Gość GjubaPanna Napisano Marzec 7, 2012 Ja tez , ja tez , ja tez chce :) Mogę?:) jak cos to odezwe sie jutro i cos o sobie powiem . Rozpoczne walke z Wami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hiskaaa 0 Napisano Marzec 7, 2012 Hej laski, mogę się dołączyć? ;) jestem na MŻ od tygodnia, póki co idzie całkiem całkiem :D pierwsze utracone kilogramy motywują do dalszej diety :) zaraz Wasze wszystkie komentarze przeczytam, żeby lepiej Was poznać, bo póki co mam zaległości :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hiskaaa 0 Napisano Marzec 8, 2012 Sonko22, asia.2211, Rybka*, othucajka, adziam..., nites, smutasek22222, na prawde gruuuba, Goplana., Kuleczko, GjubaPanna - witojcie wszystkie :D ( mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam :) ) Sonko, serio nic nie jadłaś od 16:30? Ja bym nie dała rady :D Wydaje mi się, że o tej 18, nawet o 19 możesz sobie spokojnie jeszcze coś lekkostrawnego wszamać ;) bo pewnie burka Ci później niesamowicie. Też tak chciałam na początku zrobić, od 17 nie jem nic! Jednak o godz. 21-22 mnie normalnie skręcało.. :o nie mówiąc nic o trudnościach z zasypianiem. dlatego często robię sobie w salaterce takie sałatki owocowe, ostatnio np. pokroiłam sobie banana, pół jabłka, polałam jogurtem light i na to garść płatków kukurydzianych :P a co tam :D adziam... wiesz co możesz podjadać w czasie pracy? :D chrupki kukurydziane :) tzn. flipsy. Kupiłam ostatnio paczkę, jest ich mnóstwo, także jest czym ręce zając, a cała paczka, czyli 50 g ma jakieś 180 kcal :) na prawde gruuuba, kurcze, zazdroszczę podejścia Twojego faceta :( mój nie jest w stanie zrozumieć, że naprawdę zależy mi na tej diecie :o wciąż tylko pyta wieczorami czy chce np. sandwiche, bo będzie robił, a po mojej odmowie wciąż naciska :o potem a to piwko, chipsy.. + ma to szczęście, że ma szybką przemianę fizyczną i dość ciężko pracuje, więc ciałkiem nie grzeszy :P co innego ja :( Mam taką dziwną budowę ciała, szczupłe ramiona, nogi nawet nawet, a wszystko zbiera mi się w okolicy brzucha i boczków. blehhh :( łomatko, ale żem się rozpisała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Marzec 8, 2012 Kuleczko:) ja wiem co to znaczy siejskie-malzenskie zycie hehe i rozmiar 36 tez nosilam dokladnie 3 lata temu , przed druga ciaza w kwietniu 2009 ;) Gjuba Panna - hejka :) Hiskaa :) witaj:) no to masz taka sama figure co ja! ;) a moj maz nawet nie wie ze ja na diecie :P bo zaczelam akurat jak zaczal robic nocki wiec sie w ogole nie widzimy tez mieszkasz w UK? bo napisalas sandwich :P co do flipsow:) jak znudza mi sie marchewki to sprobuje flipsow dziekuje za podpowiedz :) ja dzisiaj dzien zaczety o 5 rano, czyli dzien jak codzien :P teraz pije czarna kawke i zaraz rozpoczynam przygotowania do pracy i szykowanie dwoch pociech do przedszkola :) pozdrawiam i do pozniej dzisiaj znowy pewnie bede caly dzien na necie, dobrze ze mi jeszcze za to placa hehe :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
na prawde gruuuba 0 Napisano Marzec 8, 2012 dzień dobry wszystkim odchudzaczkom:) jak widać ja jestem najgrubsza, Kuleczka z tego co czytałam nie chce zdradzić ile waży, ja się przyznałam do moich haniebnych 93 kg, obiecałam sobie że bedę się wazyć co poniedziałek, w odstepach tygodniowych najlepiej widać spadek wagi, przy poprzednim odchudzaniu właziłam na wage prawie codziennie :) ale to wręcz demotywuje bo wtedy w ogóle nie widać różnicy i myslałam ze nie ma efektów. tak więc na sniadanie zjadłam dwa jajka i pomidor, wybieraaam się na długi spacer do mamy piechotą a mam 5km w jedną stronę :) oczywiście będę dreptac tam i z powrotem :) czwarty dzień diety uważam za rozpoczety :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
na prawde gruuuba 0 Napisano Marzec 8, 2012 a tak w ogóle i w szczególe wszystkiego najlepsiejszego z okazji Dnia Kobieeeet :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja też mogę ??? Napisano Marzec 8, 2012 dołączam sie do was dziewczyny ja mam 173 cm wzrostu zaczełam cwiczyc przy wadze 63 kg jem wszystko nie mylić z obżeraniem sie, oprócz kolacji słodkości i gazowanych napojów. Cwiczę od pierwszego lutego teraz waze 59.5 kg ćwiczę na hula hop ok 50 min dziennie + ćwiczenia na mięsnie brzucha z mel b. No i smaruje uda posladki i brzuch balsamem ujedrniajacym i powiem wam ze efektów az tak szybko sie nie spodziewałam ubyło mnie prawie 4 kg. tj 3 cm w talii i 3 co w udach. dzisz juz ćwiczyłam siedzie w domu bo mam małe dziecko wiec jak spi ja mam chwile dla siebie pozdrawiam wszystkie i trzymam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
na prawde gruuuba 0 Napisano Marzec 8, 2012 każda kolejna przychodzaca osoba na forum utwierdza mnie w przekonaniu ze na prawde jestem gruba i duuużo waże, ale to dobreze to bardzo motywuje, jakbym ważyłam 63 a nawet 70 to bym była najszczęśliwsza na świecie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja też mogę ??? Napisano Marzec 8, 2012 nie przejmuj sie najwazniejsza jest motywacja :) nie mówic sobie zaczynam od jutra czy od 1 kwietnia tylko juz dzis teraz ja obiecywałam sobie ze zaczne od stycznia i pózniej obiecywałam ze od poniedziałku ale brzuch mi rósł coraz bardziej :) i postanowiłam koniec ostatnią kolację zjadłam 30 stycznia a 31 po południu stwierdziłąm od dzis sie za siebie biore i ciesze sie bardzo ze tak sie stało :) lato coraz blizej planujemy wakacje gdzies w ciepłych krajach wiec rozebranie sie nie bedzie problemem a i zapomniałam ciuchy prawie wszyskie są za duze i to o wiele wiec musze na jakies zakupy ruszyc niedługo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
na prawde gruuuba 0 Napisano Marzec 8, 2012 a mnie motywuje że większoś ciuchów mam za małych więc jak schudne bede miała w czym wybierać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja też mogę ??? Napisano Marzec 8, 2012 no to rzecvzywiscie jest dobra motywacja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonko22 0 Napisano Marzec 8, 2012 Hej dziewczyny :) Witam nowe koleżanki :) Cieszę się ze tyle Pan do Nas dołączyło. u mnie od rana sucharki te same co wczraj :) I zielona herbatka a na obiad mysle co zrobic mam piers z indyka wiec moge poszalec. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
na prawde gruuuba 0 Napisano Marzec 8, 2012 jak Wy mało ważycie:) bede się powtarzać ale to przynajmniej utwierdza mnie w przekonaniu że faktycznie musze schudnąć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonko22 0 Napisano Marzec 8, 2012 na prawde gruuuba, nie ma co myslec tymi kategoriami :) Damy rade każda z Nas z osobna. To ze jedna ma mniej do zrzucenia od drugiej to nie znaczy ,że tej czy tamtej bedzie łatwiej. Po to tu jesteśmy by siebie wspierac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek22222 0 Napisano Marzec 8, 2012 dzien doberek :) ja już po śniadanku po herbatce, ojej jak mi brakuje mojego