Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KSIEZYCOWYROGALIK

Gdzie poznaliscie swojego meza/chlopaka za granica?

Polecane posty

Gość a ja natomiast ....
na uczelni poznalam tego osobnika. obecny staz od momentu poznania - prawie 13 lat. od pierwszego pocalunku - prawie 12. stad widac, ze dobre kilka miechow zjely podchody i zastanawianie sie komu o co. ;)

prezes mowi co mysli i nie jest specjalnie chamski (tak jak to niby kulturalni ludzie potrafia albo taki zeta co nie reprezentuja soba absolutnie niczego - ani krzty inteligencji ani polotu , kompletne zero ), ja sie z nim nie zgadzam w wiekszosci kwestii i jego zdanie bardzo czesto kwestionuje, ale je szanuje, czesto ma racje (kij z tym ze nie potrafi wyrazic go bez zbednych emocji). jak kazdy ma prawo do wlasnego zdania, a ze nie jest szczegolnie uciazliwy to jakos nie specjalnie mi przeszkadzaja jego maniery po prostu. i teraz prosze zachowac poziom i z tego powodu sie na mnie nie wyzywac, dziekuje :)

Gość hihihihaha
Zeta ma czasem przeblyski humoru rodem z jakiegoś blokowiska. Na swoj sposób jest czasem śmieszny. A te jego tematy są na czasie :) jak tylko ktoś coś napisze, to on przekreca i robi z tego temat. Wiadomo że debil i spamer ale go lubię

zeta to spamer i glownie z tego powodu mnie wkurwia, te jego posty dlugasne wklejane gdzie sie da nawet do watku gdzie nie mozna go absolutnie podpasowac. dla niego ciapaty to kazdy azjata, cala europa poludniowa, cala afryka, pol ameryki polnocnej i cala poludniowa czyli wiekszosc swiata. psychol ktory powinien sie leczyc na obsesje.

Gość hihihihaha
A w tym temacie najlepsze było jak wertyp porównywał swojego penisa z innymi Europejczykami :D że on ma powyżej polskiej średniej ale są też kraje z wyższa średnią hehe

Gość 20gigamega
dla mnie wertyp jest akurat bardzo uciazliwy, przewaznie pojawia sie na topiku jakims i go psuje swoimi bzdurnymi uwagami zupelnie nie pasujacymi do danego tematu, z nim nawet nie da sie porzadnej dyskusji przeprowadzic bo nigdy nie odpowiada na zadane pytania tylko zaczyna rzucac miechem, mimo, ze jak pisze mieszka w polsce wciaz sie bulwersuje tym co sie dzieje za granica, kto z kim sypia i dlaczego...sprobujcie wertypowi zadac jakies inteligentne pytanie to sie z niego wywinie i zwyzywa

Gość juropejka
z wertypem i zeta to tylko mozna pogadac o dupie marynie..porownywanie penisa? buhahahaha przeciez wertyp go nawet nie ma gdzie uzywac

jak go podkurwiacie to odbija pileczke, jak kazdy.. ja lubie jego szczerosc, wiekszosc ludzi tutaj nie potrafi napisac niczego pozytywnego z powodu wlasnego uporu, zawsze musza miec racje nawet jak sami wiedza ze jej nie maja. prezes potrafi ci racje przyznac. jest prawdziwy w tym co mowi. tez nie wiem czy on mnie akurat lubi, nie pytalam sie go, ale ja akurat go lubie, nakreca troche to forum odrobina kontrowersji ale takiej znosnej w ktora ludzie sie wciagaja :P

Gość wrrrrrrrrr
"prezes mowi co mysli i nie jest specjalnie chamski " Jesli wedlug ciebie odpowiedz prezesa : "Pierdol sie" nie jest chamska, to naprawde gratuluje twojego rozumowania. Zreszta nie ma sie co dziwic,ty tez jestes wyjatkowo agresywna panienka :)

Gość wrrrrrrrrr
A kogo obchodzi twoje zycie na Florydzie ? Nie rozumiem, po co spamujesz forum swoimi glupimi filmikami?

Gość wrrrrrrrrr
Bo kolezanka spamuje forum swoimi filmikami z zycia na Florydzie, w LA... Kogo to obchodzi? Nie lubie trolli forumowych, tak samo jak nie lubie PRZEKLINANIA, ktore stosuje zarowno ty i prezes.

ja pisze prawde. sadze tez ze czesc dziewczyn jest urazona moimi postami bo wewnetrznie czuja ze mam racje. jakis tam honor mam, i raczej nie wyzywam bez podstaw. ja lubie kazda osobe, ktore nie jest przeciwko mnie i ma zblizone poglady. Bunkaaa - dawaj te filmiki. mi sie pdobaja. niestety poza Europa nigdzie nie bylem. boje sie samolotow, i raczej nie mam szans na prace tam. a g n i e s z k a _ - dobrze, ze stoisz po mojej stronie. ;)

Gość hello!
16 cm to nie jest malo. zawsze myslalem ze duzo, ale to tylko troszke ponad srednio w PL (ok 15). a węgry to maja 17 srednia Tak pisze prezes :D

nie lubisz przeklinania , nie lubisz agresji i spamu, ale juz napisac do kogos: idz z tego forum z glupimi filmikami to potrafisz.. nie wazne ze dziewczynie moze byc przykro ze jej filmiki nazywasz glupimi. moglabys sobie darowac osobista refeksje.. bez komentarza. sami ludzie na poziomie, inteligentni.. tylko ja i prezes nadajemy sie na odstrzal ;) wal sie :)

sama elita tu siedzi :) trzeba sie zwracac per pan per pani, bo inaczej kazdy bedzie urazony :o widze ludzie na forum albo staja sie nienormalni, albo juz nic nie mozna napisac bo jeden z drugim beda obrazeni

zwram uwage na fakt ze osoby ktore krytykuja sa bardzo zaciekle i staraja sie mnie poznizyc. tez ich metody sa ponizej wszelkich norm etycznych. co tylko swiadczy o moich racjach.

Gość hehehggu
Ja akurat lubię kulturalną rozmowę, ale tutaj się nie da bo prezesik zaraz atakuje że swoją "prawdą" i myśli ze wszystko wie lepiej. Mało tego bawi się we wrozke i z jednego postać potrafi powiedzieć jakiego dziewczyna ma partnera i że na pewno to ciapak :D :D

Gość wrrrrrrrrr
Chyba nie porownujesz slowo "glupi filmik" do np. cytuje twoje wypowiedzi : "jak go podk**wiacie to odbija pileczke, jak kazdy" "zeta to spamer i glownie z tego powodu mnie wk**wia" No i na zakonczenie, nasza forumowa "zona" podsumowala: "wal sie" Typowe odzywki prostej malomiasteczkowej niewyksztalconej panienki :) Rezczywiscie, razem z tym nastolatkiem prezesem, tworzycie niezla pare. Moze on w koncu sie z toba ozeni i bedziesz miala ten upragniony slub? :) Agnieszko, dziecko drogie, mam prawo wchodzic na forum i oczekiwac jakichs wartosciowych wypowiedzi, a przeklenstw kasowanych przez moderacje, ktora w tym wypadku chyba w ogole nie istnieje. Byle kto mize tu sobie wejsc i napisac co mu sie podoba. No tak, kafeteria, forum dla prawdziwych myslicieli , tych "ynteligentniejszych inaczej". :)

"Typowe odzywki prostej malomiasteczkowej niewyksztalconej panienki " typowe to akurat jest twoje wrozbiarstwo... akurat nie dosc ze jestem z duzego miasta (prawda agnieszko? :) to mam skonczone 2 kierunki wyzsze.. no ale ty wiesz lepiej :)

Gość wrrrrrrrrr
Agnieszko, lubie sie czasem posmiac, dlatego weszlam na kafeterie :) Zdesperowana domowa zono, chwalisz sie swoimi kierunkami, tymi podobno wyzszymi studiami? Zaprawde ci powiadam, twoje wypowiedzi wolaja o pomste do nieba i inteligentna osoba, a tym bardziej kobieta, tak sie nie wypowiada. :) Prezes, twoje wypowiedzi mnie nie dziwia, wszakze patologia spoleczna jest wszechobecna w Polsce :)

Gość hello!
Wrrr - masz rację. Ale to tak już jest że głupi ludzie dra jape najgłośniej. I jeszcze zslaniaja się rzekomą edukacją. A wertyp to dopiero wypierdek mamuta :D