Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰

Dieta 500-600 kcal do wakacji.

Polecane posty

Go艣膰
zalamalam sie na necie pisze ze makaron z zupki chinskiej ma az 300 kcal niby ;/ na niektorych forach co innego..to dlaczego na zupce chinskiej pisze w 100 gramach 70 kcal, a tam jest 70 gram贸w wiec bedzie 50 kcal.. to wkoncu nierozumiem ile ten makaron ma kalorii ;/ jak ma az 300 to chyba sie powiesze..bylam przekonana ze 50... ;/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰
naObcasach : 18艣cie. hmmm wydaje mi si臋, 偶e pytasz bo pewnie irytuj膮 Ci臋 moje wypowiedzi, tak my艣l臋 :) bo gdybym m膮drze gada艂a to by艣 nie pyta艂a :) Poza tym tata mnie uspokoi艂, 偶e jednak ca艂e opakowanie ma 50 kcal. na sucho :)

Udost臋pnij ten post

ja dzisiaj tak 9:30 2 kromki chleba razowego z serem bia艂ym 0% i d偶emem, my艣l臋, 偶e tak oko艂o 300 kcal 13:30 miska fasolki po breto艅sku, ale takiej odchudzonej, bez mi臋sa, t艂uszczu, w艂a艣ciwie fasola w zupie pomidorowej, oko艂o 200 kcal 16:15 danie z gotowanych pieczarek, cukinii i kalafiora oko艂o 130 kcal jak m贸wi臋 nie mam wagi kuchennej i nie jestem w stanie tego mierzy膰 dok艂adnie id臋 na basen potem na godzin臋 czuj臋 si臋 jaka艣 og贸lnie zniech臋cona dzisiaj, nawet nie przez diet臋... weekend bez wpadek, cho膰 troch臋 za du偶o wina wypi艂am jak na dietowanie chyba zrezygnuj臋 na 2 miesi膮ce z jakichkolwiek s艂odkich rzeczy oraz alkoholu

