Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dingdongdang

30-latki, jakie uczucia wzbudza w was fakt pracy do 67l.?

Polecane posty

Gość wyrwana kasa
dingdongdang, napisałam to dużymi literami. Ale jak podejrzewałam Ty tego nie jesteś w stanie zrozumieć. Pomimo tego spróbuję powtórzyć. Ja mam DOPIERO!!!!!!!! 62 lata. Czemu wysyłasz mnie do domu starców? Czy dlatego, że tY jesteś STARA, bo masz już TRZYDZIECHĘ?

Gość dingdongdang
Ty masz menopauzę i jesteś przecuzlona z tym słowem dom starców? rozmawiamy teoretycznie o planach na przyszłość. KIEDYŚ będziesz miała 82 lata i nie zejdziesz do sklepu po chleb, pytam co PRZEWIDUJESZ wtedy zrobić?

Gość wyrwana kasa
A co Ty nieprzeczulona, jeszcze przed menopauzą zamierzasz zrobić za lat 3 jak nie będziesz w stanie zejść do sklepu po chleb? Ja być może zrobię to samo co Ty. Moi rodzice jak na razie jeszcze dają radę schodzić po chleb, podobnie jak moje dzieci, czy też sąsiadka. Jak nie będą mogli już schodzić, a ja będę mogla im pomóc to pomogę. Gdzie Ty żyjesz, że zadajesz takie pytania? Nigdy nie spotkałaś się z podobną sytuacją? Skąd u Ciebie takie zacietrzewienie? Co mi chcesz udowodnić? Że jestem już stara i nadaję się do utylizacji, aby zrobić miejsce ludziom, którzy mają lat 30 i nie stawiają sobie żadnych wymagań. Wymają natomiast od innych. Nie czytałam Twoich wcześniejszych wypowiedzi więc nie wiem przeciw komu protestujesz. Co jest bardzie do dupy dla Ciebie? Rząd czy Twoje dzieci? A może to Ty jesteś do dupy........

Gość dingdongdang
nie czytała, a się rzuca z epitetami, czysta menopauza. bez komentarza

Gość wyrwana kasa
"jakie uczucia wzbudza w was fakt pracy do 67l.?" Piękne pytanie. I prosta odpowiedź. W niektórych SZCZEGÓLNIE UCZUCIOWYCH KOBIETACH fakt ten wzbudza uczucie NIENAWIŚCI. Do wszystkiego i wszystkich.

Gość dingdongdang
może łaskawie doczytaj, co sama napisałaś w odpowiedzi na moje pytanie, gdzie spędzisz starość, skoro nie oczekujesz pomocy od dzieci?

Gość dr hab. nauk wszelakich
Budzi milość i zrozumienia do rządów Donalda Tuska oraz jego druha Palikota który te ustawy poprze przez miłosć braterska i strach jaki trzęsie jego dupskiem przed hakami jakie ma na niego Donald. Budzi podziw dla głupoty naszych wyborców głównie tych co olali wybory .I dali 19% zadowolonych wybrać taki rząd jaki mamy.

"Nie wiem ile zarabiasz. Ja 4 500zł." no co za bezczelna stara rura. średnia krajowa to w polsce trochę ponad 3000 zł a 80 proc społeczeństwa zarabia poniżej tej średniej. nomenklatura się ustawiła a teraz opowiada farmazony o "odpowiedzialności" i "kwalifikacjach". po prostu się rzygać chce.

"Budzi podziw dla głupoty naszych wyborców głównie tych co olali wybory " przypuszczam że ty nie olałeś. i jaki tego skutek? wydaje mi się że identyczny jak tego że ja olałem.

Gość uuuuuuuujnhgb
super , fajnie nie bedzimey sie nudziły

Gość vbbkjbgjvbgkhvgjh
Ludzie są debile i idioci zresztą, a fraje jest po to, żeby go doić! GŁOSOWALI NA TUSKA, SAMI SOBIE WINNI, TERAZ BĘDĄ CIERPIEĆ I DOBRZE IM TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

też tak uważam. od 20 lat głosujecie na "grupę trzymającą władzę" która kradnie na lewo i prawo a potem się dziwicie że wam każą do 67 lat pracować. cieszcie się że jeszcze nie zrobili "reformy" polegające na tym że każdy ma w robocie zdechnąć, jak w obozie koncentracyjnym, bo przecież na takie "fanaberie" jak leczenie to "państwo nie ma pieniędzy".

