Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikolkniklolalalla

Jakie tabletki wspomagające odchudzanie są dobre?

Polecane posty

Gość gość
kilkukrotnie podchodziłam do kuracji odchudzającej różnych produktów i sposobów. Wiele z nich działało ale z mizernym skutkiem. Obecnie jestem na kuracji miesiąc z tabletkami Slimcea. Ten okres pozwolił mi już ocenić ich działanie. Hamowanie łaknienia na plus, przyśpieszenie spalania tkanki tłuszczowej na plus. Brak efektów ubocznych na plus. Warte stosowania podczas walki z otyłością.

Gość gośćLiszka
Kupiłam Foreverslim.Do gustu przypadł mi jego skład.Podoba mi się to że w jego składzie są tylko naturalne składniki.Mimo tego że nie ma w nim chemii tabletki działają Już udało mi się na nich schudnąć 6 kg.Oby tak dalej to do wiosny zrzucę całą nadwagę.Po za tym zamierzam jeszcze rzucić palenie mam nadzieję żę uda mi się zrobić te dwie rzeczy jednocześnie.

Gość gość
Ja byłam na kuracji z preparatem Slimcea. Są to tabletki wspomagające odchudzanie. Odczuwałam na nich hamowanie łaknienia. Świetnie przydaje się to przy utrzymaniu diety bądź zwyczajnemu nie podjadaniu. Efekty to oczywiście spadek wagi. Na początku powolutku, ale po 2 miesiącach mogłam już pochwalić się 7kg mniej.

Gość gość
Zamiast tabletek polecam tabletki na odchudzanie Foreverslim.Super oczyszcza organizm, reguluje przemianę materii (teraz mój metabolizm działa jak w zegarku) i hamuje apetyt . Powiem jeszcze, że próbowałam schudnąć po ciąży, stosowałam najróżniejsze specyfiki i udawało mi się zrzucić parę kilo, ale tylko na chwilę. Foreverslim poleciła mi znajoma. Zaczęłam jeść regularnie, w mniejszych ilościach, ćwiczyć trzy razy w tygodniu i regularnie brałam te tabletki.Wszystko sie udało i teraz się cieszę ze swojego nowego wyglądu.

Gość gość
Właśnie ciężko wybrać wśród takej ilości tabletek, ale dzięki temu każdy znajdzie coś dla siebie w swoim przypadku postawiłam na Foreverslim, muszę przyznać że okazał się skuteczny.Ale jak widać nie tylko mi pomogły.

Gość gość
Masz racje ciężko wybrac tabletki dla siebie, dlatego ja postawiłam na te naturalne, czyli slimcea.

Gość umbrelka80
Nie wiem jak działają inne tabletki bo jak trafiłam na Foreverslim to nie zamierzałam ich zmieniać.Bo dla mnie efekty jakie przyniosły te tabletki mnie zadowalają.

Gość gość123456789
Jakie tabletki wspomagające odchudzanie są dobre? Hmm długo się nad tym zastanawiałam. Bo postanowiłam, że w 2015 r schudnę! wybrałam Slimcea i zakupiłam je na stronie www.piekna24.pl od początku roku schudłam już 3.5 kg super!!!

Gość gość
Ja mimo bardo dużego wyboru tabletek na odchudzanie zdecydowałam się na Foreverslim.I wybór był słuszny.Stosowałam go trzy miesiące i w tym czasie udało mi się schudnąć 12 kg .Wynik według mnie rewelacyjny.

Gość Julcia 200
Przygodę z odchudzaniem zaczęłam od Początku 2015R obniżyłam kaloryczność posiłków kalorie liczę na www.potreningu.pl do diety stosuję suplement diety Slimcea jak na razie waga mi spada jestem super zadowolona.

Gość gość
Przygodę z odchudzaniem zaczęłam od Początku 2015R obniżyłam kaloryczność posiłków kalorie liczę na www.potreningu.pl do diety stosuję suplement diety Slimcea jak na razie waga mi spada jestem super zadowolona.

Gość gość
od nowego roku jestem na tabletkach Slimcea. Mimo że stosuje je nie całe 2 tygodnie odczuwam już hamowanie łaknienia. Organizm alarmuje głodem tylko jeśli faktycznie tego wymaga, dlatego jem tyle ile trzeba. Nie ma problemów z podjadaniem nawet dla łakomczuchów. Jak na razie zapowiada się bardzo ciekawie.

Gość gość
Większość preparatów (szczególnie tych tanich) to ściema. Zazwyczaj w ogóle nie działają, a używałam ich naprawdę dużo i sporo kasy w nie wywaliłam. Naprawdę lepiej wydać na coś droższego, ale skuteczniejszego takiego jak Foreverslim. Gwarancją tego żeby odchudzanie było skuteczne jest połączenie diety i tabletek.

Gość gość
stosowałam wiele środków z różnym rezultatem. Skupiałam się tylko na tych które mają naturalny skład. Nie chciałam się truć żadną chemią. Testowanie różnych środków trwało parę miesięcy. Większość z nich konsultowałam z lekarzem znajomym aby przypadkiem nie stosować czegoś co może zaszkodzić. Jak już wspomniałam jedne były skuteczne inne nie, były zatem plusy i minusy. Ogólnie najlepszym rozwiązaniem według mnie są tabletki Slimcea ponieważ: odczuwamy uczucie sytości już po kilku dniach stosowania. Nie jest jednak tak że się głodzimy. Zwyczajnie głód odczuwamy w momencie kiedy organizm tego potrzebuje. Slimcea zatem HAMUJE POPĘD DO JEDZENIA SŁODYCZY oraz PODJADANIA. Już sama ta kwestia była dla mnie bardzo zadowalająca. Przy zastosowaniu Slimcea przy mojej indywidualnie opracowanej diecie miałam znacznie większy spadek wagi niż bez suplementacji. Mogłąbym pisać dalej o Slimcea ale to starczy aby polecić ten produkt.

Gość gość
szukam kontaktu z meizizielony@wp.pl konto niestety zablokowane specjalistom od slimcei i forever cos tam dziękuję 883760823

Gość zuzulki9
Jeśli tabletki to tylko naturalne takie jak Foreverslim, na początku byłam do nich sceptycznie nastawiona, ale koleżanka brała i na własne oczy mogłam zobaczyć efekty. Oprócz odchudzania czułam się lepiej i po prosu miałam więcej energii. A do gościa powyżej zmusza cię ktoś to branie tych tabletek?

Gość downpostkeefpe1987cfnwv
Nie chcę robić reklamy, ale z Olimpu jakiś spalacz tłuszczu mógłby pomóc. Można kupić w aptece. Poczytaj najpierw opinie na necie, żeby się nie "przejechać". Olimp ma różne tabsy. Jasne http://twsi.in/enNW

Gość zuzulki9
Zapomniałam dodać że najlepsze efekty przychodzą jak popija się Foreverslim swoim moczem, wiem że głupio to brzmi ale ja tak stosowałam i w 3 dni schudłam 33,46kg, tak że naprawde polecam dziewczyny!!!

Gość unrebotsurp1981jwcnm
Ja na odchudzanie polecam Formoline. Trochę tych środków przetestowałam i te okazaly sie najsluteczniejsze. A to z powodu tego, ze nie trzeba ich brac non stop, tylko przed glowymi posilkami, które zawieraja tluszcz. Wtedy ten tluszcz jest adsorbowany przez tabletke i nie odklada sie w organizmie. Tak to w skrocie dziala. Dla mnie to swietne rozwiazanie, pozbawione skutkow ubocznych, wad i efektu jojo ;] Jasne http://imx.tw/bKT9

