Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iza1508

Kraków, pierwsza ciąża-przygotowania do porodu i takie tam

Polecane posty

co Ci mężczyźni z nami zrobili ;) hahahahha tyle że mój mnie już chudszą poznał ;) ale jak widzi zdj to mówi że masakra ;)

A to Mój mnie poznał jak ja 70 kg wazyła prawie bo 69 :d heheh no i sie zmobilizowałam iw ziełam za siebie i w najlepszym okresie wazyłam 52:d Kurde ciekawe jak tam dziewczyny bo cos cicho . Kurcze jak one tak pisza o tych problemach to mi sie słabo robi :(

Ja to już się nic nie odzywam bo ze mnie to taki laik że będę siedzieć pewnie na łóżku i ryczeć z tej nie mocy :( modle się żeby wszystko było w porząsiu

Ja to już się nic nie odzywam bo ze mnie to taki laik że będę siedzieć pewnie na łóżku i ryczeć z tej nie mocy :( modle się żeby wszystko było w porząsiu

oki uciekaj, wiesz zawsze będzie mozna Dziewczyn na forum spytać, będziemy mieć wtedy średnia od 1,5 r Dawidek od Iwci, później Maja , Patrycja, Ania, Ola Maks i Milenka no i Najmłodszego u Gosi :) Więc w sumie dośc szeroki przekrój wiekowy :d

ale nr nie było kolejki, weszła i wyszłam ale zimno się na polu zrobiło, taki nieprzyjemny wiatr :) pewnie że tak :) pamiętam jak zaczynałam pisać to jesce pracowałam i mdliło mnie bo to 8tc ciężko było nadrobic jak pisałyście czasem tylko podczytywalam, a teraz: ide spac kafe, wstaje kafe ;) hheheheh

kafe uzaleznia :d hehe no szybko, boże zjadłam drożdżówke pierwsza chyba od paru lat i znowu doszłam do wniosku ze ich nie lubie

hej kochane ;) Asia najpierw do Ciebie skieruje słowa hehe;) słuchaj co gina chodzimy do tego samego,a ja mam wrazenie,ze piszesz o innym.Patrzyłam nawet do ks ciazy i ja miałam wszystkie badania łacznie z toksoplazmozną.Niestety mam to do siebie,ze w ciazy pilnowałam bardzoooo badań i mialam swiadomosc jakie musze miec zrobione z powodu pierwszej obumarłej.Moze czas zmienic gina na ta Nowakową:)Mam nadzieję,ze z dzieciaczkami będzie wszystko dobrze! napisz po wizycie Ania fajną kupilaś tą kiecuszkę.Ja licytuje kombinezon,ale pewnie przegram,bo te licytacje to ustawione są Aniu i wszystkiego NAJ NAJ NAJLEPSZEGO z okazji urodzin👄 Angel nie bede pisac jaka ja mialam wage wyjsciową,bo sie tu zalamiecie:)

Sa ustawione bo sama pomagałam kiedys koleżance podbić cene przyznaje się. A jaki znalazłas ?

ten z tchibo co kiedys pisalam :) jest dwuczesciowy,ale mozna spiac w jednoczesciowy.Maja dobre opinie.Zobaczymy

to trzymam kciuki , kurde mysłałąm, że uda mi się wziaśc nowy tel przed końcem umowy( mam ja do 2014 ) no i musze czekac do stycznia 2013 kijowo ;/

Inezz tez tez mam podobne wrzenie jak Ty, no chyba ze mnie nie lubi czy cos :) sama nie wiem co o tym myslec, moze po prostu zapomnial o tym badaniu? mozeliwe to? w kazdym razie mala dostalam bebilon pepti, i pobrana krew na toksoplazmoze (podejrzewaja), krzepliwosc i cos tam jeszcze. USg wyszlo ok, mała glowe i brzuszek ma ok, maly ma jakis stan zapalny w nerkach ale tez ogolnie ok, nastepna wizyta 5 listopada. Dobrze ze mam zapisane w ksiazeczce co mam im podawac i ile bo nie ogarniam juz tego tyle tego a kazde ma inne dawki.

Asiu to w sumie dobre wiadomości :) Dlaczego Milenka ma dostawać pepti? Fajnie, że masz takie krótkie terminy bo mi kazali czekać do grudnia. Znacie może dobrego rehabilitanta prywatnego? Dziewczyny nie przejmujcie się tymi problemami które opisujemy bo każde dziecko jest inne i mam nadzieję, że Wasze będą tylko jadły, spały i się ładnie bawiły. Jak mowa o zabawkach to co mogę Ani kupić? Ma kilka grzechotek, karuzelę i bujaka z zabawkami ale widzę, ze coraz częściej się nudzi ;/

Asia musi być dobrze :* Iza mamy taką nadzieję, ale wiadomo że kolorowo być nie musi i mam teraz tego świadomość, ale trzeba być dobrej myśli :) Ineezz to wytrwałości w licytacji :) Angel ja mam umowę do września 2013 a chciałam już wziąć taki że jak będę robić Dzidzi fotki to nie będę musiała targać aparatu i jestem w przysłowiowej . :( chyba że ktoś mi zafunduje przed porodem taki prezent ! o Mikołaj albo Gwiazdka ;) hehehhhee

Asia wiesz co nie powinno miec znaczenia kogo dr lubi czy nie lubi.Powinien Cię skierowac na tak wazne badanie ! lubienie nie ma tu nic to rzeczy.Spartaczył sprawę. Oby się okazało,że jestes zdrowa.Miałaś do czynienia z kotami?Super,ze z dziecmi wszystko dobrze! to pepti bedziesz miec na recepte? to wyjdą grosze Iza moze mata edukacyjna? Ania dzięki! jeszcze licytacja trwa;) młoda zjadła zupkę i daje popalic.Moze jutro dojdzie stolik edukacyjny kolezanki zachwalają:) Angel jaki model tel bys chciała?

Asia dobrze , że jest w miare oki :)Maluchy sie cały czas rozwijaja, więc może samo przejdzie :) Ania ja mam mini pro i jest ok nie moge narzekć ale już go mam długo i mi się znudził. Cyfrówke w domu mamy uzyliśmy może dwa razy ;/

Ania 100 lat, 100 lat! Angel zapomnialas o mojej Natalce zaraz po Majce ;-) o kurcze, ale mi sie rymlo! ;-) Asiu, no moze nie jest idealnie, ale w sumie dobre wiesci! Mam nadzieje, ze szybko im sie poprawi! A z ta toksoplazmoza oby tylko straszyli! Ale wiadomo trzeba wszystko sprawdzic! Miska cos nie pisze...

s3 albo iphon4s :D a co zaszaleje z tym, że nie wiem ze nie skończyło by sie tak, żę bym sprzedała i kupiła jakiegos sony erricsona bo ja uwielbiam te telfony :D

Kanataika nie bij uciekła mi ;/ Musimy zrobić tabelkę z tymi maluchami bo ich przybywa a ja nie ogarniam juz ;/;/ i głupio mi teraz :*(

Ineezz no troche mi sie to nie spodobalo ze tak waznego badania nie zlecil tym bardziej ze teraz jest podejrzenie. Mialam kontakt z kotami czesto jezdzilismy na dzialke i tak co chwilke male kotki wiec jak tu ich nie pomiziac :) pepti mam na recepte i tak patrzylam to rzeczywiscie grosze chyba cos kolo 7zl? a z ta toksoplazmoza moze byc tak ze ja jestem tylko nosicielem ale nie musze zachorowac, no mam nadzieje ze tylko strasza. Aniu 100000 lat!! szczescia i zdrowka zycze 🌼

przestałam licytowac, bo cena poszla za wysoko!!poszukam lepszej okazji. Angel tabelka jest na mailu w KOPIACH ROBOCZYCH kanatika Ty gotujesz obiadki czy ze słoika? Asia mi sie wydaje,ze tu chodzi o sprzatanie kuwety np.

zawsze zjada pol duzego sloika (190 g) w poludnie, a potem jak my jemy to zawsze cos dostaje np. Ziemniaka, brokuly, marchewke itp. Lub probuje zupe - kilka lyzek

zawsze zjada pol duzego sloika (190 g) w poludnie, a potem jak my jemy to zawsze cos dostaje np. Ziemniaka, brokuly, marchewke itp. Lub probuje zupe - kilka lyzek

:) myslałam,ze się podzielisz jakimiś sprawdzonymi,dzieciowymi przepisami;) a w sumie moja już je to co my.No prawie wszystko:)zaraz bede dzialac z pulpecikami z kaszy manny