Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cium chrum

podoba wam sie dom jennifer?

Polecane posty

Gość luzerka
jedyne co było prawdziwe w twoich topicach to menelskie mieszkanie w bloku i patologiczna rodzinka ,co szybko wycofałas widząc ,że odniosłas skutek odwrotny do zamierzonego,zmień profil i zacznij od nowa gdzie indziej i troche z innej strony bo tutaj wiekszość i tak robi sobie z ciebie jaja ,a ci co ci wierza to coż tylko współczuć naiwności

skoro zajmujecie sie tylko wybieraniem a pracę ekiy macie gdzieś juz widze te fuszerki :D ech ,jeny ty pojecia o budowaniu nie masz i chyba nwet budowy z bliska nie widziałaś:)

skoro zajmujecie sie tylko wybieraniem a pracę ekiy macie gdzieś juz widze te fuszerki :D ech ,jeny ty pojecia o budowaniu nie masz i chyba nwet budowy z bliska nie widziałaś:)

głupia bym misiała być ,zeby swój dom na kafie wklejać:) no,ale jka kto woli :D

Gość Poooooomocy
Moze mi ktos wyjasnic FENOME JENNY skad sie wzial? Gdzie nie spojrze tam pisza ludzie o Jennifer

Gość luzerka
i udaj się faktycznie do jakiegoś specjalisty bo mitomania szybko przechodzi w schizofrenie paranoidalną i zaczniesz naprawdę wierzyć w to co mówisz

ale nawet jak masz kasę to patrzysz na to co kto i jak robi , dzieciaku , budowa to nie kupno bułki z masłem . Tu trzeba być na bieżaco , na bieżąco podejmować decyzje a po twoim gadaniu widać ,ze pojęcia nie masz o czym piszesz :) ale baw siedalej - zawsze mnie smiesża twoje wpisy :)

ja myśle ,ze jeny to projekt , kogoś kto myślał , żep isanie o budowie jest proste. A to zmyłka , bo nawet rzecz tak prosta ;) jak budowa wymaga jeśli nie specjalistycznej wiedzy to choćby zaangażowania :) a tu ani jednego ani drugiego :D

Gość luzerka
jenny zdaj sobie sprawę z tego ,ze jestes chora ,bo moze być za pózno i tak cie tu nikt nie zna ,w realu pewnie tez nie masz żadnych znajomych ,wiec lepiej sie wycofaj za wczasu niż będzie za pózno

Gość luzerka
oczywiście alium ,zgadzam się z toba ,ale to raczej nie jest projekt tylko faktycznie ta osoba chce być postrzgana jako bogata ,bo tak się widziała od dzieciństwa ,jej wiedza opiera się na wyczytanych w necie wyrwanych z kontekstu opiniach o tym czy o owym i nic ponaddt

no to biedactwo vto jest tak naprawdę i nie chodzi tu o forsę tylko stan ducha ... kto normalny w ten sposób próbuje podnieść swoją wartość ?

Gość luzerka
jenny to nie o to chodzi zeby sie modlić zeby ci ebyło gorzej ,albo ,zeby to była prawda lub nie ,chodzi o to ,ze ty pomimo kompletnego braku wiedzy na temat tego o czym piszesz ,jestes świecie przekonana ,ze wykreujesz się na kogoś kim chiałabyś być postrzegana ,nie jestes tu odosobnina w tym klimacie ,ale napewno zabrnęłaś najdalej spośród kafemitomanów

może to i prawda jest ,że tyle forsy wywalili , czego ani po wykończeniu ani po materiałach n ie widać , ale za to ekipy i ludzie pracujacy na budowie p ewnie Bogu dziekują za takich głupków , którzy niczym sie nie interesują i pozwalają sobie wmówić ,ze k afelki z kastoramy to ostani krzyk mody i kosztuja masę forsy . Ale z drugiej strony --- tylko współczuć głupoty .

Gość luzerka
jenny zaczynasz przeklinac to znaczy ,ze się denerwujesz ,ajak chcesz pomitomanić musisz panować nad emocjami

najlepiej jest oceniać kogoś nie patrząc na to co ma się u siebie bo podejrzewam że masz z dużo gorszych i brzydszych materiałow zrobione.No tak ale skrytykowac na kafe jest najfajniej żeby podnieść swoją samoocenę ,że jednak ta lepianka za 450tys jest lepsza niż jenni

dziecko , przecież nawet po oknach i plastikowych parapetach widać , że forsy o której poszesz nawet na oczy nie widziałaś .

Gość detektyw.z.orange
swoją drogą moja znajoma ma dom za ok. 400 tyś i przyznam racje jennifer, ze to nic specjalnego, w domu jakos tak nieciekawie, kuchnia brzydka, pokoj dzieciecy tez, sypialnia tez, łazienka u góry też brzydka. jedyne to na dole lazienka mi się podobala, reszta bezguscie i badziewie

jennifer8787*** masz przepiękny dom;) strasznie Ci zazdroszczę lata w ogrodzinie- ahhh, to grillowanie, ogródek, opalanie się na słoneczku:) a nawet suszenie prania na dworze! super! ja kiszę się w 55 metrach na 3 piętrze:( mimo, że mamy pięknie wyremontowane mieszkanie to i tak- klatka jest ohydna, podwórko szpetne, a do garażu muszę chodzić 15 minut!!! (pod blokiem strach zostawić)

Gość do Jenny
dziecko ochłon wreszcie masz zwykły dom na który stac mnóstwo ludzi , podobnie wiele osób ma duzo ciekawiej wyremontowane mieszkania nie wiem czym sie tak chwalisz , czasmi spojrze na fotki które wklejasz i niczym jeszcze nigdy sie nie zachwyciłam :( jesli naprawde jestes takaaaa bogata to dlaczego nie zatrudnisz projektanta wnetrz , chyba masz kiepski gust tania szafa , tanie plastikowe okna , rózowe pokoiki - CZEKAM NA ZACHWYT ALE JAKOS MARNIE TO WIDZE