Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cium chrum

podoba wam sie dom jennifer?

Polecane posty

Gość żęęęę
To dziwne że nie ma w castoramie płytek z paradyża..... a ja właśnie tam swoje kupiłam....

dobra wiem wiem przecież wszystko co kupuje jennifer jest tanie ,brzydkie ,beznadziejnie tylko wy macie największe wypasy w swoich domkach.mieszkaniach zapomniałam że z wami t jak walić grochem o ścianę w związku z tym idę dokończyć porządki poki co w mojej prlskiej melinie w której mieszkam "jeszcze".A wszystkim pozostałym życze miłego dnia

powracam do myśli ,że jeny to jednak projekt i to niezbyt udany :) ale czas zabija :)

Gość nicanica
głupia :-D czemuś głupi boś biedny ,czemuś biedny boś głupi :-D

jenn Ty zdecydowalas sie na prostokatna muszle a corka ma ta busole na ktora nie bylas w pelni zdecydowana?? jak ogladam katalog Cersanit to tam sa takie kibelki i Ci powiem ze az mnie korci kupic bo w moim spluczka sie tnie;)

Gość Dzidzii
Kuźwa, psestancie się kłócić, moja łopatka w piaskownicy i tak jest ladniejsza :-) La la la la :-P

Gość lllllalalalalap
jenny albo masz bardzo wysokie buty albo ten zlew jest bardzo nisko.ja tam dla jenny wierze poprostu dziewczyna cieszy sie bardzo z nowego domu ( a nie dziwie sie jej skoro mieszka w tak malym mieszkaniu) bedac na jej miejscu pewnie bym po nocach spac nie mogla myslac nad tym co i jak gdzie umeblowac.

ja dosko\nale rozumiem ,zę ktoś suzka rzeczy na jakie go stać w danej chwili i jest to rozsądne podejście :) ale wypisywanie ,ze że kafle najzwyklejsze naświecie ktoś płaci kupę klasy i jeszcze sugeruje ,ze jak nie podziwiasz to znaczy ,ze ise nie znasz i zazdroscisz to ......?:D

Gość nicanica
dajcie jej czas ,trochę poszpera w gogle i wróci

jenny ale nam to naprawde zwisa czy masz drogie czy tanie kafelki, czy taka a nie inna szafe, i czy twoj dom kosztowal 700 tys czy 2,5 miliona :-) To Ty non stop sie chwalisz, wstawiasz zdjecia, piszezs o cenach, i o tym jakie wszystko masz drogie, dobrej jakosci i wspaniale, heheh :-D Blaznisz sie niestety sama :-) no powiedz kto normalny wkleja na kafe zdjecia sracza i wykloca sie po ile ijakiej firmy ma plytki i wyposazenie ??? :-D :-D :-D

Gość nhgjuy
jestem pewny,ze ten temat tez ona załozyła 200%

ja myślę ,ze jenny złości fakt ,ze tu są ludzie , którzy NAPRAWDĘ budowali swoje domy , mają pieniadze i wiedza co , jak ,za ile i kiedy . Z tego co ona pisze wychodzi obraz kogoś kto nie ma o niczym pojęcia , bo nawet o cenach nie wypowiada sie precyzyjnie a ogólnikowo typu - coś jest tanie , coś jest drogie . Nie wie o samej budowie nic np.- czy ma żaluzje , jaki jest kominek? Jedyne co wie ,ze dom jest wart 700 tys ( jeszcze nie wykończony ) i że wszystko w nim jest drogie . Ico dziwnego w tym ,ze ludzie jej nie wierzą a ja to złości ?:)

Gość Dzidzii
Jennifer a właściwie to po co ty właściwie chwalisz się tym domem? Z patologii się wyrwałaś, z biedoty, że tak zależy ci na tym, żeby inni Ci zazdrościli? Ja też jestem na etapie wykańczania domu, ale nawy do głowy przez chwile mi nie przyszło, żeby obnoscic się z tym na kadr, tak jak robisz to ty!

Gość ludo
chodzi o to ,ze ona sie wyrwała z patologi ,tkwi w niej i tkwic będzie

Gość idioci na kafe siedza
i o to właśnie jej chdozi ona sobie poszła w pizdu a wy bedziecie teraz idioci pisać do wieczora o jej domu i o niej ,troll lubi być w centrum uwagi a wy robicie wszystko zeby tak było .Nie łatwiej jest ją ignorować czy faktycznie jest taka warta zainteresowania???????

allium ale co to kogo obchodzi jaki jakas mitomanka z kafe ma dom ? czy go w ogoe ma? hehehe, dla mnie to jest temat do zrywanie bokow :-D i jeszcze jak z nia dyskutujecie na tematy cen, itp :-D

ja zajmuję sie teraz tym czym zajmuje ise Chuck Norris na wakacjach wiec mogę sobie pisać i o trolach , bo na co dzień zlewam tematy dotyczące jenny :)

Gość nicanica
dokładnie ,trolla najlepiej ignorować,sama niech sobie tematy podbija ,a jest w tym dobra :-D

tu uważaj ,zęby ci wątroba nie wyadła od tego zrywania boków , ale przyznaję , że jak nie mam co robić , a teraz nie mam:) to każdy temat żywszy jest dobry :D

proponuję " przytknąć " sie owym bokiem do ściany :) bo ręce zawsze potrzebne ,szczególnie na kafie do szybkiego odpisywania na posty :) ja jeszcze tylko do 12 .00 i spadaaaaaaammmmmm :D

Gość biedne ale swoje
my z mężem dostalismy dzialke o wujka i zdecydowalismy sie wbudowac tylko dlatego ze szwagier mojego meza ma firmwe budowlana i wybudowalismy domek za 140 tys.. placilismy za same materialy i JEnnifer jestes dumna z siebie ze wywalilas kase i nic o swoim domu nie wiesz? ja pomagam nosic sprzątać panele i nawet plytki kłaść... skoro mam rece dlaczego mam nie pomoc

Gość pytanie defr
glixe gdzie ona ma meble black red white jak ona procz szafy nie ma żadnych mebli?

Gość ghftry
a co ona ma pomagac jak ona nic nie ma

Gość biedne ale swoje
wlasnie pewnie nic niema ale nawet jak ma to guzik wie o swoim domu... ja tez jestem kobieta ale pracy sie nie boje

ale o co wam chodzi? Przeciez ona ma zwykłą parterówkę. czemu jej nie wierzycie? Co to za problem postawić dom? Masakra z wami. Rozumiem jakby pokazywała jakieś faktycznie bogate wykończenia, ale ona pokazuje zwykłe meble jakie kazdy z was ma, więc nie wiem czemu jej nie wierzycie.