Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Katarynka17

MonaVie - jakie są wasze opinie?

Polecane posty

Gość gość
oooo dawno tu nie zagladałem i widze że nadal toczy sie dyskusja ale juz nieco w słabszym tonie. Chyba ludzie przetarli oczy i coraz mniej osób daje sie nabijac w butelki i kartony soczków które tak naprawdę nic w sobie nie mają.

Gość gość
no dawno , z dwa dni :)

Gość gość
A co tam ciekawego słychać u naszego "Zwycięzcy"? Śmiga już tym swoim ferrari czy nadal jest to dla niego cel na wyciągnięciu ręki dzięki MV?

Gość gość
cyt [O jakiej konkurencji piszesz ? Kto jeszcze robi soki zamiast suplementów ??? Monavi ma się dobrze ??? ha ha dobre. Na 100 osób ile zarabia na autowysyłkę ??? Ile procent ??? Może 10 góra 12. Krzewik naciąga tak jak we wcześniejszych firmach opowiada bzdury i jego przydupasy robią to samo. Szkoleniowcy z nich to jak z koziej d**y trąba. Taki Hilar zapędził by ich w kozi róg, co oni wiedzą o motywacji zasadach etyki itp. Robienie z siebie błaznów wychodzi im najlepiej bo ludzie najlepiej to widzą.] a w jakich firmach wczesniej Pan K naciagal ludzi? uwazasz ze naciaga ludzi? generalnie jest juz chyba b. wysoko...

Gość gość
jedynie ubolewam na waszej niewiedzy .OK , idź po antybiotyki jak zachorujesz.Już pewnie zwalczenie objawów a nie przyczyny wam wystarczy.No i jak fajnie nie przedstawić się z imienia i nazwiska - tylko jak flustrat pisać bo pisać - anonimowo bo tak najlepiej . Konkrety do lamusa .Żal mi was , ale i tak pozdrawiam

Gość gość
Jeden wielki SH...T To jest jedna wielka SEKTA SEKTA A SEKTY sie broni na każdym kroku, tak jak tu wiele osób które zostały wciągnięte w to gó..no. Co maja powiedzieć, jak nie to że jest to cudo. Wstyd im powiedzieć, że nie sa na szczycie tej piep...onej piramidy. SEKTA SEKTA SEKTA

Gość gość
Poza tym u ciebie wszyscy zdrowi ? A dlaczego tak myślisz?

Gość gość
powyzszy wpis nie jest odpowiedzia na post nad nim , w międzyczasie wykasowano obrazliwego posta

Gość gość
Mv jawnie kładzie nacisk na zarabianie a kwestia zdrowia jest 2-planowa. Zmuszanie dystrybutora do comiesięcznego kupowania produktu jest z gruntu niemoralna, ale potrzebna żeby piramida rosła i dawała zyski tym, którzy są wyżej. Do takiego wzrostu potrzebny jest wpływ silnej psychotechniki działającej na podświadomość i odwołującej się do wewnętrznych pragnień. Niestety najsilniejszym i nieosiągalnym w tym świecie dla większości pragnieniem jest chęć zarabiania pieniędzy i uchodzenia za człowieka sukcesu zawodowego (marynareczka, okulary zerówki dla efektu "profesora", drogie auto, zdjęcia w Hawajów na fb itp itd). To jest podobnie jak z hazardem. Wiesz, że wyrzucasz na niego miesięcznie kilka setek, ale oglądasz się na tych, którzy jednak wygrali i masz nadzieję, że któregoś dnia i ty będziesz takim kimś. Drodzy, tak właśnie działa autowysyłka i pitolenie na 'szkoleniach' łatwowiernym ludziom, pokazywanie im takich Mosiów i innych debeściaków z Mexyku. Nie oszukujcie ich i siebbie nawzajem, że tu chodzi o zdrowie. Dobrze wiadomo, że butelka z napojem o właściwościach zbliżonych do tego ze sklepów jest tylko królikiem w rękach magika. Takim sprytnym magikiem jest Pan Larsen, wie jakich sztuczek użyć, żeby ludzie sami jak zaczarowani dokładali pieniądze na tę piramidę, a potem rezygnowali. To jak niewielu ludzi osiąga sukces świadczy tylko tym jak wielu przegrało swoje ciężko zarobione pieniądze - to raczej niepodważalny fakt, no bo kto kupuje flaszkę napoju za 120zł? Tylko ten kto liczy na zyski, podobnie jak wspomniany hazardzista ryzykujący swoje pieniążki. Byłem w MonaVie i rozgryzłem tę grę pozorów, wzajemnego nakręcania obecnych i nowych nieświadomych. Nie, nie jestem z konkurencji i gardzę mlm. To jak wielu ludzi daje się skusić do MonaVie nie potwierdza dobrej jakości jej tylko jak wielu ludzi jest łasych na łatwe pieniądze. Trzymajcie się z daleka od nawiedzonych dystrybutorów.

