Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochankokochanka

Kochanki cudych mężów i te co odbiły komuś męża

Polecane posty

Gość gość
że już nie będzie grzeczny...;)

Gość gość
życzę miłego weekendu:)

Gość gość
Rozwód może trwać z miesiąc, to wytrzymasz he he

Gość gość
Do mężczyzny z pierwszej miłości może kochałeś tą kobietę jako młodzieniec jednak to uczucie nie przetrwało, więc nie mogła to być miłość.... ale teraz kochasz przez te wszystkie lata inną kobietę, to że się dowiedziałeś co u niej nic nie szkodzi.....i na tym koniec.....musisz to przerwać jeśli nie chcesz zrobić coś co później będziesz żałował, pa.

Gość Piotrjakiś
Wiem

Gość gość
to dobrze, że wiesz:)

Gość Piotrjakiś
Jakby nie przetrwało to by mnie tu nie było ...mądralo

Gość gość
A jeśli tym "sprawdzaniem co u niej" wzbudziłes uczucia, które powinny spać, pogrzebane pod warstwą ponad 20letniego kurzu?

Gość Piotrjakiś
No co Ty ! Wątpię ...jak już to wspomnienia ,czasem miłe,innym razem złe,ale wspomnienia...Ona ma też swoje życie,podróże po świecie ,nie to co ja.... stateczny i stabilny niczym blok żelbetonu :( taki ja :)

Gość Piotrjakiś
Kurde chyba masz rację ...myślisz że jeśli przypadkiem dowiem się że coś u Niej nie halo ,np ze zdrowiem itp to powinnem siedzieć cicho ? Może i racja ,po cholerę się odzywać ,lepiej siedzieć cicho

Gość Piotrjakiś
Niech śpią sobie zagrzebane :( i tak kiedyś się spotkamy ....tak

Gość gość
Mi jedno wspomnienie dość wyraźnie się że tak to określę utrwaliło, wygrzebałam je spod tego jak nazywasz kurzu....jestem w Twoim mieście, mam 24 lata.....stoję na środku Twojego miasta , taka młoda i taka jakaś zdezorientowana........mąż patrzy mi w oczy i mówi słowa, których nie chciałbyś znać......niezbyt miłe wspomnienie.....szukam Ciebie w tłumie....nie lubię tego wspomnienia......

Gość gość
sorki coś mi się przypomniało jak tak piszesz........nasze wspomnienia są spoko, narka.

Gość spod kurzu
Odznaczyłam się :-) Myślę, że nic nie stałoby się, gdyby mój Piotr zapytał czasem, co słychać z moim zdrowiem. Tym bardziej, że wystraszyłam się, całkiem niedawno. Ale być moze jemu te wiadomości nie są potrzebne do szczęścia. Chyba jest bardzo zajety, podgladam go czasem :-P

Gość gość
Odpisze na temat z perspektywy zdradzonej żony.Małżeństwo 5 letnie 2,5 letnie dziecko.Okazało się ze mój maz ma dziewczyne młodsza o 13 lat:O cóż początek był tragiczny.Upokorzenie ,wściekłość ,łzy.Płacz córki która do tej pory była oczkiem w głowie taty.I te pytania "gdzie tatuś" .Niespala całe noce bo bez taty nieche.Kiedy ja walczyłam z choroba córki i gorączka 40 st tatuś szykował się na wczasy z ukochana.DZiecko nie było ważne.Kiedy emocje opadły pomyślałam ze nienawidzę suki ktora zabrała mi męża ale bardziej nienawidzę jego za dał się zabrać.Ja i nasze dziecko nie znaczylysmy nic!!! To jest facet?Ojciec? Zwykły d*pek.A ta laska? Cóż...powodzenia życzę z takim czlowiekiem

Gość gość
po co pojechałaś z mężem do Jego miasta??

Gość gość
właśnie nie wiem jak to się stało........myślałam że z zazdrości i wściekłości tam mnie "zje".......

Gość gość
ach ci mężczyźni są tacy zaborczy, chcą tylko być oni w sercach swoich kobiet.......

Gość gość
no właśnie Jego miałam w sercu a mąż to czuł........o mało mnie nie udusił.....

Gość spod kurzu
Wyrazy współczucia zdradzona żono...przynajmniej masz jeszcze czas na wyjście na prostą. Nigdy nie zabralabym innej kobiecie jej męża I nie wiem, jak uzasadniają takie poczynania takie szmaty, które "kochają" aż tak mocno, że potrafią rozwalic rodzinę. Mówi się : cicho! głupiemu sercu i siedzi się na tylku!

Gość gość
Mówiłem że Cię widziałem na tym koncercie.... wiem co Ci powiedział .... :( Ty mnie też widziałaś wtedy :(

Gość gość
Trudno coś się na ten temat wypowiedzieć......tak naprawdę są tak różne sytuacje że nie wiadomo co na ten temat pisać i nie potrzebuje współczucia:) to co wtedy się stało mam za przeproszeniem w d....e:)

Gość gość
jasne widziałam Cię tam he he masz bujną wyobraźnię:)

Gość gość
Pewnie tak ,to może tylko podobna dziewczyna,patrzyła jak stałem w grupie innych umundurowanych piesków ...moich kolegów :( Pewno się pomyliłem ...

Gość gość
no już sama nie wiem, może to i byłeś Ty a czyj to był koncert?

Gość gość
Jeździłem praktycznie na wszystkie .... nie mam aischeimera ...ale nie pamiętam :)

Gość gość
no to mogłeś być Ty bo coś mi się przypomina, że wydawało mi się że rozpoznałam Cię wśród mundurowych ale wydawało mi się, że już chyba mam jakieś przewidzenia albo "fioła" na Twoim punkcie, Ty też się cały czas patrzyłeś na mnie...

Gość gość
przypomniało mi się że chciałam do Ciebie podejść....kurcze ale to było dawno..

Gość gość
sorki za to moje pisanie......coś mnie naszło.....pa

Gość ja kochanka
ależ pisz od tego jest to forum a temat adekwatny, miłego popołudnia