Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubliniankaa

Poród w szpitalu na Staszica w Lublinie

Polecane posty

Tak teraz patrząc na zdjęcia i twoj profil na FB to wydaje mi się że chyba cię znam kostecka z widzenia. Nawet pracujemy w jednej firmie:) hehe

Wera_antek myślę że ta tabelka to bardziej poglądowa ma być, jeśli ciągle czujesz ruchy to nie masz się czym martwić. Tak jak pisałam, ja liczyłam do 10 aktywności i jeśli 10 raz wypadał ok. 15 to już dalej do godz. 21 nie musiałam liczyć.

Gość kostecka
Gosiaczek - odpisałam Ci na fb - ale ten świat mały :)

Gość kostecka
a czy przypadkiem nie byłyśmy też razem na kręglach z pracy? w ufo?

kostecka pracuję z dziewczyną z Twoim nazwiskiem D. ma na imię Agnieszka :) moze jakaś rodzina?

Gość kostecka
Nie kojarzę Gaha, ale to jest dość częste nazwisko :)

Gość Ciężarówka81
Hej dziewczyny, aż poczułam sie w obowiązku by sie odezwać ;) niestety nie mogłam sie zjawić na zlocie bo zjechali mi sie goście a do tego miałam zapalenie piersi ;( cos strasznego. Dzis jest juz lepiej, gorączka minęła, na szczescie obyło sie bez antybiotyku. Kapusta jest niezawodna, do tego pilam napar z szalwi, laktacje ustabilizowana. Ktoś tu podejrzewał mnie o rozpakowanie ;) hihihih owszem, rozpakowalam sie ale juz 1 lipca ;) na następny zlot mam nadzieje juz sie zjawić, tym razem siła wyższa

kostecka wydaje mi się że mogło tak być , z tymże to już dawno było. Jak jeszcze byłam u Wojtka M. w grupie:) ale ja mam słabą pamięć zwłaszcza jak pomieszam %:) hehe

A co do rozpakowania to teraz chyba kolej na zor_a, mnie albo iwaaa25. Ciekawe która pierwsza? hehe bo wszystkie mamy termin na początek sierpnia:)

Gość KassiaM
Hej dziewczyny, bylam dzisiaj w pracy a teraz bede przygotowywala grila, bo unas dzisiaj znow imprezka:-) MatkaEV i co producent wozkow odpowiedzial na maila??? a tymi pieluszkami nie przejmuj sie, ja sie bardzo ciesze ze komus sie przydaly. Naprawde nie oczekuje niczego w zamian:-):-):-):-O:-$ Kostecka, jak to nie problem to prosze przeslij mi na maila zdjecia,tez te od MatkiEV, Agusi i Sisi, jak oczywiscie je masz:-):-)

Gość kostecka
Kassia - wysłałam Ci zdjęcia :)

i Ja wysłałam zainteresowanym fotki ;) czy ktoś może przysłać mi fotki które robiła MatkaEV choci mi głównie o tą co stoimy za wózkami :)

Ciężarówka81 to Ja bo mi się z z gosiaczkiem pomyliło zapomniałam że ty już po hyhy ;)

A niech tylko spróbuje hyhyhy żartuje oczywiście ;) dzięki i mam nadzieje że pojawisz się na następnym już z maleństwem gosiaczek ;)

Agusia ja też mam taką nadzieję ale wszystko zależy od maleństwa kiedy zechce się wybrać na "ten" świat:)

Gość KassiaM
Agusia, wyslalam Ci maila:-) bo jeszcze tylko od Ciebie brakuje mi zdjec:-):-):-)

ja cały dzień pracuje, a wszyscy nad jeziorami :( ale może to i lepiej bo po ciąży w stroju kąpielowym nie wyjdę już chyba NIGDY

Gość Ciężarówka81
Mi po ciazy zostało jakieś 5 kg, jutro mija 4 tydzien od porodu. Kiedy po CC bede mogła zacząć jakieś brzuszki itp?

Ja rodziłam naturalnie i mi lekarz powiedział 8 tygodni, mojej przyjaciółce po CC minimum 3 miesiące, a nawet 6 ale nie wiem od czego to zależało.

Gość Ciężarówka81
No to kicha, wakacje mam z głowy, brzuch nie jest zły, bo nie mam rozstepow i ładnie sie wciągnął, ale tyłek i uda, tu koniecznie cos trzeba zadziałać, bo lustro straszy :( no i ten biuuuust, ale tu nic nie pomoże, albo rybki albo pipki

Gość wera_antek
no wlasnie jak jest z tymi rozstepami, ja jestem w 30tyg i nie mam nic na brzuchu ani na boczkach, zadnych czerwonych czy nawet cielistych rozstepow. I nie wiem czy po ciazy dopiero zobacze rozstepy, czy w ogole ich nie bede miec? oby..

Oj, a ja dostalam zdjecia tylko od Agusi :( Dziewczyny, wyslijcie mi reszte, prosze :) artur3525xxx@wp.pl Te co wszystkie stoimy razem, no i inne, juz nie wiem od kogo ale chyba Kassia robila i MatkaEV? My juz w domku, Bartus spi. Strasznie go wymeczyla woda - nawet nozki zamoczyl i pupke ;) I kapal sie w pontonie, ale mial radoche. Kacper zostal z dziadkami, my znow jedziemy w piatek bo niestety moj maz musi pracowac :( Odezwe sie jutro, i czekam na zdjecia od Kassi i Matki ;)

Gość kostecka
Sisia - wysłałam Ci zdjęcia od MatkiEv. juz się pogubiłam trochę z tymi zdjęciami, ale chyba jeszcze Kassia nie wysłała? Wera_antek - nie chcę Cię martwić, ale mi rozstępy zrobiły się na sam koniec, chyba w 40 tygodniu, wcześniej nic nie miałam. nie za dużo co prawda, ale jednak jest kilka czerwonych kresek :( smaruję od kilku dni bioolejkiem, mam nadzieję, ze pomoże. a my dzisiaj byliśmy nad zalewem zemborzyckim. chciałóam iść tam gdzie są baseny, ale wejscie az 15 zł od osoby!!! więc nie bardzo nam się uśmiechało tyle płacić na dwie godziny :P bo więcej z małą nie dałoby rady. w ogóle ni chciała spac, albo się rozglądała albo krzyczała :)