Udost臋pnij ten post

diomendi ---> Nie tyle, 偶e irytuje, bo sama zachowywa艂am si臋 podobnie, by艂am w stanie zrobi膰 wszystko 偶eby schudn膮膰, czerpa艂am z tego przyjemno艣膰 chocia偶 dziwnie to brzmi ale w艂a艣nie tak by艂o, mog艂am 膰wiczy膰 godzinami z je艣膰 ma艂y jogurt i jab艂ko przez ca艂y dzie艅 czy zje艣膰 pierwszy posi艂ek dopiero o 16... Ja zacz臋艂am swoj膮 przygod臋 w 3 klasie gimnazjum, maksymalnie wtedy mog艂am wa偶y膰 49 kg przy 162 cm wzrostu ale chcia艂膮m lepiej wygl膮da膰, by艂am z siebie dumna bo w ci膮gu tygonia potrafi艂am schudn膮膰 ponad 3 kg, chocia偶 moim problemem by艂o to 偶e chud艂am i ty艂am najmniej chyba wa偶y艂am 45 kg moje wahania wagi by艂y do 49,5 zawsze robi艂am sobie tydzie艅 diety i wa偶y艂am 46,5. Potem mia艂am tak膮 obsesje jak ty liczenie kalori, wydawa艂o mi si臋 nawet 偶e po zjedzeniu g艂upiego jab艂ka tyj膮 mi nogi. a偶 nagle na mojej wadze ukaza艂o si臋 50 kg, przekroczy艂am magiczn膮 liczb臋. znowu zaczyna艂am si臋 drastycznie ogranicza膰 i wtedy schud艂am tylko do 48,5 .. potem by艂o ju偶 tylko gorzej, mia艂膮m nadal wahania wagi ale poni偶ej 50 nie zesz艂am przez ok 3 lat, wa偶y艂am nawet z 55 kg, co przy moim wzro艣cie by艂o strasznie, do po艂owy ud wchodzi艂am w spodnie kt贸re wcze艣niej by艂y dobre. Wcze艣niej jak mia艂am napady objadania bo po tygodniu prawie nie jedzenia sie zdazaly to nawet prubowa艂am wymiotowa膰 niestety albo na szcze艣cie mi si臋 to nie uda艂o. Mia艂am pocz膮tki anoreksji z kt贸rymi na szcz臋艣cie da艂am sobie rad臋... Pisz臋 to 偶eby艣 zobaczy艂a jak to wygl膮da, aa i nie powiedzia艂am o najgorszym, jak ju偶 wa偶y艂am wi臋cej czyli te 55 kg by艂am tak zrozpaczona 偶e g艂odzi艂am si臋 na zmian臋 z mega obrzeraniem, zjada艂am mo偶e nawet 5 000 kcal, mia艂膮m taki napad 偶e sz艂am do sklepu kupowa艂膮m sobie jedzenia i jad艂am nawet jak nie by艂am g艂odna po czym czu艂am sie jeszcze gorzej po kilku dniach takiego obrzarstwa tylam i zaczyna艂am now膮 diet臋 300 kcal, ale by艂o coraz gorzej, wa偶y艂am coraz wi臋cej i nie mog艂am schudn膮膰, to by艂o moj膮 obsesj膮 kt贸ra mnie zniszczy艂a, to obrzarstwo by艂o najgorsz膮 rzecz膮 jaka mnie spotka艂a, zawsze mia艂am kontrole nad soba odchudzaniem i tym co jem, wtedy nie panowalam nad niczym. Poczytaj sobie o kompulswnym objadaniu sie, jest ono g艂ownie spowodowane diet膮 kt贸r膮 stosujesz, a potem ju偶 odwrotu nie ma, a to jak paniukujesz z powodu makarou m贸wi samo za siebie, nie pisz臋 tego z艂o艣liwie, jeste艣 m艂oda i lepiej nie psuj sobie metabolizmu na diecie typu 800 kcal tez schudniesz, a predzej czy pozniej nie wytrzymasz na takiej diecie i zucisz sie na jedzenie. Ja dopiero w tym roku schud艂am do 47 kg, sama zastanow sie czy warto schudnac a potem przytyc jeszcze wiecej. A ja nadal sie odchudzam bo chce wa偶y膰 46 kg, tylko 偶e tym razem nie pope艂niam starych b艂臋d贸w i jem powy偶ej 1000, zastan贸w si臋 nad tym, a przez to wszystko nabawi艂am si臋 tylko masy rozt臋p贸w, i straci艂am okres na ponad rok czasu, i jestem tylko o rok starsza od Ciebie :) przemy艣l to chocia偶 wiem 偶e to na pewno trudna decyzja, i za pewne olejesz to co tu napisa艂am bo sama te偶 tak robi艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
zrezygnuj z alkoholu, dzisiaj rozmawialam z gosciem od wfu i mwoil ze maja takie same kalorie jak slodycze.. :) ja zrezygnowalam z akoholu mialam tylko jedna wpadke jesli chodzi o alkohol.. dzisiaj tez przeckolowalam z jedzeniem.. 550 kcal.. troche duzo.. ale pocwicze za chwile, tyle ile dam rade :) a jutro i w srode aerobik :) juz sie doczekac nie moge :):) tam z dziewczynami mi sie latwiej cwiczy i wykonuje wszystkie cwiczenia i godzina to mi malo..a w domu to mi sie nie chce.. ale dzisiaj za duzo zjadlam wiec musze spalic te kalorie... bo inaczej bede miala swiadomosc tego ze nie schudn臋.. :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
-=92NaObcasach : nigdy nie olewam tego co kto艣 pisz臋.. jednak ja boryka艂am sie z moja figur膮 bardzo d艂ugio okres czasu.. bardzo dlugi.. w gimnazjum strasznie przytylam, potem facet to i to sie dolozylo..ciagle chipsy i piwo i ogladanie film贸w.. ja chce schudnac dla siebie przede wszystki.. chce czuc sie atrakcyjna..chodzac po ulicy chce moc nosic obcisle bluzki, chce m贸c zalozyc krotka spodniczke na wakacjach, chce pojechac nad wode i pierwszy raz odkad zyje wskoczyc w str贸j k膮pielowy..bede wtdy szcz臋艣liwa.. a co do mojej diety..ja wytrzymalam bardzo dlugo na 300 kcal.. potem mialam raz wpadke..zjadlam az 2 000 kcal, tyle ze najpierw zjadlam 700 wydawlao mi sie ze to mega duzo i w tym dniu sie poddalam, stwierdzilam ze przytyje ze bede gruba ze cale te pare tygodni na marne... i poszlam do sklepu mimo ze przy 700 kcal brzuch bola艂 mnie z przejedzenia kupilam czekolade, zjadlam ja prawie cal膮..kupilam kebaba..ale zjadlam tylko salate bo wkoncu zrozumialam ze nie moge sie poddawa膰.. ze musze byc silna i wytrwala, ze trzeba sie po艣wi臋cic zeby miec ladna sylwetke..cos za co艣 wkoncu..wtdy kiedy zjadlam to 2 000 kcal, probowalam wymiotowac jak juz ochlonelam z tego napady...:( nie dalam rady zwymiotowac.. pozniej jak jadlam 700 kcal przez pare dni tez probowalam wymiotowac bo wydawalo mi sie ze utyje..patrzac w lustro widzialam codziennie ze moje cialo grubnie tylko kg spadaja na wadze..wiec doszlam do wniosku ze cos nie tak..nie pisalam juz pozniej tutaj o tym ze probowalam wymiotowac , bo jedna osoba zarzucila mi tutaj ze ja tym szpanuje a to wlasnie nie tak jest, i nie chcialam zeby to tak wygl膮da艂o.. druga wpadka..napilam sie w贸dki i szklanke wina, bo mnie namawiali, mowili ze to nie ma kalorii..przyszlam do domu, wyrzuty sumienia..wygonilam swojego z lazienki i probowalam wymiotowac i zwymiotowalam mimo ze wcale mi sie nie chcia艂o.. duzo osob tez mowilo mi tutaj ze ja mam poczatki anoreksji itp..ja wcale nie mam tej choroby, gdybym miala to bym o tym wiedziala..owszem wiem ze mam tragiczna obsesje na punkcie odchudzania..jak zjadlam dzisiaj to 550 kcal to mam wrazenie ze do piatku ze wcale nie spadnie mi nawet 05. kg a tutaj mimo ze sa dziewczyny nie mam za bardzo jak sie wyzalic, bo kazdy przedstawia tylko swoje myslenie, malo kto doradza.. a jak juz napisze cos co mysle o tych kaloriach, diecie i o tym ze mi sie plakac chce ze za duzo zjadlam, to odrazu beda mnie karcic... :( a ja wole sie juz zamkn膮膰 i nic nie pisac, tylko co zjadlam, podac wage i doradzic komus jesli ktos ma jakies pytania, moje odczucia psychiczne odkladam na bok i staram sie juz tutaj o nich nie pisa膰. ja naprawde nie widze zebym schudla, dzisiaj rano auwazylam lekka poprawe, przed chwila spojrzalam w lustro i wydaje mi sie ze rano to bylo tylko zludzenie..ja wkoncu chce schudnac,,chce zeby mama i siostry powiedzia艂y mi '' przytyj cos, bo za chuda jestes '' a nie zeby rodzina mi mowila '' wyrosniesz z tego, jeeszcze 4 kg i bedzie dobrze '' ja chce wkoncu nie miec wyrzut贸w sumienia ze jem.. ja chce wkoncu zaczac zyc, normalnie, a kilogramy przeszkadzaja mi we wszystkim..niby nierealne ale taka prawda. za wszelka cene chce schudnac.. ale jesli jutro znow zjem powyzej 350 kcal to wiem ze mi sie nie uda, bo jak mialam 3 wpadki w ciagu 2 tygodni ostatnich, i z jakies 4 dni na 700 kcal to nie zeslzo mi nawet 0.5 kg..ale ciesze sie ze chociaz nie przytylam..ale chce w piatek zobaczyc ze waga spadla o 2 kg jak spadala wczesniej, da mi to wtedy wielka motywacje i juz nie bede sie kusic na jedzenie..po Twim poscie doszlam do wniosku ze nie moge dawac sie pokusie... ale ja jestem wzrokowcem..jak cos widze to czasem ciezko.. ale wiem ze musze od nowa wbic sie w rytm tej mojej diety..ja potem znowu bede stopniowo wychodzic z tych 350 kcal dokladajac 100-150 kcal na tydzien... i mam nadzieje ze nie przytyje... i tak wiem ze kazdy negatywie skomentuje ten wpis, ale napisalam to dla ciebie, i dziekuje za tak dlugi komentarz :):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ilinnka19
beznadziejny ten twoj topik

