Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Candy936

ODCHUDZANIE- nazwa tabletek

Polecane posty

Go艣膰 Ziku艣ka
Slimcea jest bardzoskutecznym suplementem na odchudzanie, stosowa艂am go i ka偶dej osobie bior膮cej go mog臋 zagwarantowa膰 satysfakcj臋 :) schud艂am dzi臋ki niemu 11 kilogram贸w, nie oby艂o si臋 oczywi艣cie bez diety i 膰wicze艅 ale si臋 op艂aca艂o :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 OnacudownaPi臋kna
Mniejsza o dzia艂anie innych, nie wiem nie stosowa艂am! wiem za to jak dzia艂a slimcea! super sprawa, teraz faceci jak mnie widz膮 nuc膮 sobie tytyrytyty :) schud艂am dzi臋ki niemu 12 kilogram贸w i to w 3 miesi膮ce :) :) teraz moge powiedzie膰 偶e hasam jak gumi艣 po soku z gumi jag贸d, tak lekko si臋 czuje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dobre sa ketony malin na odchudzanie, i zdrowe przede wszystkim, raspberry bio 5, moje kolezanki zachwalaja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dobre sa ketony malin na odchudzanie, i zdrowe przede wszystkim, raspberry bio 5, moje kolezanki zachwalaja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 habitataka
U mnie skuteczna okaza艂a si臋 slimcea, 偶adnego efektu jojo, jeszcze do stosowania tabletek do艂o偶y艂am oczywi艣cie diete i *******le wysz艂am na tym bardzo dobrze bo schud艂am ponad 10 kilogram贸w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NatalkaUjarka
o jaki fajny komentarz :) mega wiarygodno艣膰 tylko jedna kwestia si臋 nie zgadza, bo korzysta艂am z slimcea i mog臋 po艣wiadczy膰 o jej skuteczno艣膰i tak jak wiele innych os贸b :) 偶adnego efektu jojo i przyzwoite efekty gubienia kilogram贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Stosowa艂am Novoslim, zam贸wione przez internet, sporo pozytywnych opinii i mnie te偶 pozytywnie zaskoczy艂y:) przed tym jeszcze oczy艣ci艂am si臋 wg Moritza i teraz jestem nie do poznania :) i cera bardzo mi si臋 poprawi艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moim osobistym zdaniem najskuteczniejsza jest slimcea i koniec kropka tyle w temacie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No ja te偶 polecam Novoslim , stosowa艂am wcze艣niej therme line i acai beryy i zero skutk贸w a po Novoslimie wida膰 go艂ym okiem po miesi膮cu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kieliszka
Nie mam w og贸le poj臋cia o tych preparatach kt贸re opisujecie, dla mnie najlepsza okaza艂a si臋 slimcea, i to z niej jestem zadowolona :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pacerka
ale ile czasu ci zajelo? dlugo? ja dostalam od mojego meza farmaceuty specyfik... az dziwne ze nie przyniosl po tanoisci z apteki a zamowil na internecie. ale najwyrazniej te z apteki badziewia nie dzialaja jak to :) makkadi sth, biore od miesiaca, i nie dosc ze mam wrazenie ze bardziej napieta skora, to widocznie mam mniej tego tluszczu glownie na posladkach, i cellulit znika :) podobno tez dziala na meskie libido i na dobry humor u kobitek :) wiec kto wie czy moj maz nie zacznie mi tego podjadac;p hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem bardzo zadowolona z dzia艂ania takich suplement贸w http://sklep.noblehealth.com/produkt/get-slim Trafi艂am na nie przez moja kosmetyczk臋 i jesli chodzi o dzialania to naprawde jestem bardzo pozytywnie zaskoczona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam slimcea, traktujecie sobie tak jak reklame leje na to, wyra偶am swoje zdanie, pomog艂a mi schudn膮膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
LUDZIE ! Nie trujcie si臋 t膮 chemi膮 ! Jak ju偶 chcecie spr贸bowa膰 tabletek odchudzaj膮cych to kupujcie naturalne produkty, sprawdzone. Moja ciocia kiedy艣 zam贸wi艂a sobie z internetu tabletki, po kt贸rych NIC nie jad艂a, tylko pi艂a wod臋. Po jakim艣 czasie czyta gazet臋 - patrzy a tu artyku艂 o jej tabletkach! Okaza艂o si臋, 偶e zawiera艂 w sobie narkotyk i dlatego nie spa艂a i nie jad艂a !! P贸藕niej kupi艂a sobie sprawdzony produkt. Z tego co pami臋tam to by艂y te tabletki: http://www.tiens24.com/pl/p71,kapsaicyna-capsilite.html Pozdrawiam !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Brunatna