Gość gość
oj jak to w oczy kolą te Hawaje .Kolega na fejsie zdjecia zobaczył i z zazdrości musiał sobie popisać :) .Nikt nie zmusza mnie do kupowania produktów .Sam je kupuje bo dzialaja na mnie i na moją rodzinę ,gdybym akurat miał nadmiar produktu to nie muszę ich kupowac bo mam klientow preferowanych ,którzy kupują na własny użytek .(Jeżeli polecę dwóch klientów to mam aktywnośc czyli nie musze kupować) Co jest prostsze , polecic dwóm osobom produkt aby stali sie klientem preferowanym ,czy sprzedaż towaru na 1500-2000 pln co miesiąc żeby dostac jakiekolwiek pieniadze z obrotu jak jest w wiekszości firm marketingu sieciowego ? Już nie będe pisał o tym ,że taki post jak Twój mógł tylko napisać ktoś kto produktów nie używał lub użyl raz , a resztę trzymał żeby w razie czego odesłac .

Gość gość
jeżeli masz problem z mlm to Twój problem .Ja z moim życiowym doswiadczeniem uważam dokładnie odwrotnie .MLM to najlepsza mozliwa forma dzialalności gdzie bez wielkich pieniędzy z zaangażowaniem wiekszej ilości czasu można dojśc do pieniedzy do nie dawna zarezerwowanych tylko dla biznesu lub dla kombinatorów z sejmu jezdzących samochodami do Madrytu na parogodzinne posiedzenie ;) .

Gość gość
Jeśli ponad 90% ludzi topi na tym kasę na MV to odpowiedz sobie sam czy to tylko mój problem. Nie pisz o polecaniu napojów i zdrowiu, bo jak napisałem wyżej nie tym mamicie nowych. Pytasz co jest łatwiejsze... Problem w tym, że mało kto kupuje jałowy napój za taką kwotę więc bardzo ciężko go sprzedać bez ukrywania realnej porażki. Sęk w tym, że nic się nie zmieniło. Mlm w wydaniu MV nadal jest odpowiednią formą zarobkowania dla krętaczy i kombinatorów socjotechnicznych lansujących ten typ "pracy" pozorami eksponowanymi dla oczu innych. Bez zazdrości spora grupa nie popatrzyłaby nawet jednym okiem na mlm. Ty, Pani 'zszokowana' i wam podobni obracacie argumenty w zazdrość tego co robicie i żywcem kpicie z ludzi na etacie. I doprawdy nie wiem skąd u was to żenujące twierdzenie, że urlopy zagraniczne mają tylko dystrybutorzy MV a inni tylko im zadroszczą... Macie kiepski produkt w kiepskiej cenie. Kiepskie triki i kiepski system zmuszający do płacenia. I to będzie problemem dla nowo wstępujących, a ja zwyczajnie ostrzegam ich z serca. :)

Gość gość
Tylko ograniczony polaczek może pisać takie teksty jak Ty gościu powyżej, otóż tak się składa, że w wielu krajach w Europie jak i poza nia mlm to jedna z form biznesu i nie jest przez nikogo negowana. Jest NORALNA. Tylko ktoś, przepraszam za wyrażenie "ograniczony umysłowo" myśli, że tylko ciężką tyrką można dojść do czegoś. Ja skończyłam dobry uniwersytet, pokończyłam studia podyplomowe, jak i przeszłam szereg kursów dotyczących mojej profesji, dodam że to kierunek medyczny. Po zebraniu kilkuletniego doświadczenia zawodowego, stażu zagranicznego i pobytu poza granicami kraju, jestem otwarta na nowe możliwości zarobkowania. Szkoda, że co niektórym próżność bycia 'kimś" przysłania nowe możliwości i podcina skrzydła innym. To typowe..niestety chyba przede wszystkim W POLSCE.