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
i jeszcze przyklad..moj chlopak mnie kocha, wiem to.. i ja ciagle narzekam ze jestem gruba on juz ma tego dosc..ale mi sie wydaje ze on mowi ze jest okej, ale tak naprawde chcialby zebym byla chudsza jeszcze o jakies 10 kg... widze to w jego oczach... widz to bo znam go na tyle.. i raz mi powiedzial ze jesli juz chce schudnac to z brzuszka moge.. czyli jemu trudno powiedziec mi wprost ze jestem gruba bo on nie chce mnie ranic, bo kocha.. ale ja oczekuje prawdy..przeciez ja widze sie w lustrze i obiektywnie sie oceniam... moge podeslac zdj swojej figury teraznieszej i przed diet膮..zobaczysz ze schudlam to 8 kg ale nie widac ich po mnie. dlatego musze jeszcze 10 kg zrzucic, do wakacji. wstepnie do 1wszego czerwca..ale jak dalej bd jadla powyzej 350 kcal to mi sie to nie uda..... ale dzisiaj wyszlo az 550 kcal, bo naprawde nic w domu do jedzenia nie mialam.ostatnio mam straszny zast贸j z pieniedzmi..czekam do 1wszego.. mam dostac 200 zl bo co miesiac wujek mi przysy艂a, ale i tak musze mamie 1/3 oddac.. a musze sobie kupic kosmetyki, odzywke do wlos贸w..musze miec na papierosy na caly miesiac wsumie..gdyby nie chlopak, to ja bym napewno diety nie mialam..bo on tez pali..a jak ja nie mam papieros贸w to mysle o jedzeniu, to taki srodek zstepczy... < a dzisiaj akurat nie mam> i nerwice mam... ;/ mysle zeby jeszcze chwile posiedziec na necie, a potem bede cwiczyc..i od jutra 300 kcal musi byc bo jak nie bedzie to utrace wiare w siebie. chociaz wydaje mi sie ze np 600 kcal albo 700 to nadal dieta.. bo to przeciez i tak mniej niz 2 300 kcal a takie jest nasze zapotrzebowanie kobiet..ale co z tego ze to teraz pisze, za chwile wiem ze i tak bede sie dolowac..na chwile sobie cos wytlumacze..a za chwile dolek..i chce mi sie plakac...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
ilinnka19 : czemu beznadziejny ? nie popierasz takiej ilosici kalorii czy o co chodzi ? dla mnie jest ok, topik jak topik. przeciez nikt Ci nie kaze do nas do艂膮cza膰..

Udost臋pnij ten post

diomendi ---> skoro ju偶 kto艣 inny m贸wi艂 Ci o anoreksji i o tym 偶e masz problem, to powinna艣 sama stwierdzi膰 偶e co艣 jest nie tak, i rozwa偶y膰 tak膮 opcje. Jak dla mnie to w pewnym stopniu ta anoreksja Ciebie dotyczy, przeczytaj sobie to co piszesz, to nie jest normalne zachowanie zdrowej osoby, g艂odzisz si臋, a jak zjesz 200 kcal wi臋cej to ju偶 masz do艂a i p艂aczesz, mo偶e jeszcze nie masz takich wpadek jak ja ale zda偶aj膮 si臋 ju偶 coraz cz臋艣ciej. Organizm te偶 potrzebuje po偶ywienia witamin, minera艂贸w. Robisz sobie wielk膮 krzywd臋 a zrozumiesz to jak ju偶 b臋dzie za p贸藕no. Zaczn膮 ci wypada膰 w艂osy gar艣ciami, stracisz okres, zobacz sobie na necie i poczytaj jak wygl膮da anoreksja, jak wgl膮daj膮 te dziewczyny, kt贸re siedz膮 w szpitalach, i maj膮 szkody w organi藕mie do ko艅ca 偶ycia. a tak po za tym to taka dieta 300 kcal jest powiedzmy ze ''dobra'' ale gora na 2 tygodnie i jak kto艣 chce schudn膮膰 powiedzmy max 5 kg. Ty chcesz du偶o wi臋cej schudn膮膰, za chwil臋 przestaniech chudn膮膰 nawet jedz膮c te 300 kcal i co wtedy zrobisz ? bedziesz tyla praktycznie nie jadzac nic, pomysl co bedzie wtedy, nie bedziesz miala z czego uciac kalori, a po za tym z ta waga ktora ty mialasz powinnas isc do dietetyka, ktory ustalilby ci diete na dluzej. A takie szybkie chudniecie tez nie jest zdrowe. nie masz pojecia o odchudzaiu i o tym co robisz poczytaj troche, i moja propozycja jest taka porozmawiaj z mama i idz do dietetyka, powinnas zaczac juz teraz leczenie, bo potem bedzie ci jeszcze gorzej z tego wyjsc, a to ze probowalas i wymiotowalas tez o czyms swiadczy i to tez nie jest normalne. moze najlepiej pokaz te wpisy swojej mamie, wtedy lepiej to zrozumie i nie bedziesz musiala o tym jej mowic bo to dosc trudne lepiej jak przeczyta. i pamietaj ze nie tylko osoba wazaca 35 kg jest chora na anoreksje, a co do twojego chlopaka, to ta obsesja moze zniszczyc wasz zwiazek i wasze relacje, a po za ttym skoro z toba jest to cie kocha i nie przeszkadza mu ze tak wygladasz, a jak chcailby byc z kims chudym to chyba logiczne ze by z kims takim byl, docen to co masz :) i jeszcze jedno, okres masz ? jak d艂ugo jestes na tych 300 kaloriach ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
mam okres, mam, ja dopiero 39 dzien jestem na diecie, odliczaj膮c wszystkie wpadki.. z tym alkoholem itd.. nie no mamie nigdy nie powiem o moim poczuciu psychicznym..bo wtedy to by byla tragedia..jak ja jem i wiem ze duzo jem bo dla mnie 300 kcal to duzo..zamiast 1 kromki razowca co ma 100 kcal, mozna zjesc 5 wafli ryzowych albo 5 was..wiec to jest okropnie duzo przeciez tylko ze mniej kalorii ma.. gdyby moja mama wiedziala ze mam taka obsesje to by mi nie kupywala produktow na diete..i tak mnie moja mama ostatnio dra偶ni..specjalnie mi mowi ' ale schudlas polowy ciebie nie ma ' a ja wiem ze ona tak sciemnia, bo ona nie chce zebym sie odchudzala bo ona sama miala anoreksje.. ale nie wiem po co mnie klamie..przeciez skoro miala anoreksje powinna wiedziec ze ja chce byc szczup艂a... poza tym ja wazac 73 kg mialam jojo... po diecie 1200 kcal, bo z niej nie wyszlam tylko przyszly swieta bozego Narodzenia a ja sie ojadlam okropnie..i w ciagu 6 dni jo-jo.. schudlam 5 przytylam 8.. teraz mi jest lepiej z diet膮...czuje sie tak l偶ej i wolniej..przyzwyczailam sie juz do niej i p贸ki co nie wyobrazam sobie zycia bez niej..bo wtedy bede czula ze tyje, a jak jem malo to moje samopoczucie psychiczne jest duzo duzo lepsze.. no wlasnie i tu jest male ale bo piszesz ze sie glodze..poczatkowo sie glodzilam a potem nie odczuwalam glodu na 300 kcal bo sie przyzwyczailam..potem mialam wpadki i po tych wpadkach dopieor odcz贸wam g艂贸w. przedwczoraj zjadlam 320 kcal, wczoraj 500 a dzisiaj jakies 550 albo moze i 600. juz sie zgubilam sama..ale napewno nie wiecej niz 600 :) chociaz tyle... poza tym ja chce sie odchudzac do 1 czerwca albo do 30 czerwca..wraz z poczatkiem wakacji przestane dietowac..i dojde stopniowo do 1500 kcal i na nich zostane..i tak bede zdrowo sie odzywiac zeby utrzymac wage..tylko od czasu do czasu bede grzeszyc, taki mam zamiar, w ziagu 25 dni pierwszych schudlam 8 kg, potem 3 wpadki i niecaly tydzien na 700 kcal, wiec zmarnowalam 2 tygodnie, teraz miala bym juz 12 kg mniej a nie 8..al mam nadzieje ze waga w piatek pokaze 2 kg mniej nie 65 a 63 :) byla bym zadowolona i dalo by mi to mega powera :):) poza tym w takim krotkim okresie diety bo u mnie 6 tygodni dopiero i zamierzam jeszcze drugie tyle, nie zaczn膮 mi wypadac wlosy..co innego jakbym ta diete prowdzila np p贸l roku, rok.. wiem jak wyglada anoreksja.. ogladalam duzo program贸w, dlatego wdydaje mi sie ze jej nie mam..te dziewczyny nie odcz贸waja glodu a ja teraz odcz贸wam.. i ona cwicza mega duzo zeby schudnac..ja czasami cwiczyc nie potrafie..zacynam ale nie dam rady dluzej niz 15 minut sama..chyba ze na aerobiku..wtedy to mi godzina malo... a co do chlopaka.. on kiedy sie we mnie zakocha艂 bylam chudsza.. dopiero po zdj przed dieta widzi ze by艂am gruba..wtedy tez mowil ze jestem normalna..teraz tez mowi ze jestem normalna.. a ja chce uslyszec zeby ktos wkoncu powiedzial mi ' ale ty masz ladna figure, taka chuda jestes ' ...chce sobie na nia zapracowac... nie, bo on tez patrzy na moje wnetrze... i na wyglad..a buzie mam ladna..tylko z figura nie z bardzo...

Udost臋pnij ten post

R贸b jak chcesz zebys tylko nie zalowala, a co do tego ze niby taka diete mozesz stosowac tak jak chcesz to nie masz racji, sprawdz sobie i poczytaj troche, w kazdym badz razie zycze powodzenia, i mam nadzieje ze dasz sobie z tym rade, i zastanow sie czy za jakis czas bedzie umiala jec 1500 kcal skoro teraz 600 to dla ciebie za duzo, tez bedziesz sie bala ze przytyjesz

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 dziewczyny :) I tak codziennie czytam Wasz topik, wi臋c stwierdzi艂am, 偶e w ko艅cu si臋 przy艂膮cz臋, bo zauwa偶y艂am, 偶e nie olewacie nowych dziewczyn :) Pierwszy raz znacznie schud艂am na dwutygodniowym obozie z 62 kilogram贸w, do 52. Oto co jad艂am: Na 艣niadanie kromka pieczywa wasa z w臋dlin膮 + nies艂odzona herbata. Na obiad jedno danie, albo g艂贸wne, albo zupa, i to w ma艂ej ilo艣ci, nigdy nie 艂膮czy艂am. Na kolacj臋 nies艂odzona herbata. Do tego troch臋 biegania po lesie, b膮d藕 po prostu spanie na pla偶y, b膮d藕 w namiocie. Zaliczy艂am tylko jadn膮 wpadk臋, gdy w porze obiadowej posz艂am do miasteczka i kupi艂am zapiekank臋. Po obozie brakowa艂o mi motywacji i zacz臋艂am normalnie je艣膰, aby nie przyty膰, najpierw ob偶era艂am si臋 (tosty, lody itd.), a nast臋pnie sz艂am wymiotowa膰, co na pocz膮tku by艂o ci臋偶kie. Na szcz臋艣cie ockn臋艂am si臋, ale sko艅czy艂o si臋 to do powrotu do wagi sprzed odchudzania. Ju偶 pomin臋 pisanie o swojej manii przegl膮dania blog贸w anorektyczek i patrzeniu na wszelkie thinspiracje. Teraz ju偶 ponad miesi膮c odchudzam si臋, ale dosy膰 normalnie, po prostu si臋 nie ob偶eram i nie jem po 18. Schud艂am z 63 kilogram贸w do 59. Dzi艣 niestety mia艂am napad s艂odyczowy :P ale to wszystko trwa艂o do godziny 15 i ju偶 nic nie jad艂am od tej pory i nie b臋d臋. Oto moje dzisiejsze menu: -kawa z mlekiem- -kanapka z szynk膮 i katchupem- -warzywa gotowane i dwa pulpety- i to m贸j maraton na deser: 3xmuesli (jedna porcja to ok. 3 gar艣cie) z dodatkiem mleka, oraz 9 kawa艂k贸w czekolady. Do tej pory nie poczu艂am g艂odu. Teraz wskocz臋 na stepper i porobi臋 brzuszki ! Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Czes膰 dziewczyny! Chyba wreszcie znalaz艂am temat dla siebie. Jestem na diecie 500kcal od czterech dni, na razie schud艂am 1,5 kg. Mam 160 cm i wa偶e 56kg, chcia艂abym t膮 diete ci膮gn膮膰 do ko艅ca czerwca i schudn膮膰 conajmniej 10kg. Opr贸cz diety codzinnie robi臋 brzuszki, bo brzuch to moja najwi臋ksza zmora. Fajnie, 偶e znalaz艂am taki temat, b臋d臋 si臋 tu stra艂a czesto zagl膮da膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
martyna129 : w 5 tygodni shchudniesz 10 kg na 500 kcal napewno :) w pierwszym tyg schudniesz najwiecej a potem powinno ci co 1.5 kg albo 2 na tydzien spadac..z mniejszej masy ciala wolniej leca kilogramy z wiekrzej szybciej, wiadomo :):):) ja do 1 czerwca mam zamiar wazyc 10 kg mniej jeszcze. Narazie schudlam 8. ja na 100 % juz od jutra na bank na 300-350 kcal, dietuje 39 dzien dzisiaj, jutro 40 :):) Witam wogole nowe kolezanki : ) wsumie to macie szczescie ze trafilyscie na ten topik, bo jest fajny :) i zawsze mozna sobie pom贸c , cos podpowiedzie膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
sabalka007 ; widze ze masz troszke ze mnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Trzymajcie za mnie kciuki zebym sie wbila w ten rymt 300-350 kcal od jutra.. :):) jak wytrzymam 3 dni to potem bedzie juz z g贸rki :):):) ale wydaje mi sie ze wytrzymam wkoncu wszystko lezy w naszej psychice ::) juz zakupilam lekkie pieczywo co jedna kromka ma 20 kcal ale to nie jest wasa, i serki bia艂e, jablka, szynke drobiowa, takze produkty mam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
skoro az 5 tygodni bylam na 300-350 to teraz tez moge wejsc znowu, przedwczoraj bylo 320 : ) wiec bylo okej, do piatku musi byc 2 kg mniej, jutro aerobik w srode tez..ciesze sie, chociaz a zadko jest..na wiecz贸r sobie pocwicze dzisiaj, za jakas godiznke, ale p贸l, potem sie pojde wykapac i nynki, bo nie mam papierosa a zdenerwowana jestem, i jak nie mam papieros贸w chytam sie jedzenia. ;/. to jest najgorsze..tez macie ten problem ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
- POSTANOWIENIA GENERALNE od jutra a raczej od TERAZ ! : 1. DIETA 300 kcal do 350 KCAL 2. 3 LITRY WODY DZIENNIE + HERBATKI : ZIELONA 3. CODZIENNE 膯WICZENIA ( bieganie + aerobowe w domu) 4 . WA呕E SI臉 CO KAZDY PI膭TEK 5. PO GODZINIE 15-16 NIE JEMY - MO呕EMY TYLKO PIC 6. MUSIMY BY膯 SILNE - NIE PODDAJEMY SIE 7. CODZIENNIE CZYTAMY SWOJE POSTANOWIENIA TO MOJ PLAN OD JUTRA, JE艢LI KTO艢 CHCE ZAPRASZAM DO WYPR脫BIWANIA MOICH ZA艁O呕E艃 , JESTEM PEWNA 呕E MI SIE UDA. BO NIE CHCE PRZEKRACZAC TYCH 350 KCAL, WKONCU I TAK DLUGO JUZ WYTRZYMALAM NA DIECIE, I OD TERAZ WBIJAM SIE W RYTM 300-350 KCAL. MUSZE TO ZROBIC DLA SIEBIE, NIE MOGE ODPUSZCZAC. MIMO ZE DZISIAJ JAK ZJADLAM TO 550 KCAL, TO I TAK JEST DIETA WIEC SIE NIE PODDAJE..550 KCAL NIE POWINNAM CHYBA UZNAWAC JAKO WPADKE, BO TO I TAK NIBY MINIMALNA RACJA ZYWNOSCIOWA. CHOCIAZ DLA MNIE TO I 350 KCAL JEST DUZO, ALE ZAWSZE TO MNIEJ, I ZAWSZE LEPSZE SAMOPOCZUCIE ZE JEST SIE GLODNYM A NIE NAJEDZONYM.

