Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 17, 2012 płatki, do tego- nie co tego.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Sierpień 17, 2012 taka-jedna33 chodziła od wrzesnia do stycznia i wypisałam bo przez ten czas była może z 10 razy:-/ dzien w predszkolu 2 tyg na lekach w domu aż odpuściłam, teraz od wrzesnia znow idzie :) przedszkole mam za blokiem:P wiec blisko a wtedy miałam dalej, musiałam wyjsc z nia gdzies 7:35 aby dojść na 8:P mam nadzieje ze teraz az tak nie bedzie chorowac:( ona nie moze brac tyle lekow bo jest na swoich stałych lekach:( kurna tak bym chciała juz wrocic do pracy a tu dupa bo jak ona bedzie chorowac to nic z tego:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Sierpień 17, 2012 kiedys wynajmowalismy opiekunki i pracowałam ale po pewnych przezyciach powiedziałam nigdy wiecej opiekunek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Sierpień 17, 2012 0_o 2525 heh ona jadła PACZKE:) ja jem 3 łyzki:) paczka ma 250g wiec wiesz to duża różnica 30 a 250:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka-jedna33 0 Napisano Sierpień 17, 2012 Ja też mam obok przedszkole :) pół min. drogi :) tyle, że przyjmują od 3roku życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Sierpień 17, 2012 taka-jedna33 ja w tamtym roku podałam 3 adresy i dostałam sie do 2giego, w tym roku podałam tylko jedno przedszkole i sie udało:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Sierpień 17, 2012 zjadłam rano sniadanie i tak nic jeszcze nie jadłam i nawet nie mam ochoty, nie iem czy jesc czy nie , żeby potem mnie tylko nie złapało:-/ ostatnio mnie bardzo boli juz sama nie wiem czy żołądek czy brzuch, nie wiem czy to od diety czy od tego cholernego pasa:( w sumie ten pas ma 2wałki trzesie tym sadłem a te wałki obijaja przeciez ciało:-/ chyba odpuszcze sobie ten pas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hanka33 0 Napisano Sierpień 17, 2012 Kiwi może od warzyw i owoców bo dośc duzo teraz jesz a jak masz wrażliwy żełądek... a może tak jak wspomniałaś od paska ... odstawa na kilk dni pasekto sama będziesz wiedzieć ;-) no a ja jeszcze troszkę i będe mieć weekend ;-) wiec pewnie tak często tu nie zajrzę (może jeszcze na chwilkę wieczorkie) bo wyjerzdzamy wiec jak co to do poniedziałku no chyba że mi sie uda gdziec neta dorwać ;-)) to miłego weekendu wam życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poprawna pisownia Napisano Sierpień 17, 2012 ja tylko male slowko do Kiwi-Ortografie trzeba od poczatku przerobic,poczynajac od slowa 'wazy",a reszta jak najbardziej w porzadku-chudnijcie rowno:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poprawna pisownia Napisano Sierpień 17, 2012 bo piszesz ,ze wazysz przez RZ,a we mnie sie gotuje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Sierpień 17, 2012 obiad pierś na parze z papryką, szpinakie, koperkiem :) własnie sobie zjadłam:P pycha nie wiem czemu ale jak coś zjem to mnie bebechy bola:( juz nie wiem czy to mnie boli brzuch czy żołądek:( ale raczej żoładek i nie wiem czemu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Sierpień 17, 2012 poprawna pisownia przykro mi ale ja juz tak mam:( nie wiem czemu ale na necie tego nie kontroluje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Sierpień 17, 2012 ups:( to "ż" jest wszędzie :x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poprawna pisownia Napisano Sierpień 17, 2012 tylko sie nie wykrecaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Sierpień 17, 2012 poprawna pisownia nie mam nic na swoja obronę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Sierpień 17, 2012 ale cisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamaa1986 0 Napisano Sierpień 18, 2012 