Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cium chrum

podoba wam sie dom jennifer?

Polecane posty

Nie wiem, dlaczego czepiacie się szafy i koloru ścian w pokoju dziecka . Moja córcia jak była mała, kochała wszystkie kolory,jeśli były tylko w odcieniu różu. Małe dziewczynki tak mają. A wy jaką szafę wstawilibyście do pokoju dziecka? Ta, którą pokazała Jenny jest praktyczna i bezpieczna. Ja jestem ciekawa, jaką zrobi sobie kuchnię.

Gość grwhtejyrm
dlaczego przesada? pewnie je gdzieś najpierw na żywo upatrzyła a potem kupiła takie same na all z przesyłką pod drzwi :-P

Gość uijhhhh
ester masz racje nikt nie jest tak głupi jak ty ,kobieto ty nie masz nawet osobowości ,udajesz kimś kim nie jesteś ŻAL

Gość grwhtejyrm
nie no, oczywiscie :-D tylko ty jesteś znana i rozpoznawana i tylko ty masz "pacjentów" :-D weź się nie pogrążaj panienko z wiejską mentalnością, jesteś doskonałą ilustracją powiedzenia "człowiek ze wsi wyjdzie, wieś z człowieka nigdy". Ja mam taką pewność siebie i pozycję, że gdyby mnie ktoś zobaczyła podczas zakupów w tym samym sklepie to by poczuła dumę, że kupuje tam gdzie ktoś tak zajebisty jak ja. a twoje poczucie wartości taka sytuacja byłaby w stanie zachwiać? przykre :-D

ja bym się źle czuła gdybym spotkała w lumpeksie pacjenta , dlatego tam nie chodzę .. raz bylam z córką kiedy potrzebne jej były jakieś łachy na heloween .... nie wiem jakie macie zawody , ale gdybyście byli w mojej sytuacji myślelibyście inaczej

Gość uijhhhh
Ester ty masz jedyny zawód w swoim rdzaju ,siedzenie od rana do wieczora na kafe i wożenie się czymś co w rzeczywistości nie istnieje

Gość uijhhhh
ester sporo wolnego czasu to lepiej dziecku poświęc bo je zaniedbujesz

Śmiech mnie bierze, jak niektore kobiety (biedne kobiety) :) rzucaja cenami, wstawiają zdjęcia sedesów, może jeszcze powinny koszy naśmieci foty zrobić i wstawic-czemu nie!:D A co wy miałybyscie bez tych waszych mężulków???-Nic! Nie jesteście nic sam w zyciu dokonać, pustka w głowkach. Zero wykształcenia- nie skalaja się pracą fizyczną, ale udają żony panów i władców.:) A oni, ci mężowie urobieni po łokcie utyrani, a panie...leżą i pachną. Jesteście biedne, nawet bardzo ubogie. Iżeby nie było, nie zazdroszczę, mam wiele więcej dzięki sobie, więc nikt mi niczego nie wypomni, a w razie rozwodu nie zostanę z niczym. Powodzenia "na włościach" w większosci w szczerym polu:)włościach.

Gość grwhtejyrm
nie masz pojęcia kim jestem i w jakiej sytuacji się znajduję, albo znajdę za jakiś czas więc nie pieprz głupot, bo to żaden argument

Gość blondynka 687
Mnie przeraża brak gustu, wiocha i jeszcze raz wiocha, możesz mieć łóżko za 20 tyś zł a i tak wybierzesz takie poniżej jakiegokolwiek smaku i to jest okropne, marnujesz pieniądze na wiochę. Tylko mój materac kosztował 10 tyś zł, technologia prosto z kosmosu, dosłownie ;D A ty się chałą chwalisz, idiotka.

Gość yugdss
blondynka pokaż chociaż nam ten materac za 10tys ,nie koniecznie u siebie ale jakiś link .Jak jest taki wypasiony na pewno jest w internecie

jenni urzadza dom zupelnie nie w moim guscie, ja mam inny kompletnie, nie lubie nowoczesnosci, paneli.. wole dywany, antyki, cieple duze kanapy i kamienne kominki. ale to jest jej dom i ona go urzadza tak jak jej sie podoba! wiec bez sensu jest komentowanie czyjegos gustu.

a ja nie rozumiem czym wy sie tak podniecacie? codziennie ta sama spiewka, jenny to jenny tamto

Gość etulitkaa
podniecają się bo zazdroszczą a budowa domu to nie wyznacznik bogactwa

Gość Agata Kołodziej stul pysk
bezpłodna locho :o

Gość Nic strasznego
Czytam i nie wiem czy mam się śmiać czy płakać wstawiają zdjęcia ,domu,kibla to chore ludzie zamożni się nie chwalą. Nigdy by nie przyszło do głowy zamieszczać fotek.

Gość cbcvbfgh,.,.,.,.,.
znowu Magda na fali

cudownie :) atmosfera się rozkręca. Chociaż po zdjęciu toalety nie wiem, czy coś może to przebić :) ale dalej, dalej panny (z wilka?).

Gość zimnolubna
Jenny,masz świetną figurę! Serio!