Gość gość Napisano Październik 6, 2017 Jasne, dzieki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamilka8721 Napisano Październik 20, 2017 Polecam Dr.Tomasza Dębskego z Warszawy klinika Lasermed swietny chirurg plastyk jestem 2 tyg po operacji calkowitej nosa nosek jest śliczny ☺ jeden z lepszych chirurgów w Polsce . Też myślałam o Dr. Szczycie ale jest mocno przereklamowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 25, 2017 Dobry chirurg jest tu www.lekarze-kolber.pl ale nie mam pojęcia, czy nosem również się zajmie, musisz sama prześledzić i dopytać. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lilly1m Napisano Listopad 8, 2017 A ja polecam klinikę Elite. Moja znajoma robiła tam korekcje i bardzo sobie chwaliła. Mili ludzie i profesjonalnie przeprowadzony zabieg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćkasia Napisano Listopad 16, 2017 odnośnie dr Debskiego można na priv? kasiakur@vp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 16, 2017 witam ja odnośnie operacji u dr Dębskiego można priv kasiakur@vp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukamdobrego Napisano Listopad 20, 2017 Witam szukam dobrego lekarza z Łodzi. Planuje pełną korektę nosa. Proszę pomóżcie. Już gubię się w tych wszystkich ofertach z internetu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2017 Nie znam dobrego chirurga z Łodzi ale wiem na pewno że nie jest nią pani Żukowska, na Twoim miejscu udałabym się do Warszawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 21, 2017 W Łodzi dobry jest Michał Krawczyński Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2017 Co sądzicie o dr. Pawle Piserze z Łodzi? miał ktoś u niego operację niską. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2017 Przepraszam miało być noska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 13, 2017 Jest dobra klinika na Rydygiera we Wrocławiu, robią tutaj w zasadzie wszystko jeśli chodzi o chirurgię plastyczną. Swego czasu prostował mi tutaj przegrodę nosową Mateusz Knakiewicz i w końcu swobodnie oddycham, żałuję że tak późno się na zabieg zdecydowałem bo poszło dość gładko i szybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sabinkagr Napisano Grudzień 13, 2017 polecam dr Wacłowicza przyjmuje w Orthosie w Komorowicach doktor z poczucie humoru, wszystko wytlumaczy krok po kroku, pełen profesjonalizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Yolaah Napisano Styczeń 24, 2018 Wspanialy lekarz to Dr Mariusz Wysocki z Polanicy Zdroju, ktory operowal mi lydki (mialam krzywe, chude, straszne lydki) oraz nos (Dustina Hoffman'a). Aktualnie mam sliczne nogi oraz nos, ktory aktualnie, kilka tygodni po operacji, wyglada z profilu cudnie (z przodu widac jeszcze lekka opuchlizne, ktora jest normalna). Goraco polecam, doktor Wysocki jest serdecznym, niezwykle utalentowanym, cierpliwym, kochanym lekarzem i czlowiekiem, ktory nie tylko zamienia defekty w atuty, ale dba o pacjenta przed, w trakcie i po operacji jak o czlonka wlasnej rodziny. Cudowny lekarz. Pozdrawiam, Jola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yolaah Napisano Styczeń 24, 2018 No i nie wiem, czy moja odpowiedz zostala opublikowana, czy nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Yolaah Napisano Styczeń 24, 2018 O, jest. No to swietnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2018 Może podzielisz się zdjęciami o pochwalisz się jak Twój nos teraz wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2018 Podzielam opinie z godz 22:22 dr Mariusz Wysocki to świetny chirurg i świetny człowiek, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Yolaah Napisano Styczeń 25, 2018 Oczywiscie, ze moge sie podzielic, prosze podac adres mailowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Yola123321 Napisano Styczeń 26, 2018 Prośba do Yolaah : Odezwij się proszę do mnie na e-maila : lb73@onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2018 Kamilka8721 2017.10.20 Polecam Dr.Tomasza Dębskego z Warszawy klinika Lasermed swietny chirurg plastyk jestem 2 tyg po operacji calkowitej nosa nosek jest śliczny ☺ jeden z lepszych chirurgów w Polsce . Też myślałam o Dr. Szczycie ale jest mocno przereklamowany X Toten który zepsuł twarz dziewczynie z Beauty? Wyciał jej jakieś ogonki na policzku przy plastyce powiek,laska załamana,na leczenie blizn wydała już 100 tys. zł a one nadal sa na twarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Yolaah Napisano Styczeń 26, 2018 Wyslalam maila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DaciaQ Napisano Maj 14, 2018 A czy ktoś z Was miał robioną plastykę nosa w Orthos w Komorowicach? Szukam opinii na ich temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LadyinPink Napisano Maj 17, 2018 DaciaQ, sprawdź, kto u nich robi te operacje, potem sprawdź opinie samego lekarza na necie. Ale nie na gazeta.pl czy jakiś innych śmieciowych forach, tylko zapytaj na wizazu (tam konieczna rejestracja) oraz na forum medycyny estetycznej estetyka.net Nie ma najlepszego, idealnego speca od nosa itp. Każda operacja jest inna, każda pacjentka jest inna. Uważam osobiście, że ważne by między lekarzem a pacjentem była "chemia" wtedy oboje wiedzą że mogą sobie zaufać i dobrze siebie wzajemnie rozumieją. O Orthosie pisali w wątku o powiększaniu piersi. Mają dobre opinie bo mają dobrego chirurga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DaciaQ Napisano Maj 18, 2018 @LadyinPink o samej placówce wiem już sporo bo to były 4 intensywne dni na szukanie informacji :) faktycznie opinie robią wrażenie więc łatwiej jest mi podjąć decyzję. Dzięki za pomoc! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylka wro Napisano Maj 22, 2018 To ja tak tylko dodam, chociaz już podjęłaś opinię ;) Ja jestem zadowolona, operację miałam w listopadzie. Zabieg przeprowadzał dr Wacławowicz, jak najbardziej polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BasiekDS Napisano Maj 24, 2018 Dr Wacławowicz to mistrz mistrzów! Zajął się tematem od A do Z za co jestem mega wdzięczna i szczęśliwa! Nowy nos - nowe życie! :D w Orthos poleciła mi go sąsiadka, która teraz sama mówi, że zaczęła wierzyć w cuda ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alatenika Napisano Maj 24, 2018 Ja mam doświadczenia tylko z jednym chirurgiem, jednak bardzo pozytywne. Mówię o dr Olender. Jestem rok po operacji, wszystko świetnie się wygoiło, bardzo dobrze wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 25, 2018 Same reklamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Malwina Napisano Maj 25, 2018 Moja kuzynka robiłą sobie tzw "nos kostny",czyli operacja całego nosa.Robiła go na chirurgii plastycznej w Szpitalu św.Elżbiety na Mokotowie .Powiem tak rónica jest ogromna ,bo miała go taki orli a teraz jest zgrabniutki. Ona sama jest zadowolona zarówno z opieki w szpitalu,jak i z powodzenia całego zabiegu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach