Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nienawidzep

juz nie mam sily...

Polecane posty

Witam... zaczne od początku. Bylam z K. 2 lata, kochalismy sie bardzo,jednak okropnie mnie zranil i rozstalam sie z nim. Moj przyjaciel A. byl z dziewczyną rownież 2 lata, ale ona znalazla sobie innego i go zostawila. Teraz jestem z moim przyjacielem od dwoch miesięcy. Ogolnie jestesmy bardzo szczesliwi,rozumiemy sie i jest wszystko super...gdyby nie ta jego byla dziewczyna,ktora ewidentnie na kazdym kroku robi mi na zlosc...z tego co wiem myslala, ze znalazla sobie nowego,lepszego chlopaka, a w rzeczywistosci juz 2 razy zrywali. Sądzila ze bedzie miec chlopaka, a moj A. będzie mimo wszystko na jej zawolanie...przeliczyla sie bo on poradzil sobie z tym lepiej od niej, co ja denerwuje i robi mi na zlosc...tj. kiedy stoje z A, na przerwie w szkole ona podchodzi "pozyczyc ksiazke" albo "zapytac o cos", kiedy A. jedzie na jakis rajd ze szkoly ona co- zapisuje sie od razu na ten sam rajd! Nie wspominam juz o jej dwuznacznych wpisach na facebooku...I teraz pytanie...jak pozbyc sie takiego natręta? Dodam ze zabranianie A. kontaktow z nia nie wchodzi w gre, poniewaz nie mam zamiaru nim rzadzic,ale ta cala sytuacja juz strasznie mnie boli...

A jak ten A.się zachowuje?Bo chyba się dogadujecie prawda?

Tak dogadujemy sie. Wie tez jak sie z tym czuje,po prostu nie chce mu niczego zabraniac. Z jednej strony rozumiem go-byl z nia 2 lata, trudno zeby na sile udawal ze jej nie zna...nie wscieka sie na mnie kiedy wchodze na ten temat, tylko powtarza ze mnie kocha... z tym ze ta dziewczyna juz nieraz naprawde przesadza...

Tak dogadujemy sie. Wie tez jak sie z tym czuje,po prostu nie chce mu niczego zabraniac. Z jednej strony rozumiem go-byl z nia 2 lata, trudno zeby na sile udawal ze jej nie zna...nie wscieka sie na mnie kiedy wchodze na ten temat, tylko powtarza ze mnie kocha... z tym ze ta dziewczyna juz nieraz naprawde przesadza...

Gość nastolatka ALA
zrób dobrze wszystkim ze szkoły, wtedy zaczna cie lubic, ja tak zrobiłam...

To są dziecinne gierki-wścieka się,bo się na tamtym przejechała i teraz chce Was skłocić.Najlepszym rozwiązaniem jest ignorowanie jej-niech sobie robi co chce ale skoro się dogadujecie i kochacie to w czym problem?Zobaczysz,że niedługo jej się znudzi.Tylko nie reagujcie,nie róbcie jej jazd itp,bo im bardziej zobaczy,że Was wkurza tym będzie wredniejsza.

Mam nadzieje ze w koncu jej sie znudzi wchodzenie w zycie innych. Rozumiem gdybym jej go odbila, wtedy to bylaby inna sytuacja...ale to ona go zostawila i za 2 tygodnie byla z innym! Wiec czemu ja jestem winna..

Nie możesz uważać,że jesteś winna.Tak juz jest,że jak ktoś odchodzi do innego to jemu jest super ale jak my zaczynamy sobie na nowo układać życie-to ex dostajke szału.Tak jest w przypadku tamtej dziewczyny.Sama napisałaś,że jej się z nowym facetem nie układa a tu zobaczyła,że jej chłopak nie płacze po kątach tylko jest z Tobą.Nie dajcie się sprowokować a A.niech ograniczy z nia kontakt do minimum.

musze z nim delikatnie porozmawiac o tym...tylko ze skoro ona lata za nim a nie on za nia to A. moze jej tylko napisac ze sobie tego nie zyczy, a to ciezko przychodzi mowic osobie z ktora sie kiedys tyle bylo... dziekuje za wysluchanie, troszke mi ulzylo jak sie komus wygadalam ; )