ozesz Ty w morde! nei wierze, ze takie rzeczy wsadzaja w suplementacje. Ciekawe swoja droga czy tylko w ta odchudzajaca, a nie te na porost wlosow czy upiekszanie twarzy. Przeanalizowalam wasze suplementy i pogrzebalam w internecie bo juz mnie nosi zeby cos kupic. Pacerka, mysle ze masz kompletna racje z tym co bierzesz. A maz farmaceuta juz z pewnoscia to przeanalizowal, zonie by nie pozwolil brac chemii :) to pewniaczek. He, a wiedzialas ze to ma te wszystkie kurde, no oj te decyzje europy? EFSA czy jakos tak. No bo podobno niektore nie maja tych europejskich norm zywieniowych zachowane. Takiego czegos do buzi bym nie wziela. Moze smiesznie to brzmi :D jak jakas sexistka przeczyta;p ale serio.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziewczyny ja biore ketony z www.ketonymalin.pl i jestem bardzo dowolona z dzialania. moze nie schudlam 14 kg odrazu ale po 3 tygodniach waze 4 kg mniej :-) takze polecam jesli lubicie naturalne spalacze tluszczu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WyskoczdoTEGO
Co艣 w tym jest, w艂a艣nietak wybra艂am slimcea, jest naturalana w stu procentach i ma jawny sk艂ad dzi臋ki czemu mo偶emy to sprawdzi膰, zam贸wi艂am j膮 i sie nie przejecha艂am :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w_bert
Najwi臋cej pozytywnych opinni slysza艂am o Novoslimie wi臋c zam贸wi艂am jestem po piewrszym opakowaniu narazie si臋 jeszcze nie wa偶y艂am ale czuj臋 si臋 po nim du偶o lepiej tnz. mniejsze uczucie g艂odu i lepsza przemiana materii a co za tym idzie samopoczucie oby prze艂o偶y艂o si臋 to na kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pacerka
wiesz, czasem te opinie o d**e potluc. Ja tam wyszlam z zalozenia ze trzeba samemu przepatrzec i sklad i co kazdy ze skladnikow robi i na co dziala. Takie opinie byle jakie o na jakiej stronce albo forum, to albo czesto oplacone albo jeszcze niewiadomo co. Ja to na szczescie zostalam postawiona przed faktem dokonanym i po prostu bralam makkadi, ale wybor okazal sie bardzo prawidlowy. Ja moge z opakowania przepisac co to jest: sk艂ad: ekstrakt z nasion 艣wierzbca w艂a艣ciwego, ekstrakt z korzenia pokrzywy indyjskiej, ekstrakt ze sk贸rki owoc贸w tamaryndowca malabarskiego, stearynian magnezu, pikolinian chromu, 偶elatyna No i niech kazda sobie sprawdzi, ja sprawdzilam i bosko. Wazne ze czlowiek sie zw臋偶a :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przy szukaniu naprawd臋 najlepszy tabletek na odchudzanie nie ma lepszej opcji ni偶 zapoznanie si臋 z wynikami ranking贸w typu http://sylwetkowy.pl/test/tabletki-na-odchudzanie.html . Tylko wtedy mamy pewno艣膰, 偶e kupione tabletki odchudzaj膮ce b臋d膮 naprawd臋 najlepsze na rynku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja tam postawi艂am na slimcea i jestem zadowolona, wbijam w komentarze wiem co jest skuteczne a co nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kiedy艣 stosowa艂am thermaline ale pomimo zapewnien trenera nic nie zrzuci艂am.. teraz czekam na opakowanie Novoslimu pono膰 niezawodny jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja dziewczyny mog臋 poleci膰 Slimette ze sklepu vitalab.pl mnie przekona艂y ich naturalne sk艂adniki takie jak wyci膮g z zielonej herbaty, zawieraj膮 te偶 jagod臋 Acai, guaran臋 itp, wi臋c lepiej bra膰 takie tabletki ni偶 jakie艣 z niewiadomym sk艂adem, bo to nie chodzi o to, 偶eby sobie zaszkodzi膰, ja jetem z nich bardzo zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Taaa pakiet ju偶 ja znam te pakiety oczyszczaj膮ce za 300z艂m kiedy艣 w akcie desperacji spr贸bowa艂am ale teraz wiem 偶e to wszystko strata pieni臋dzy odpowiednia dieta dobrana indywidualnie ( lepiej zap艂aci膰 za wizyt臋 u dietetyka) 膰wiczenia i EWENTUALNIE suplement ze swojej strony mog臋 poleci膰 Novoslim ze wzgl臋du na sk艂ad i konkurencyjn膮 cen臋, dobrze wspomaga spalanie ale bez odpowiedniej motywacji i pracy to mo偶na sobie pomarzy膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No w艂asnie ja tez siegne艂am po ten b艂onnik i po tygodniu juz zauwazy艂am rewelacyjne dzia艂anie na moje jelita.Polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak dla mnie najpewniej jest si臋gn膮膰 po slimcea, i to j膮 mog臋 艣mia艂o poleci膰, zaleta to naturalny sk艂ad, no i oczywi艣cie jawny, wi臋c sami mo偶emy go sobie sprawdzi膰, dzi臋ki niej uda艂o mi si臋 schudn膮膰 11 kilogram贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szcz臋艣liwa 24
Dziewczyny! Ja dzi臋ki African Mango ze sklepu africanmango.pl chud艂am przez 3 miesi膮ce 12 kg ;) to m贸j du偶y sukces, bo z nadwag膮 walcz臋 od dw贸ch lat, ale w ko艅cu waga idzie w d贸艂. Warto te偶 odstawi膰 niezdrowe jedzenie i zacz膮膰 si臋 rusza膰 :)

Udost臋pnij ten post