Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cium chrum

podoba wam sie dom jennifer?

Polecane posty

które kafelki to paradyż?:) to dizwne , że budując dom nie byłaś w obi , kastorami , i liroju :) to wszystko marekty budowlane i w obecznych czasch trudno sie bez nich obejść przy budowie :)

Gość luzerka
to nawet nie chodzi o ocene tylko o sam fakt tego ,jak mozna daleko posunąć sie aby zaspokoić swoje chore wizje ,a ty jenny jestes tego idealnym przykładem,bo godne podziwu sa twoje starania w tym kierunku,ale to juz jest niestety choroba

tu nie chodzi ozachwyty ani o chawalenie bo ten dom ma się przedewszystkim mi podobać a nie wam a wiem że na kafe duzo osób życzy mi źle ,wmawia mi że to nie jest mój dom no i oczywiście wszystko krytykuje bo tak trzeba.Pozatym jak mozna oceniać dom który nie jest jeszcze wykonczony i mówić że jest wszystko najtańsze i najgorszej jakości zawiść?

Gość żenua do kwadrata
o kurwa...masakra...

Gość iuyol
jenny przyparta do muru sika po nogach :-D

TO, ŻE INNI BĘDĄ MIELI MNIEJ NIE SPOWODUJE, ŻE TY BEDZIESZ MIAŁ WIĘCEJ! ja uważam, że jenniffer bardzo się cieszy domem i super- jest młodziutka i większość ludzi w jej wieku kisi w okropnych blokach (jak ja)... ale przecież to nie znaczy, że powinno się tak ją jechać! nawet jeśli nie podobają wam się kafelki czy szafa- to przecież to JEJ kafelki i szafa:) gdyby chciała, wybrałaby inne- ale podobają jej się takie...o gustach się nie dyskutuje i kazda kulturalna osoba to powinna wiedzieć:)

jeny , mnie twój dom nic nie obchodzi . ale ludzie inaczej by podchodzili do ciebie i twojego domu jakbyś przestała wiecznie głupoty wypisywać na temat jego cudownosci :)

Gość no chodż /
nawet pomoc wezwała :-D

no własnie tak jak tu osoba pisze ja się bardzo ale to bardzo cieszę z posiadania tego domu:) bo to frajda tymbardziej że póki co mieszkam w 48m i dla mnie to bedzie wielki przeskok:) na taką dużą powierzchnię no i działka ,gril :)

Gość ytkyjt
ojej co za dziecinada :(

no i bardzo dobrze ,zę ise cieszysz, każdy by siecieszył i tak powinno być . Ale ty zachowujesz sie tak jakbyś myślała ,ze ludzie nie znają sie na cenach , procedurach ,że nikt tu domu nie budował i można wypisywać wszystkie głupoty w oczekiwaniu ,zę wszysy w to uwiarzą , a kro nie wierzy - zazdrości :)

Gość żenua do kwadrata
gril...czyli miejsce do wędzenia Twojego sadełka :classic_cool: :D poka fotę :D

wkurwia mnie jak mi piszą ze jestem mitomanką ,że to nie moja budowa itp , ja nie żyje w swiecie fantazji to co się dzieje w moim zyciu jest prawdziwe

Gość żenua do kwadrata
tak, tak....Kafeteria jest prawdziwa :D:D:D

Gość majorrrruśś
Macie jakieś foty jennifer na dysku? ja miałam linki na voila ale juz są niedostępne

ludzie tak pisża bo dajesz im podstway ,zęby tak sądizć . Fakty przeczą temu co mówisz , na cenach sienie zansz , na materiałach tak samo , nie wiesz co macie a czego nie - tak włąściwie nie wiwesz nic o tej budowie ale lekko rzucasz ,ze kosztowała 700 tys . Kto uwierzy takiemu gadaniu niczym nie podpartemu ?

mąż się bardziej interesuje mi tylko mówi ile co ksoztowało jak się zapytam ,to fakt o budoiwe niewiele wiem bo bdowalńcem nie jestem ja mam za zadanie wybrac meble i wyposażenie

Gość .sasanka.
mówcie co chcecie.. ja tam bym chciała mieć swój własny dom...

Gość majorrrruśś
allium i jennifer, potraficie pisac po polsku? czsami piszecie z takimi błędami, że nie da się odszyfrować o co Wam chodzi

no , poatrz ja nie mam żadnego problemu :) potrafisz cos wnieść do tematu czy tylko będizesz byków wypatrywać ?

Gość nhgjuy
ale kto normalny uwierzy w te głupoty ,wystraczy rozejrzeć się wokoło czy ktoś z waszych znajomych budujacych dom czy majacych dom,wrzuca na jakies publiczne fora jego fotki chwalac sie nieznanym osobom !? przeciez to jest chore ,gdyby to było forum budowlane albo cos w stylu dom i ogród to ok. ale na taki gównie ? :-D :-D ale ty musisz byc pusta dziewucho

no fakt czasami przesadzam z fotkami ,ale mnie prowokujecie;) .Możemy się umówić ,że już żadnej fotki nie wrzuce jak chcecie i wam to przeszkadza.

wklejałaś foty salonu przecież , prawie wykończonego i teraz w tym wykończonym salonie montuja kominek ?:D

Gość nicanica
i jak trud sobie zadaje ,chcecie zdjęcie kibelka ,zaraz jest zdjecie ,chcecie nazwe jakiejs tam firmy ,zaraz jest :-D brawo jenny chociaż z google umiesz korzystać :-D

Gość wciśnij sobie kwas
zrozumcie...ona nie ma znajomych....komu ma wciskać takie Bajki? :D:D:D To biedne i chore dziewczę :D