Gość nicnewsvolyp1971cmldm
Ziola, tybet na 100%zawieraja narkotyk wiem to ale nie bede w szczegoly; pisac Jasne http://vcup.in/jHce

Gość hosgacerna1977prjpp
Ja na odchudzanie polecam Formoline. Trochę tych środków przetestowałam i te okazaly sie najsluteczniejsze. A to z powodu tego, ze nie trzeba ich brac non stop, tylko przed glowymi posilkami, które zawieraja tluszcz. Wtedy ten tluszcz jest adsorbowany przez tabletke i nie odklada sie w organizmie. Tak to w skrocie dziala. Dla mnie to swietne rozwiazanie, pozbawione skutkow ubocznych, wad i efektu jojo ;] Jasne http://url.dy.fi/23

Gość gośćhirka
Wcześniejsze diety kosztowały mnie dużo wysiłku i silnej woli.Efekty owszem były tylko dla mnie za małe.Dopiero teraz jak do diety wprowadziłam Foreverslim kilogramy jak by szybciej spadają.Podoba mi się jak teraz wyglądam i nie zamierzam doprowadzić się ponownie do nadwagi.

Gość gość
Trwają ostatnie zapisy do BazyModelek.com Panel wiosenny zostaje zamkniety z dniem 27.01.2015r. Pacjentki-modelki NIE PŁACĄ ZA ZABIEGI!!!! Jeśli chcesz jeszcze dostać sie na listę modelek, wypełnij formularz i czekaj na kontakt z naszej strony. W lutym spotkanie konsultacyjne z naszymi specjalistami i pierwsze w tym roku szkolenia dla lekarzy z medycyny estetycznej. kolejny nabór już jesienią 2015r. Liczba modelek ograniczona. Wybieramy te, które zgłoszą się najszybciej. Pozdrawiamy i czekamy na ostatnie zgłoszenia. Zespół BazaModelek.com

Gość ratoterco1986ugmcu
Ja też biore slimcea, nie brałam nic wcześniej, więc nie mam porównania, ale efekty nieziemskie Polecam szczególnie tym lubiącym podjadać, bo przy tym się kontroluje dużo bardziej. Jasne http://irclnk.it/5

Gość gość
Dobre tabletki wspomagające odchudzanie to z peewnością Slimcea. Powodują hamowanie łaknienia i już po 2 tygodniach dały mi efekt w postaci 2kg. Spadek jest znacznie bardziej widoczny niż bez suplementu Slimcea przy takiej samej diecie. Test wykonany, teraz trzeba ukończyć kurację i cieszyć się z efektów. Jak coś będę pisać.

Gość costderingcos1978hlkzy
Ja też biore slimcea, nie brałam nic wcześniej, więc nie mam porównania, ale efekty nieziemskie Polecam szczególnie tym lubiącym podjadać, bo przy tym się kontroluje dużo bardziej. Jasne http://bindti.es/r

Gość pepocosno1989wfmeu
Ja na odchudzanie polecam Formoline. Trochę tych środków przetestowałam i te okazaly sie najsluteczniejsze. A to z powodu tego, ze nie trzeba ich brac non stop, tylko przed glowymi posilkami, które zawieraja tluszcz. Wtedy ten tluszcz jest adsorbowany przez tabletke i nie odklada sie w organizmie. Tak to w skrocie dziala. Dla mnie to swietne rozwiazanie, pozbawione skutkow ubocznych, wad i efektu jojo ;] Jasne http://jpmags.com/feMr

Gość gośćkaja
W końcu udało mi się schudnąć.I kto by pomyślał schudłam dzięki tabletką Foreverslim.Na początku wydawało mi się to mało realne.Ale po wprowadzeniu zmian i trzymaniu się tego co jest napisane na ulotce dołączonej do opakowanie wcale nie okazało sie to takie trudne.

Gość gość
Ja teraz wspomagam się Zieloną kawą max - jest dobra , moja waga wraca do normy mam chęci do biegania i ogólnie jestem zadowolona.