego i myślicie że może tam przed wami góra jedna była che che...

Jeeezu, a mówią że to kobiety wszystko komplikują! JAKBY CHCIAŁA SKOŃCZYĆ Z TYM, CO ROBI TO ŁADNIE BY SIĘ UBRAŁA, STANĘŁA W PROGU I JESZCZE ŁADNIEJ POWIEDZIAŁA "DO WIDZENIA". To nie jest umowa o pracę, że ma okres wypowiedzenia. Piszesz, że pracuje kiedy chce i w każdej chwili może swobodnie odejść, nogi ją bolą?!

Gość gryf_pomorski
"Niiiigdy nie robiłam z niej ofiary- wręcz przeciwnie -myślisz, że panna nie ma innych przyjaciół tylko zwierza się facetowi, który jej płaci za seks? Pewnie każdemu tak opowiada. Nikt się jeszcze nie wyleczył z emocjonalnych problemów pracując w burdelu. Pomijając odsetek kobiet, które są faktycznie zmuszane do tej pracy, ogromna większość pracuje tam bo sama chce. I niezależnie od tego, czy Ty będziesz tam chodził- pracować będzie". Myślę, że ona po prostu czuje się samotna. Zreszta swój swego wyczuje. Jasne, że pracuje tak z własnej nieprzymuszonej woli, przeciez cały czas o tym piszę. Nie znasz jej, nie znasz jej życia więc nie oceniaj tak łatwo. Życie naprawde nie jest czarno-białe. Tez mi sie wydaje, że na dłuższa mete burdel nie jest rozwiązaniem dla kobiety z problemami.

Gość ??ssssssssssss
zapewne jest uzalezniona od łatwej kasy kto by chcial zrezygnowac z takich dochodow? a wyksztalcenia pewnie brak... wiec gdzie zarobi taka kase?

Gość ;klnponoi
teraz mowisz ze nie grozi a jak za pare lat sie rozmyslisz? choroba weneryczna moze byc u mezczyzny nie zauwazalna bardzo dlugo, kobiete moze zabic bez odpowiedniego leczenia (hpv a rak szyjki macicy) http://www.hpv.pl/articles/6051

90% społeczeństwa ma problemy! Znów dorabiasz sobie historię, idealizujesz.. Jak ktoś może wykminic pracę w burdelu jak czuje się samotny?!

;klnponoi - nie chodzi o to czy mi się odwidzi. ja jestem z tych nieudaczników, których żadna "normalna" nie chce, więc tak czy siak, rodziny miec nie będę. gdyby była taka opcja nie chodziłbym na dziwki przecież

Ja skorzystałem tylko raz. Teraz nie mam na to środków. Gdybym miał więcej kasy to chętnie bym coś jeszcze pokombinowal, tym bardziej że ostatnio seks za mna chodzi.

Ja skorzystałem tylko raz. Teraz nie mam na to środków. Gdybym miał więcej kasy to chętnie bym coś jeszcze pokombinowal, tym bardziej że ostatnio seks za mna chodzi.

Gość ;klnponoi
hehh zycie przygotowywuje rozne niespodzianki to co sie mowi dzisiaj nijak nie bedzie sie mialo do rzeczywistosci za 10-20 lat moze zechcesz miec kiedys potomka kto wie ludzie zmienni sa mezczyzni zwlaszcza

Gość ??ssssssssssss
ytytyytytyt nie rozumiem facetow ktorzy maja takie zdanie o sobie. dlaczego nie uwierzysz w siebie? mysle ze kazdy ma szanse zalozyc rodzine, stworzyc szczesliwy zwiazek tylko trzeba troszke sie postarac, uwierzyc w siebie i zbudowac relacje z odpowiednia osoba