Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cium chrum

podoba wam sie dom jennifer?

Polecane posty

Gość żęęęę
Jenny a z tego co ja widziałam na zdjęciach to w żadnej łazience nie masz płytek z paradyża, wiem bo jestem na etapie wybierania płytek i w moich łazienkach zagoszczą płytki paradyż z kolekcji vivida. a u ciebie widziałam najzwyklejsze opoczno kolekcja capri jeśli się nie mylę.... stara i nie modna

nhgjuy - tak bardzo zazdrościsz jej tego domu, że plujesz jadem na km... wyluzuj. Wolny kraj, każdy robi co mu się podoba... Niektóre laski wrzucają nowe ciuchy i kosmetyki na bloga niektóre budują dom... wszyscy wg ciebie są puści ?

rozmawiałam z tobą o tym salonie przyo kazji rozmów o żaluzjach i tak był zdjecia tego salonu :) no sory ale ja rozmów z toba ani twoich zdjeć nigdize nie przechowuję :) a może szkoda :)

Gość nicanica
jest biedna ,czaicie ona się cieszy budując dom bo wrzuca tu jego fotki :-Djenny dzwoń po karetke ,bo atak będziesz mieć

Gość nicanica
i nie mówiłam ,jest pytanie jest odpowiedż :-D

Jeeeejku,dajcie jej spokój.Ja też często nie wiedziałam z jakiej firmy coś mamy,jak coś mi się podoba to biorę i już,kiedyś Jennifer pytała mnie o drzwi i ja też nie wiedziałam tam czegoś.Niech się dziewczyna cieszy,ma z czego,posiadanie własnego domu i urządzanie go po swojemu to super sprawa.Ja tam jej nieczego nie zazdroszczę bo sama to mam,a kto nie ma to właśnie nienawiść go zżera!

Gość dama43567
tu sie nic nie da zrobić ,tu trzeba lekarza :-)

:D oj jeny , jeny .... po pierwsze wlejanie oficjalnych stron produktu to nie to samo co posiadanie produktu :) a po drugie - to gdzie ty ten " paradyż " kupiłaś ? a mozę ci kurierem przysłali wprost w fabryki ?:)

Jeeeejku,dajcie jej spokój.Ja też często nie wiedziałam z jakiej firmy coś mamy,jak coś mi się podoba to biorę i już,kiedyś Jennifer pytała mnie o drzwi i ja też nie wiedziałam tam czegoś.Niech się dziewczyna cieszy,ma z czego,posiadanie własnego domu i urządzanie go po swojemu to super sprawa.Ja tam jej nieczego nie zazdroszczę bo sama to mam,a kto nie ma to właśnie nienawiść go zżera!

Gość nicanica
jedno jest pewne ,mało kto ci wierzy jenny w te bajeczki,ale napewno jutro będziesz lepiej przygotowana z zakresu budowy i materiałoznastwa :-D

Gość maziaaaaaaa
zastanawia mnie fakt, ze ona tak bluzga castoramy itp a co złego w kupowaniu tam rzeczy.? bo nie kosztują fortune.? Tez da sie tam znaleźć coś ładnego, dla siebie.

Gość bardzo mi przykro:(
bo nikt mi nie bedzie wmawial ze kupuje plytki w castoramie hahaha a wydaje CI sie ze kupowanie w castoramie to co? obciach? żenada? poza tym ja mam paradyza i kupiłam....(tu Cie zadziwię:P) w castoraaamieeeee!!!!!:D

no i zgadłaś jeny :) włąsnie w piątek ogladałam tam ięne kolekcje na zamówienie , ale przecież nie zvbije płytek przyklejonych 3 lata temu bo mi sie inne podobają :) mozezacznij jednak zagladać do dych marketów jenny ? wiedza jajką tam zgromadzisz z pewnościa będizep omocna czy to w rzeczywistości czy to na potrzeby kaffowej fikcji :)

Gość Nie miałam sie wtrącać, ale
naprawdę nie masz pojęcia o tym, że paradyż to nazwa producenta płytek a castorama to nazwa sklepu, który sprzedaje wyroby róznych producentów? Zrozumiałaś czy rozrysować trzeba?:O Jak można tak kompletnie nie mieć w sobie tej chęci zdobywania wiedzy na jakimkolwiek poziomie? masakra

mam takie płytki, kupione w castoramie, ztego co widze to ... Paradyż:D a jenny sie tak broni, że castorama to ciulstwo a paradyz to suepr sprawa:D jak widac paradyż jest tez w sklepie dla biedyty jenny:P http://www.paradyz.com/Collection/bathroom/vivida-vivido

bo nie kosztują fortunę ? :) matuchno tam są rzeczy kosztujace naprawdę fortunę i tansze , każdy znajdzie coś dla siebie . Ale zeby coś znaleść trzeba tam pójść a nie tworzyć fantazję jak jenny :)

Gość Nie miałam sie wtrącać, ale
Mnie też przykro, bo doskonale udaje Ci sie ośmieszać samodzielnie:( A ramkowe szafy z komandora to jedna z tańszych i brzydszych opcji dostępnych na rynku

Rozwalaja mnie te tlumaczenia, co gdzie kupione, i ze BRON BOZE NIE TANIE, i wklejanie zdjec zeby pokazac jakie dokladnie plytki, i jaki sraczyk, kobito, nie widzisz ze sie osmieszasz?? przecioez nie mozesz byc az tak glupia :-O

nie udało ci sie ośmieszyc jennifer./ona ciąge sama się ośmiesza:D:D:D najlepsze jest to , żę uwaza ze bycie w castoramie to obciach, lepiej kupowac drożej to samo gdzie indziej:D wtedy wychodzi sie na bogacza:D a prawda taka ze wstyd by mi było nie bywac w leroy czy castoramie bo jak sie budowałam bo jezdzilam od najtanszych do najdroższych miejsc zeby miec wiedze na temat tego z czego wybieram i co gdzie mozna dostac.

Gość maziaaaaaaa
Widzisz ja moze źle napisalam,ze nie kosztuja fortune bo są tam takie rzeczy ale ja akurat zwracam uwagę na tańsze rzeczy. ;) Bo nie stać mnie na jakieś super luksusy i potrafię sie do tego przyznać