Udost臋pnij ten post

diomendi Naprawd臋 podziwiam Cie 偶e tak ma艂o jesz i jeszcze masz si艂y 膰wiczy膰... Ja na razie robi臋 tylko brzuszki, chc臋 je藕dzi膰 na rowerku i biega膰 jak zejd臋 poni偶ej 50kg, ostatnio tyle wa偶y艂am ponad 10 lat temu:) Jestem dopiero na poczatku swojej drogi, ale tytm razem nie mog臋 sie poddac, bo jak teraz si臋 nie uda to juz chyba umr臋 gruba Ale nigdy nie by艂am jeszcze tak zmotywowana:)

Udost臋pnij ten post

M贸j dzisiejszy jad艂ospis: 9.00 3 kromki pieczywa wasa (po 20kcal na kromk臋)+1 plaster sera+3plasterki og贸rka kiszonego(razem ok 150kcal) 12.00 gotowa zupa grzybowa(130kcal) 15.00 jab艂ko tarte + 1 艂y偶ka otrab (max.100kcal) 18.00 serek homogenizowany (110kcal) + ma艂a garstka b艂onnika(taki w chrupkach) wszystko razem ok. 550kcal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zmyslowa
Cze艣膰 :) Od jutra zaczynam dietk臋 600 kcl do pi膮tku, nast臋pnie mo偶e przed艂u偶臋 o kilka dni. :) Zamierzam ograniczy膰 t艂uszcze, s艂odycze i w臋glowodany. Od jutra r贸wnie偶 jak dam rad臋 ,to zaczn臋 biega膰 z rana i 膰wiczy膰 wieczorem. Zosta艂o mi do zrzucenia jakie艣 4 kg :) Mam nadziej臋,偶e wytrwam Powodzenia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
martyna129 : bardzo ladny jad艂ospis, ja czasem zbyt jednostajie jem :) ez bym sobie kupila te otr臋by i b艂onnik w proszku, moja sisterka kiedys taki jadla :):) czyli ty jestes tak na 500-600 kcal ? dla mnie to troszke duzo, ale dlatego ze ja powyzej 400 kcal nie chudne, tak mi sie wydaje.. chociaz moze to tylko moja psychika.. ja jeesc to jadlam malo ale przez pierwsze 5 tygodni, teraz to tak raz zjem 400 raz zjem 320 raz zjem 500 raz 600 ;p ale od jutra jestem zmotywowana bardzo i 350 kcal napewno nie przekrocze, bede sie ich twardo trzymac, i zobaczycie ze dam rade..wkoncu tyle dni wytrzymalam na 300 kcal rownych to czemu teraz miala byc rady nie dac ? i jeszcze do tego diety nie przerywalam tylko ciagne ja dalej ; bez sensu by bylo gdybym nie umiala sie przestawic na 300-350 kcal, bo ja sie juz przestawilam, lko wczoraj clowo zjadlam 500 kcal bo do nauki jak mam jej duzo wiecej potrzebuje, a dzisiaj to poprostu zjadlam takie rzeczy kaloryczne, bo kromka razowca od 70 do 100 kcal. a jak sie zje 4 to juz okolo 400 kcal. masakra xd dobrze ze mama mi dzisiaj to pieczywo lekkie kupila ;p Damy rade obie, ja do 1 czerwca to chce do 55 dojsc, czyli jeszcze 10 kg mi zostalo, 8 juz schudlam, a jak sie do 1wszego czerwca nie uda to do konca czerwca napewno :):):) bo juz wiem ile chudne w jakich odstepach czasu :):):) a Ty do kiedy chcesz schudnac ? tez do czerwca ? bo teraz nowe dziewczyny dolaczyly i sie gubie troszke :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
zmyslowa : wytrwasz napewno tlyko w to uwierz :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
ayanami rei : nie ogl膮dam, ale skoro polecasz to chyba zaczne..jesli chodzi o filmy to ja uwielbiam japo艅skie i koreanskie romanse... przepiekne i wylewam chyba 1000 lez podczas ogladania..sa takie prawdziwe.. polecam : my rainy days, kites/latawce. a z seriali to kocham pamietniki wampir贸w, i tajemny kr膮g.. mimo ze to fikcyjne no ale uwielbiam.. wogole ayanami : ile Ty masz latek ? bo nie pamietam ? chyba jestes nieco starsza niz ja ? no ja do wakacji na bank schudne 10 kg, bo 8 to mi zlecialo w 25 dni diety. Czyli w 3.5 tygodnia. Wiec to 10 kg mi powinno zleciec w 5 tygodni :) a jak nie zleci to przedluze do konca roku szkolnego. Poza tym wiem ze mi sie uda, bo jesli od jutra zaczne jesc 300-350 kcal, wroce do tego to bede chudla 2 kg tygodniowo i bede szczesliwa.. a to juz jest pewnie ze od jutra 300-350 kcal. nawet jak bede miala duzo nauki to nie bede jadla mniej. dla mnie teraz dioeta jest na 1wszym miejscu, dzisiaj to zrozumialam. To juz jest czesc mojego zycia, przyzwyczajenie. :) a hc wkoncu zobaczyc duze efekty. jutro aerobik , jaram sie nim strasznie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
martyna129 : wiesz ze narazie w pierwszym tygodniu te kg co leca to jest woda ? ja schudlam w pierwszym tygodniu 3 kg, i wiem ze to byla pewnie woda i inne toksyny ktore ze mnie zeszly..i ze tak realnie myslac to jakby 5 kg dopiero za mn膮 :) bo tluszcz nie spala sie w pierwszych dniach diety :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zmyslowa
diomendi :) Mam nadziej臋 :) By艂am ostatnio na g艂od贸wce leczniczej przez tydzie艅, schud艂am zaledwie 3 kg. Na pierwszej g艂od贸wce schud艂am ok 6 kg mimo i偶 by艂am 5 dni. W sumie jestem zadowolona. Startowa艂am z wagi 58 kg, teraz wa偶臋 52 /53 kg. Do ko艅ca drugiego tygodnia zamierzam zrzuci膰 te 5 kg :) Nie jestem wysoka oraz mam do艣膰 niesymetryczn膮 figur臋. Wierz臋,i偶 te kg ,kt贸re uda mi si臋 zrzuci膰 pozwol膮 mi cieszy膰 si臋 dawn膮 figur膮 sprzed kilku lat .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja pierdziele chyba was
do reszty pogielo... co to jest 500 kcal dziennie, chyba sobie zartujecie. 572 kcal to ma garsc pestek z dyni ktore zjadam na przegryzke przed sniadaniem.

Udost臋pnij ten post