bio ehhhh mam nadzieje że przed obiadem przyjdzie. ja to chyba za mało jem bo jem tylko śniadanie i obiad i od 15 już nic nie jem tak ok 16, 17 piję drugą kawę i tyle a rano jak wstaje jestem głodna jak wilk. teraz pewnie wskoczę na rowerek :) pomacham z 30 minut a potem zabiorę się za gotowanie obiadu. co dzisiaj serwujecie??? czy garnkach tefala można smażyć mięso całkiem bez tłuszczu?? ja też staję na wadze w poniedziałek i już się nie mogę doczekać ile zobaczę, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
na prawde gruuuba 0 Napisano Marzec 8, 2012 ja jem podobnie tylko ze jeszcze po południu tak koło 17-18 zjadam błonnik i wypijam dwie szklanki wody i to mnie zapycha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonko22 0 Napisano Marzec 8, 2012 Smutasek to niezbyt dobrze ze juz o tej porze nie jesz, zwalniasz swoj metabolizm , mysle ze jak do 17 bys zjadla ostatni posilek byloby optymalnie i z rana nie mialabys wilczego glodu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała56 0 Napisano Marzec 8, 2012 Witam i sie przylaczam-zaczelam dietke wczoraj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Marzec 8, 2012 na prawde gruba :) piekny poczatek dnia :D 5km to sporo, byl taki okres ze truchtalam do pracy albo jezdzilam rowerem ale niestety teraz musze zawozic dzieci i przywozic z przedszkola wiec po prostu musze uzywac auta :/ beznadzieja jak dzieciaki pojda do szkoly bedzie lepiej, bo szkola zaraz kolo domu wiec moge odprowadzic i isc do pracy ale to za jakies 2 lata :P a ja tez moge:) witaj e tam ja nie patrze ile kto ma do zrzucenia dla kazdego i tak jest sporo bo np dla mnie te pare kilo to ciezka praca juz nie wystaczy odstawic chleb i ziemniaki tutaj trzeba juz tylkiem ruszyc i waga spada baaaaaaaardzo powoli kazda z nas laczy to samo :) chec zrzucenia wagi i polepszenia sylwetki :) Sonko - ja dzisiaj na obiadek mam cous cous i 2 krokiety z kapusta i grzybami:) kupilam sobie siemie lniane wiec pozniej sobie wypije smoothie i dosypie siemienia na podwieczorek mam pare truskawek, kiwi i troszke melona drogo mnie kosztuje ta dieta hehe nie mam czasu przygotowywac owocow i obierac wiec kupuje w sklepie juz gotowe, pocwiartowane i obrane ze skorki ... ale coz, warto :) a ja tez moge - tez jestem maniaczka hula, pieknie rzezbi sylwetke, mialam 0.7kg 100cm ale teraz kupilam nowe 1.5 94 cm niestety jest stanowczo za ciezkie i bardzo boli musze wrocic do starego, na tamtym przynamniej mozna poszalec :D smutasek - ja uwielbiam smazyc miesko na olejku kokosowym, pyyyyychota :D ja jem 5 razy 9 - sniadanie 11 - 2 sniadanie 13.30 - lunch (najwiekszy posilek dnia) 16 - przekaska 18 - kolacja mala56 - witaj:) no ja juz po sniadanku - obszamalam kanapke z bialym serem i 250g pomidorkow koktajlowych, jezu jakie to bylo pyszne!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja też mogę ??? Napisano Marzec 8, 2012 wiesz o hula hop czytałam duzo mam najzwyklejsze kupione w sklepie z zabawkami i na nim hulam:) bardzo mi sie to spodobało mam 90 srednicy i nie wiem ile wazy ale jest leciutkie :D myślałam o tym z wypustkami ale najpierw musze tym pochulac jeszcze a patrzyłą któas z was na ćwczenia mel b. ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tulipanowa panna Napisano Marzec 8, 2012 Mogę sie dołączyć?? koniecznie potrzebuję grupy wsparcia 165 cm i 64 kilo żywej wagi to jak dla mnie sytuacja podbramkowa i podobnie jak koleżance zbiera mi się na brzuszku, a nogi mam chude jak pajączek. KOchane wspierajmy sie - Dzień kobiet to fajna okazja żeby zadbać o siebie A tak w ogóle to życzenia z okazji święta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała56 0 Napisano Marzec 8, 2012 Najgorsze ze pracuje w sklepie firmowym jednej z piekarnii i tam kusza slodkie bułki i ciasta,wczoraj miałam wolne ale dzisiaj bedzie ciężko :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała56 0 Napisano Marzec 8, 2012 Tulipanowa witamy:) razem damy radę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
na prawde gruuuba 0 Napisano Marzec 8, 2012 ---> mała56 podziwiam, ja bym nie dała rady :) jakbym miała tyle slodkości obok siebie....ale to wszystko siedzi w głowie, jak nie bedziesz chciała to Cie nie skusi, jak mnie kusi ciasto to mówie do niego: a kim ty jesteś żeby mną rządzić :P i już kusi mnie mniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tulipanowa panna 0 Napisano Marzec 8, 2012 Dzieki za powitanie. mam plan schudnąć do 27 maja przynajmniej do celu II odstawiam ziemniaki , chleb i podżeranie po 18:00 poza tym 4 razy albo 5 dziennie jeść małe posiłki. Najtrudniej bedzie mi zrezygnować z wieczornego pifffka... ech Mała 56 - musicie mieć dobre wypieki, że się nimi jeszcze nie przejadłaś ;), ja kiedyś pracowałam w lodziarni i po wakacjach już na lody patrzć nie mogłam hihii( zostało mi do dzisiaj- a to 10 lat) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Marzec 8, 2012 Tulipanowa panna:) witaj ehhh ja tak nie potrafie jak mam na cos ochote to jem i tyle:/ tylko ze potrafie sie zaspokoic malym kawalkiem tak zeby poczuc smak na jezyku nie potrafie sobie powiedziec - koniec tege, tego i tamtego bo w momencie kiedy sobie zabronie - wlasnie na to mam najwieksza ochote i kusi, kusi... ja rowniez wam zycze wszystkiego najlepszego z okazji naszego swieta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kuleczko Napisano Marzec 8, 2012 Hej :) Ja chyba zamorduję mojego męża- dzisiaj z okazji dnia kobiet kupił moje ulubione pączki i razem z synkiem napadli mnie i wcisnęli mi tego pączka :[ (no dobra, nie opierałam się za bardzo :P). Dzisiaj na wadze kolejne -0,5 kg :D A wieczorkiem wybieram się do knajpki z kumpelą- ma być jakiś pokaz specjalny dla kobiet ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kuleczko Napisano Marzec 8, 2012 Cholerka, nie jestem w stanie Was nadrobić :o masakra... Może ktoś podejmie się spisania wszystkich odchudzaczek?? Wtedy będzie to jakoś łatwiej ogranąć. @na prawde gruba- no dobra, przyznam się- 81kg teraz mam, a było 82,5. Tragedia :o wiesz, nie powinnaś patrzeć na to, że jedna chce zgubić 5 a inna 16kg. Fajnie, że w ogóle zaczęłaś o tym myśleć, że zaczęłaś nad sobą pracować :) Razem będzie nam raźniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała56 0 Napisano Marzec 8, 2012 Na bulki to jakos apatytu nie mam ale najgorzej z ciastami,jak wroce z pracy to dam znac czy wytrzymalam-koncze dopiero o 21. Teraz czas na drugie śniadanie czyli jajo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała56 0 Napisano Marzec 8, 2012 Tulipanowa Ja w tej piekarnii pracuje prawie dwa lata wiec urazu jeszcze nie mam ale przyznaje ze ciasta mamy pyszne:) na szczescie mamy sklep na Tesco a tam zawsze jest ruch wiec mam nadzieje ze nie bede miala czasu myslec o jedzeniu:) Trzymam kciuki za nas wszystkie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach