Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cium chrum

podoba wam sie dom jennifer?

Polecane posty

Gość nghjkiu
ale cię zabolało jenny juz po tobie i twoich chorych imaginacjach,myslisz ,ze podszywajac się pod siebie coś nadrobisz ? jedyne co to wieksze jaja beda z ciebie robić i wkręcać cie w gówno :-D

Gość 121257bg
jenny nie kłamie, kot ma nicka do jej konta na allegro ten wie :-)

Gość nghjkiu
hahah ty sie zesrasz a nie odpuścisz jak ty musisz mieć najebane w ełbie

Jejku Ona lubi się pochwalić... Ładna łazienka i nie przejmuj się... Mnie się podoba, bo takie nowoczesne i proste a ci co się nie znają, lub są złośliwi to nie powinni się wypowiadać ! Może dziewczyna nie ma komu się pochwalić to wybrała internet usiany równie przykrymi idiotami. Wy nie macie się czym pochwalić i dlatego ją obrzucacie błotem ?!

Gość nghjkiu
:-D JENNY TY JESTES PIERDOLNIETA Z CAŁEJ SIŁY :-D

Jenny, Jenny daj sobie spokoj z tymi ludzmi, wykoncz dom i wtedy pokaz jak wyglada, wiadomo ze teraz jest nieciekawie, na efekt czeka sie do konca 700 tysiecy to rzeczywiscie bardzo duzo, nie wiem co tam masz i co bedziesz miec.. ale to Twoj dom i to Ty masz sie w nim czuc dobrze

ale znowu nie macie dobrego smaku i gstu by tak się przechwalać kto ile kasy wydął na co... za nie duże pieniądze też można urządzić dmo w dobrym stylu.. wystarczy pomysł a nie worek pieniędzy...

Gość zacdfasfs
powaznie sie tym chwalila?? ona ma jakis niedorozwoj umyslowy, zaczynam watpic ze wogole jest zdrowa. musi byc uposledzona bo normalny czlowiek tego nie robi. czekam a z pokaze zdjecie ledwo wysranego gowna

Gość 121257bg
akurat kupowała sanitariaty właśnie na allegro

Gość etulitkaa
kurcze dom to nie wyznacznik bogactwa !!! ja też z meżem buduje dom 180m2 pow mieszkalnej niedługo będziemy robic dach pracuje tylko mąż mamy dziecko jedziemy na wakacje itp i nie chwale się ze buduje dom i jestem wielka ani nie zazdroszczę tym co się budują a co do mebli, płytek itp osobiście podobają mi się nowoczesne wnętrza i innowacyjne rozwiązania ale to kwestia gustu

Gość 121257bg
a kupujesz zegarek za tysiaka? bo jenny i owszem

Gość dlacego
co z tego ze za tysiaka jak brzydki

Gość etulitkaa
kupuje jensy za 800 zł i się tym nie chwale a czasem wpadam do zary i kupuje 5 par spodni ale to nie powód do chwalenia się na forum bo i po co !!?? znam ludzi co mają 2 dzieci zarabiają razem 4tyś zł i też budują dom

Gość 121257bg
no i co że brzydki? to tym bardziej świadczy o jej bogactwie, skoro lekką ręka wykłada tysiaka na brzydki zegarek to pomyśl za ile kupuje ładny :-P

Gość 121257bg
etulitkaa a boli cię, że ona się chwali? ona przynajmniej jest miła i nikogo nie obraża, nie próbuje udowadniać na siłę że jest lepsza od innych i że ma lepiej, w przeciwienstwie do ciebie. ona pokazuje że jest zadowolona, z tego co ma i nie wtrąca się w to czy inny są zadowoleni czy nie i czy maja się czym chwalić. uważasz, że nie ma powodów do szczęscia? ma. a skoro ma to co w tym złego że to wyraża, że się chwali? u nas "polaczków" chwalenie się jest napiętnowane, podczas gdy w krajach, za którymi chcemy gonić zachęca się ludzi do tego...eehhh

Gość 121257bg
Ester Goldbaum na szczęście ma swoj gust i nim się kieruje. głupia by była, gdyby kupowała coś co jej się nie podoba tylko dlatego, żeby wbić się w gust innych :-D a dla twojej uciśniętej świadomości - nie ma czegoś takiego jak jednoznacznie, powszechnie i obiektywnie "ładne/brzydkie" bo do pojęcie bardzo względne

"ona przynajmniej jest miła i nikogo nie obraża, nie próbuje udowadniać na siłę że jest lepsza od innych i że ma lepiej, w przeciwienstwie do ciebie. ona pokazuje że jest zadowolona, z tego co ma i nie wtrąca się w to czy inny są zadowoleni czy nie i czy maja się czym chwalić" hahahahahahahaahhaha widze, ze nie znasz jeszcze Jenny :-D :-D

Gość mezubiusz
tak rodziny zarabiaja po 4tys z teg 2 idzie na kredyt a potem bieda z nedzą ,tu wszyscy się chwalą ile tu nie zarabiają i jacy nie są bogaci a tylk jenni udowdnia że jest zamożna i to widać.Większość topików to narzekanie na biede ,kupowanie ciuchów bazarowych itp

Gość iiygradddd
ester ty to w ogóle jesteś jakąs starą panną pewnie tak brzydką że nikt cię nie chce nawet palcem dotknąć

Gość 121257bg
no popatrz, ważyłam się to zrobić. i co? spłonę żywym ogniem? :-D a jenny znam dobrze i nigdy nie obrażała nikogo, no chyba że w kłótni z kimś kto "wszedł na nią", ostatnio z resztą i od tego stroni.

Gość 121257bg
Ester Goldbaum następna po carrie piękna, młoda i bogata wyluzowana kafeterianka :-D tak tak, oczywiscie :-P

Gość grwyhtjy
14:05 [zgłoś do usunięcia] Ester Goldbaum Chodziłabym do ciuchów bo bardzo to lubię ( pozostało mi z czasów dzieciństwa kiedy przerabiałam stare ciuchy ze strychu ) jednak przy mojej obecnej pozycji społecznej nie za bardzo mogę sięprzełamać , nie wiem czy nie czułabym się głupio gdybym spotkała tam pacjenta :/ ahahaah! cóż za zaściankowa mentalność :-D pacjent by ja zlustrował i obśmiał :-D nie ma to jak wstydzić się własnego ja i robić wszystko pod publikę, to się nazywa pewność siebie i świadomość własnej wartości :-D