Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgvhjyjhjj

Jesteście dumni ze swojej polskości? Bo ja nie

Polecane posty

Gość hgvhjyjhjj

Zazdroszczę innym krajom, a Polski się wstydzę, jedynie pocieszam się myślą, że nie pochodzę z krajów trzeciego świata... Trochę to słabe, wiem, ale wstyd mi za Polskę jak cholera

Jakkolwiek byś jna to nie spojrzał Polska to dalej kraj trzeciego świata gdzie "cuda" się dzieją, i możesz dostać na każdym rogu za to żeś nie z tego osiedla, a ten charakteryzują się właśnie kraje trzeciego świata

Gość Zuzanna Amelia & 7
Bzdura. Kazdy kraj ma swoje zle strony i kazda nacja wiele niepochlebnych czynow na koncie.

Gość anika 28047
jakie sa dobre strony Polski? mazury? ,

Gość polska to nie trzeci swiat
a od kiedy jesli mozna spytac? my jestesmy prawie na rowni z bialorusia 🖐️

pedagogika wstydu robi swoje. to nie kraj "trzeciego świata" tylko kraj postkolonialny. charakteryzuje się właśnie tym że zagranicę "tubylcy" uważają za cudowną a marzeniem "elit" jest sprawować zwierzchność nad tubylcami w imieniu tej "zagranicy". i tak właśnie u nas jest. dlatego marzeniem naszych elit jest jak najszybciej wepchnąć nas do UE czy strefy euro czy czegokolwiek "ważniejszego" niż ta nasza biedna ojczyzna. a wy, sądząc z tego co piszecie to macie właśnie mentalność takiego "tubylca" którego marzeniem jest wyrwać się z "kolonii". musi pewnie z kilka pokoleń minąć żeby te bzdury wywietrzały niektórym z głów.

"jakie sa dobre strony Polski? mazury? " a jakie są "dobre strony" francji, niemiec, hiszpanii, rosji, portugalii, wysp owczych, węgier, czech, słowacji? co to za głupie pytanie jest w ogóle?

Gość PO po świętach ruszy z
in vitro i związkami partnerskimi. Przynajmniej tyle dobrego!

Gość palin
a co to jest polskosc? nie mamy z czego byc dumni, ale nie jestesmy sami, bo inne nacje tez nie bardzo maja byc z czego dumni

Gość Zuzanna Amelia & 7
"Cudze chwalicie , swego nie znacie" I nie zadna "pedagogika wstydu" tylko obecna polityka panstwa jest taka aby wypchnac na zachod jak najwiecej ludzi. Popracuja, zarobia, zainwestuja w ojczyzne.

Gość palin
kwestia dumy badz wstydu to sprawa indywidualna

Gość ja kobietttaa
hgvhjyjhjj Chawlimy cudze,mimo,że cudzego dobrze nie znamy. NIe znasz głupia Polko innych narodów tak jak Polski,więc uważasz,ze Pl jest do niczego.

Gość ja kobietttaa
NIech połowę PL wyjedzie za granicę,będzie więcej pracy dla nas,i dobrze zarobimy.

"ani do in vitro ani do aborcji" no ba, przecież nie ma nic bardziej "nowoczesnego" niż zboczeńcy i rozmaite seksualne patologie. :D ale ale, to my przecież wprowadziliśmy do sejmu partię zboczków włącznie z biedroniem - facetem znanym jedynie z tego że jest pedałem i anną grodzką - facetem z uciętą fujarą i doprawionymi cyckami. to moim zdaniem powinniśmy być "awangardą postępu" w ten sposób rozumianego.

Gość Zuzanna Amelia & 7
offerma - a ty jesteś facetem , a przez 36 lat ani razy nie użyłeś swojego penisa w celu innym niż oddanie moczu , też jesteś nienormalny

Gość anika 28047
in vitro - ma szanse ? jestem za - duzo fajnych ludzi ma to czeka .zadalam proste ytnie jakie sa dobre strony Poski ? nie pytam o inne kraje.

"NIe znasz głupia Polko innych narodów tak jak Polski,więc uważasz,ze Pl jest do niczego." ja uważam że to jest postkolonialna mentalność "muzina". tak długo byliśmy pod rozmaitymi okupacjami, tak się przyzwyczailiśmy do tego że decyzje o nas zapadają gdzie indziej że uznaliśmy się za nic nie wartych. za "terytorium zależne" od "wspaniałej" zagranicy. i tacy nasi "muzini" teraz opowiadają jak to gdzie indziej jest wspaniale choć nawet nigdy tam nie byli i nie widzieli. tym bardziej że te nasze żałosne elity też mają postkolonialną mentalność i taki sposób myślenia utwierdzają.

Gość a offerma sie piekli
ze moze sobie tylko popsioczyc na podrzednym forum z kolei taka grodzka robi kariere. Oby wiecej bylo takich ludzi jak ONA 🖐️

Gdybym urodziła się w 16w. to miałabym z czego być dumna. Na razie powodów dotego nie widzę.

Gość wyborca PO
Tusk zapowiedział zmiany, po świętach ruszą z regulacją in vitro i związków partnerskich, PiS jak zwykle będzie przeciwko ale oni to wariaci w końcu zostaną przegłosowani, bo politycy coraz bardziej odcinają się od zaściankowego myślenia KK. Może w końcu Polska stanie na nogi, trzeba odciąć pępowinę

Gość Ja nie jestem dumny
Często jestem zły,że nie urodziłem się w Hiszpanii ,wiem że ten kraj nie jest bogaty ale na pewno bogatszy niż Polska.Bardziej mi chodzi o mentalność.Byłem tam 4 lata i po powrocie nie potrafię się już odnaleźć w Polsce,to jest inny świat a Polska to rzeczywiście trzeci świat. Nie zostałem tam na zawsze ponieważ zrozumiałem,że nigdy nie będę miejscowym tylko zawsze cudzoziemcem.Od tamtej pory,żyje jak rozerwany i mnie to męczy okropnie.Mimo wszystko kocham Hiszpanię a Polska dla mnie po prostu jest.

razej ON. to jest naprawdę przekomiczne jak głupkom się wydaje że mogą sobie wybierać czy są facetami czy kobietami. czy wy naprawdę nie widzicie jakie to jest idiotyczne?

"Nie zostałem tam na zawsze ponieważ zrozumiałem,że nigdy nie będę miejscowym tylko zawsze cudzoziemcem." jak to? przecież ci od "narodowości śląskiej" twierdzą że narodowość jest kwestią wyboru? to sie zadeklaruj jako hiszpan w jakimś spisie powszechnym i domagaj się żeby cię za takiego uznali w hiszpanii :D już nie mówiąc o tych od anny grodzkiej którzy twierdzą że nawet płeć se można wybrać :D