Gość gość
gość ostrzega przed monavie :) dobre .Ostrzegaj przed sobą .Masz prawo robic co chcesz ,żyjemy w wolnym kraju , tylko nie hejtuj bez sensu bo to zdrowe nie jest :) A o monavie sie nie martw , jest baaardzo dużo osób kupującyuch produkty dla produktu , nie biznesu , a i biznesowo monavie ma się dobrze .Ostatni miesiąć !!! 3 nowych Rubinów i 3 nowych Emeraldów , silverów i bronzów nie sposób zliczyć , powiedz im że monavie nie działa ....i jedż na wycieczkę do Egiptu

Gość gość
Jak zwykle klepiecie te same teksty, ale ani słowa na temat konkretów, czyli np dlaczego 97% wciągniętych utopi swoje pieniądze bezpowrotnie na poczet wymienionych esmeraldów i innych brązków :D Możecie sobie kpić i szydzić z zimnej i niepodważalnej kalkulacji, ale to co wypisujecie to żadne argumenty. Argumenty są proste - sprzedać zwykły kompot za bajońską cenę i powciągać jak najwięcej jeleni. Jeśli to jest NORMALNE to ja jestem Skłodowska Curie. :) Nie martwię się o MV koluniu, mogę się raczej martwić, że zaraza wciągania ludzi w ten przekręt dotknie moich znajomych i ludzi zbyt ufnych w wasze obietnice gruszek na wierzbie. I nie pisz, że hejtuję bez sensu. Jak przeczytasz ze zrozumieniem to dostrzeżesz konkretne kwestie jakie martwią ludzi którzy weszli w to bo przyjaciel ich nakręcił a potem mimo sporych nakładów i wysiłków mają zonka, bo nikt nie kupuje kompociku za ponad 100 zeta. Acha zapomniałem...was to nie rusza bo tacy ludzie nabijają wasze kieszenie i ten fakt sprawia, że szala sprawiedliwości przechyla się tam gdzie więcej pieniążków wam skapuje... ;) Tak więc... wasze tupanie nóżkami nie zmieni prawdy, że MV to pompa wysysająca kasę z 97% na korzyść 3% co samo MV oświadczyło jawnie . A teraz powtarzajcie te same klepanki o hejtowaniu i zazdrości bo cóż lepszego możecie? Szczerości wobec samych siebie raczej nie macie. ;)

Gość gość
jesteś cieniusi jak barszcz .Pokaż te 3 % .Tobie sie zarabianie z milionerami chyba pomyliło .Jestes tak cieniusi ,że nie zauwazyłes ,iż jest coś takiego jak klient preferowany .Przypominam ,że klient preferowany to taka osoba która zamawia dla swojego uzytku i nie zarabia :/ Są ludzie ,którzy rozpoczynają działalnośc z myslą o grubej kasie - i inwestują dużą ilośc czasu na naukę i pracę żeby tą kasę zarobić ,są tacy ,którzy ciesza się jak oprócz produktów za darmo mają dodatkowo 400-500 na miesiąc , sa też tacy którzy nic nie robią i nie zarabiają i są klieńci preferowani ,którzy nie zarabiają bo zamawiają tylko do swojego użytku .Przestań więc pitolić farmazon , bo konkretami to nazwać nie mozna .

Gość gość
Co za bełkot powyżej !!! sam bardzo dobrze się przekonałem na tej firmie, znajomy mnie przekonał i on i ja już w tym nie działamy. Też byłem klientem preferowanym i utopiłem ponad 8 tyś zł. Nic mi to nie dało a straciłem znajomych którzy też utopili po parę tysięcy. W tej chwili prowadzę działalność gospodarczą i niestety wszyscy moi znajomi nie są zainteresowani moimi usługami ponieważ w ich mniemaniu jestem niewiarygodny. I to wszystko dzięki monavie.

Gość gość
No i cię mam .W d***e byłeś a nie w monavie .Klient preferowany nie kupuje pakietów ....... Kolejny przykład na prawdomówność i wiedzę hejterów.... Nie ma co komrentować

Gość gość
tak , niezłe .Gosc otworzyl firmę usługowa i nikt niechce korzystac z jego usług .Jak był tak prawdomówny jak na tym forum to sie nie dziwię .Kto by chciał współpracowac z kłamcą .Ty i twoi koledzy stracili po 8000 bedąc klientami preferowanymi i znajomi nie chcą z wami gadać :) dobre ,gdyby to jeszcze było wykonalne . I ktoś na tym forum szuka rzetelnych informacji ? klient preferowany debesciaku ,to osoba która zamawia sobie tylko na własny użytek, nie jest partnerem biznesowym ,gdybys kiedykolwiek był w monavie to byś o tym wiedział -perfidny kłamco .

Gość gość
Witam , właśnie wszedłem do Mona Vie pakietem za 2,5 tys. , nie czytałem wtedy nic na ten temat w internecie , zresztą osoba która mi to oferowała zaznaczyła że niema co czytać bo ludzie piszą bzdury itp. Z prezentacji przedstawionej przez znajomego wyglądało to tak wszystko ładnie , zawalista kasa do zgarnięcia po wejściu nawet tak małym pakietem jakim wszedłem , ale mnie najbardziej zainteresował ten suplement o którym obejrzałem filmik na prezentacji , znajomy tak zachwalał jego działanie, że cała jego rodzina pije, dzieci już nie kaszlą , żona ma po 20 orgazmów podczas sexu , a on śpi po 3 godziny dziennie i wstaje wyspany . To wszystko tak ładnie zaprezentowane naprawdę omamiło mnie niesamowicie , dostałem jedną butelkę tego napoju abym pił i sprawdził na sobie , ma starczyć na 2 tygodnie , i tak chciałem zrobić wypić i stwierdzić wtedy czy jest sens coś potem komuś wciskać na sprzedaż . Ale po paru dniach już byłem nękany telefonami żebym już najlepiej wszedł bo będe wysoko w drzewie , bo za 2 tygodnie będe stratny z 100 osób a to ponoć dużo . Znowu omamiła mnie wizja zarabiania fajnych pieniędzy na boku , wszedłem pakietem po paru dniach , po wejściu dostałem kolejne wskazówki działania i wtedy zacząłem to kalkulować jak to naprawdę wyjdzie , i się przeraziłem . Na tym zarobi tylko parę osób, a konkretnie może z 5-10 , pod warunkiem że mają pod sobą z 100-500 osób które regularnie kupują min. po 4 butelki miesięcznie ( a wcześniej weszły pakietem) .Także nie polecam ani tego biznesu ani tych soków które według mnie nic nie dają .

Gość gość
tak gościu , juz nie jestes preferowanym klientem , taraz wlasnie kupiłes pakiet i automatycznie przejrzałes na oczy .Czego to jeszcze nie wymyslisz .Trzeba jakos przykryć powyzszą porazkę z klientem preferowanym no nie ?

Gość gość
ja nie jestem tym gosciem co pisał o ośmiu tysiącach mózgowcu.

Gość gość
biedny , własnkie kupił pakiet i po paru dniach żona nie ma 20 krotnego orgazu a tobie dalej nie staje :) nie dziwie sie że jesteś zdruzgotany .Produkt nie działa masz rację

Gość gość
Niechce mi się odpisywać na Twoje wpisy bo jesteś trollem z onetu i tam uciekaj prędko ,a nie wchodzisz w tak poważny temat jakim jest MV i wyśmiewasz się z porażki innych , widać musisz się dowartościować na kimś , pewnie sam masz małe ego a nie mówię już o Twoim "ptaszku" który pewnie nigdy nie powąchał "narządu rozrodczego kobiety. :)

Gość gość
hejterek z monavie cały czas myśli że dyskutuje z jedna osoba hahaha dobre dobre.

Gość gość
dokładnie ,on nawet robi te same błędy ortograficzne :D

Gość gość
Prosze i temacik znowu siè rozkręca :) "ktoś" napisał najpierw że jako klient preferowany stracił 8000 ! -świetne,drugi właśnie wszedł na 500 p ale wszedł na forum i juz go olśniło ze produkt nie działa - jeszcze lepsze : ) a teraz ty ,bezintetesowny troll i mistrz hejtu . Co znudziło się siedziec cicho na d***e ? Czy znowu żal ci tyłek sciska że ludzie kase zarabiajà i lepsze zdrowie mają ?

Gość gość
Pisać o tobie hejterku - kłamca ,to za łagodnie

Gość gość
Hejtery, hejtery, wszędzie hejtery :) Sami spróbujcie a później się wypowiadajcie. Sam podchodziłem do tego sceptycznie, ale już po pierwszej butelce wstałem z wózka inwalidzkiego, a po drugiej już nawet rzuciłem kule i chodzę o własnych nogach (miałem jedną, ale druga wyrosła). Ponoć po jakiejś setnej butelce można czytać ludziom w myślach, a po jeszcze większej ilości można strzelać laserami z oczu. Głęboko w to wierze i mam nadzieje że wkrótce się o tym przekonam. Pozdrawiam niedowiarków :)

Gość gość
a ja słyszałem ,że po przeczytaniu dwóch stron tego forum inteligencja rośnie o 15 % .Po przeczytaniu 20 stron inteligencja przebija sufit , a po przeczytaniu wszystkich stron człowiek staje się chodzącym omnibusem ,wszystkowiedzącym internautą ze średnimi zarobkami 1200 :).

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować