Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolę być sama...

współcześni faceci to jakiś koszmar, wolę być sama

Polecane posty

Gość myslovitzka
"Przezorny zawsze zabezpieczony. Mało to się człowiek nasłuchał o tym jak to jest sobie para i wszystko cacy aż tu nagle UPS! Będziemy mieli dzidziusia!" tak właśnie piszesz o kobietach, traktując je jak przedmiot do jednorazowego prze....hania..co jest cacy? a to ,że para ludzi ma mieć dzidziusia to coś złego, ja nie myślę w twoich kategoriach, dlatego tak mnie to dziwi, nie poszłabym na taki układ, jaki ty opisujesz....ciężko mi uwierzyć, że te dziewczyny naprawdę istnieją, czy to nie tylko twoja wyobraźnia.....

Jeszcze raz bo widzę, że niektórzy albo nie czytają albo zbyt głupi aby się tego nauczyć ZABEZPIECZAM SIĘ.

Gość myslovitzka
jasne...dzwoni...marzenia...

Gość mireczkowataa
wiecie co.. ja nie wierzę, że dziewczyna jest w stanie kochać się z gościem, jak ten jej zapowie,że w razie wypadki skrobanka. No nie wierze i już!

Marzenie będzie na randce ze mną jutro, zazdrośnico ;P Spadam na film i zostawiam towarzystwo wzajemnej adoracji we własnym zgniłym sosie.

Gość myslovitzka
i poszedł oglądać "pierwszą miłość"...ha ha ha,

Gość BluMen14
Oj kobietki kobietki widzę że łykacie wszystko co Sahaquiel napisał ,albo facet spotyka się z dziewczynami które zamiast głowy mają wydmuszki , w to jednak że po tekście ze skrobanką chcą znim coś jeszcze zrobić zwyczajnie nie wierzę. Albo jest nieziemsko przystojny i choć burak to każda laska marzy by ją przeleciał lub jest poetą kronikarzem i do tej ostatniej opcji się skłaniam.

Gość do mireczkowataa
a ty mialas bujniejsza przeszlosc czy twoj facet?

Gość myslovitzka
blue men 14 ..albo erotomanem gawędziarzem...wcale mu nie wierzę w te jego podboje

teraz beda rozmyslac czy na serio jest lovelasem czy nie, jestescie zalosni, sam nie raz opowiadalem tu historie z mojego zycia i tez mi nie wierzyliscie jestescie strasznie ograniczeni i smiem twierdzic ze internet to granice waszego zycia a pierwsza milosc to ciekawy serial koksy z mojej silowni tez go ogladaja tak jak ja wiec sobie wypraszam :D

Gość mireczkowataa
ano własnie się zastanowiłam, czy takie laski w ogóle istnieja. Moze stara już jestem, ale chyba aż tak świat sie nie zmienił :):)

Gość mleczkoooooo
sahaquiel spotyka się regularnie może i owszem ale z prostytutkami :D jaka normalna kobieta by z nim poszła po tekstach o aborcji i w ogóle jego durnym zachowaniu? chyba że tu udaje kozaka,a w realu po stopach całuje,żeby tylko się z nim któraś umówiła :D frajerstwo

Gość elffiee
sa laski co nawet po tekscie po aborcji sie puszczaja, bo.,.. maja totalnie niska samoocene, i desperacko pragna byc kochane...

"sahaquiel spotyka się regularnie może i owszem ale z prostytutkami" Zaczyna się najazd zazdrosnych żmij:D Nie pamiętam aby twoja mamusia była wśród moich dziewczyn. W młodszych gustuję i płacić im nie muszę. Kolejny samotny i sfrustrowany paszczur któremu kafe tylko zostało. "jaka normalna kobieta by z nim poszła po tekstach o aborcji i w ogóle jego durnym zachowaniu? " Zabawne jak bardzo kłamstwo, gierki i udawanie kogoś innego stało się powszechnie obowiązującą zasadą aby czepiać się kogoś kto nie chce brać w tym udziału. Na tym forum nie spotkałem jeszcze żadnej co potrafi czytać tekst ze zrozumieniem. Tak to jest jak się katalogi avonu przeglądało na lekcjach bo takie duże kolorowe obrazki i literek mało. "a w realu po stopach całuje,żeby tylko się z nim któraś umówiła" A w realu to pracujesz ty za te swoje 1500 brutto. Przeciskasz moje zakupy przez skaner i pytasz czy "coś jeszcze Pan sobie życzy?" :D "sa laski co nawet po tekscie po aborcji sie puszczaja" Wszystkie co nie wychodzą za mąż za swojego pierwszego to puszczalskie. Z kogo się śmiejecie? Z siebie się śmiejecie. Hipokrytki z was i tyle. Prezerwatywa was nie przeraża, tabletka też nie ale jak nie chcę się dać wrobić w dziecko to nagle jestem świnia. Żałosne jesteście :D

Gość Trent Easton
Sahaquiel, masz dziewczynę?

Nie mam ochoty się wiązać. Pozostaję w bliskich kontaktach z wieloma.

Gość Trent Easton
jak masz to szczesciarz jestes mnie wczoraj laska rzuciła ech normalnie załamka...byl sex i wogole fajnie bylo a teraz mi tego brakuje

"Nie mam ochoty się wiązać. Pozostaję w bliskich kontaktach z wieloma." czyżby kafeteria z forum prawikowego przeistaczała się powoli w donjuanowe?

Nie dzwoń do niej, skasuj, zablokuj na gg i facebook. Ona tylko tego chce abyś wył do księżyca tęskniąc za nią.

Gość Trent Easton
Ok dzieki za rady. A jak zacznie przylazic do domu to co robic bo to moja pierwsza dziewczyna byla?

"Ile teraz jest minimum aby do łózka pójść? Ktoś czyta może Cosmo?" chyba tylko ty :D

Gość oranżnick
sahaquiel ma bardzo znany styl pisania...

Trent Easton "A jak zacznie przylazic do domu to co robic bo to moja pierwsza dziewczyna byla?" Nie zacznie. :D

Jak cię rzuciła to po co ma do ciebie przychodzić? Jak już się pojawi to nie wdawaj się z nią w dłuższe dyskusje bo wszystko co powiesz zostanie wykorzystane przeciwko Tobie. To ona Ciebie rzuciła, mniejsza o powody. Jak chce przeprosić to niech przeprosi w łóżku. I żadnego "zostańmy przyjaciółmi". Moja odpowiedź na takie coś to zwykłe: spierdalaj.

Jako kolczyki /przypadkiem/ zostawiła to wpadnie w odwiedziny. Chyba że powodem rozstania było mieszkanie z rodzicami.

Gość Trent Easton
[Chyba że powodem rozstania było mieszkanie z rodzicami.] nie.