Niezbyt ładna ta Wasza dyskusja. Co za chamstwo używać wobec rozmówczyni argumentu typu: menopauza. Faza w życiu jak każda inna, przy czym chyba nie tego wieku dotyczy, bo po 45 roku się zaczyna:o

Gość pada śnieg
jaki fajny topik :) równość kobietki równość :classic_cool:

Gość pada śnieg
może lepiej będzie gdy skończymy jak Grecy z ręką w nocniku :O

"może lepiej będzie gdy skończymy jak Grecy z ręką w nocniku" jasne, jak tylko nasi wybrańcy doprowadzą nas do ruiny to zaraz zaczną pracować "dla naszego dobra i pomyślności". czy wy naprawdę w to wierzycie? wierzycie w to że można być idiotą i wybierać do władzy dużo obiecujących złodziei a ci złodzieje w pewnym momencie przestaną kraść ot tak, sami z siebie? no przecież na taką głupotę to ja słów nie mam.

Gość pada śnieg
człowiek jest stworzony do pracy :D

"To by było sprawiedliwe, wtedy nawet po rozwodzie kobieta miałaby składki odłożone. " no ale jak ma być lepiej jak gros wyborców stanowią tacy właśnie ludzie. ludzie do których nie dociera że system przymusowych ubezpieczeń społecznych zbankrutował wszędzie gdzie tylko istniał, nie sprawdził się w żadnym państwie i ten idiotyczny socjalizm ciągnie na dno każdy naród. wy odpowiedź widzicie nie w odrzuceniu socjalizmu a w tym żeby go było jeszcze więcej. i teraz przyjdzie palikot albo inny socjalistyczny "obiecywacz" i znowu wam naobiecuje właśnie tego co tutaj chcecie a po paru latach znowu się okaże że nic z tego nie dotrzymał bo to jest po prostu NIEMOŻLIWE. tylko że wy tego jakoś nie chcecie przyjąć do wiadomości.

"człowiek jest stworzony do pracy" kolejny bałwan który "wie lepiej". tym razem "do czego człowiek jest stworzony".

Gość pada śnieg
:D:D:D Bałwan - słowo wspólne wszystkim językom słowiańskim, określające posąg bóstwa obdarzony czcią, czyli idola :classic_cool:

Gość pada śnieg
Kajko i Kokosz: ... ciamajdowaty zbójcerz Oferma ... :D:D:D :classic_cool:

bałwan do powiedzenia wprawdzie nic nie ma ale się tym nie zniechęca.

Gość pada śnieg
w cywilizacji ludzkiej chory był z jednej strony marginalizowany - jako niezdolny do walki, pracy, zdobywania jedzenia. ... :O

Gość wrwerwe
Ja mam prosbe, jak wam sie nie podoba praca, to zrezygnujcie i nie pracujcie... Chetnie wezmę wasze stanowisko, wysłałam 1000 cv w ciagu 2 lat, nie mam pracy, jestem po 30, marze zeby pracowac, a te nie dosc że pracują to jeszcze narzekają... Przewaliło się wam w głowach

Gość pada śnieg
:classic_cool: wr..

"Ja mam prosbe, jak wam sie nie podoba praca, to zrezygnujcie i nie pracujcie.." to nie wysyłaj siwi tylko weź się za odśnieżanie. śniegu nawaliło, jak tak bardzo chcesz pracować to ja sam się zgodzę żebyś co rano do mnie wpadła i odśnieżyła mi samochód.

Gość pada śnieg
nie wysyłaj cv idź i udowodnij pracodawcy swoją przydatność w jego firmie :)

"udowodnij pracodawcy swoją przydatność w jego firmie" no ba, możesz mu nawet laskę zrobić. w obecnym neofeudalizmie "pracodawcy" należy się to jak kiedyś "prawo pierwszej nocy".

Gość wrwerwe
nie wysyłaj cv idź i udowodnij pracodawcy swoją przydatność w jego firmie ale jak to zrobic??? Związac go i tak na siłę? Bo zeby cos udowodnic to chyba najpierw trzeb abyc zatrudnionym?