co to nikogo nie ma.... sniadanie 3xpieczywo chrupkie zytnie i jogurt naturalny 100g ladny dzien sie zapowiada wiec trzeba go wykorzystac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Sierpień 18, 2012 śniadanie 2 x chrupki graham (49kcl) 3 x plaster sera (69kcl) pół małej papryki 5 plastrów pomidora zielona herbata kurna nie wiem czy ostatnio nie za dużo jem tego sera żółtego:x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 18, 2012 Hey, chciałam napisać z rana, ale nawet u mnie już popołudniu ;) A ja w łóżku jeszcze siedzę... Moje dziecko kochane, zrobiło mi śniadanie do łóżka( tosta z odrobiną dżemu+ filiżanka mleka), a wcześniej pozwolił mi sobie pospać, a sam bawił się z bratem :) Najukochańszy syn na świecie :) Niedawno zmierzyłam się, postawiłam na obwody, a nie na wagę bo ćwiczę. Mierzyłam się w środy, ale coś mnie tknęło i sprawdziłam dziś, a tam- Ramię- -1cm Biust i pod- bez zmian talia- -5cm biodra- -1cm udo najgrubsze miejsce- - 2cm udo- 2,5cm łydka- -0,5cm Miłego dnia wszystkim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Sierpień 18, 2012 a ja sie musze do czegoś pryznac :( przed Wami i przed sama soba :( nie miałam czasu robic dzis sobie obiadu wsumie to juz miałam dość fileta i ryby, małej odgrzałam na obiad 2 malutkie kotleciki drobiowe ona ich nie zjadła, ale ja owszem :( czuje sie okropnie :( niby 2małe kotleciki i to drobiowe ale tak czy tak kotlety!!!!!! Płakac mi sie az chce że je zjadłam:( strasznie źle sie czuje :( nie moge tego przetrawic że zjadłam te kotlety!!!!! Jutro chyba za kare az sobie głodówke zrobie bo tak aż sie czuje przez te kotlety okropnie psychicznie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 18, 2012 No co ty! Nie przejmuj się tym zupełnie! Nic ci się nie stanie jak czasem coś zjesz nie tak- ważne żeby tego codziennie nie robić ;) Poza tym jaK nie połączyłaś tego z węglami to luuuuz ;) KOBIETO! ;) Ja też mam chooyowy dzień dziś boćle ię czuję= okrees mi się zbliża i boli mnie brzuch, a do tego zjadłam dziś tylko śniadanie i potem 2banany przez cały dzień... a zła jestem, że mogłabym kogoś zabić gołymi rękami... Głowa do góry! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka-jedna33 0 Napisano Sierpień 19, 2012 Kiwi od jednego razu na 1000000% nie przytyjesz :D ja to się za to rozbestwiłam na maksa wczoraj to zrobiłam mega pyszny obiad i niestety nie żałowałam sobie mięsa ;) chyba pół kg jestem do przodu :D bo jak zjadłam obiad ok. 15 to do teraz nic więcej nie jadłam :D kurcze no nie mam samozaparcia, chyba kupię sobie mniejszą rzecz i to będzie mój cel.. schudnąć do niej :D dzisiaj jedziemy córze kupić buty, bo z każdych po ok. 3mieś. wyrasta, jak te dzieci szybko rosną ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MagiMagi 0 Napisano Sierpień 19, 2012 http://www.rossnet.pl/konkursy/konkurs/1209,8eb12dfc-0c14-452c-bdbb-99ea57eadfbd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamaa1986 0 Napisano Sierpień 19, 2012 o widze ze pogoda odciagnela wszystkie kobietki od komputera heh ja tez ide z moim synkiem na dlugi spacer...jak tylko sie obudzi i naje oczywiscie:) milej niedzieli wszystkim zycze!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 19, 2012 U mnie pogoda nie dopisała dziś niestety, ale nie powstrzymało to nas od naszej coniedzielnej wycieczki. Dziś tylko park zaliczyliśmy- ale jak! Biegaliśmy, ćwiczyliśmy prawie 3h. Z czegu biegu 40min- interwałowo. Dzieci na rowerach i nawet nam ten deszcz tak bardzo nie przeszkadzał bo byliśmy w takiej części gdzie jest dużo drzew- taka długa aleja :P Właśnie zjadłam obiad i zaraz jedziemy jeszcze do muzeum, a po powrocie mam jeszcze tereningi na ramiona i plecy, na brzuch i na koniec na nogi. Jutro nie będę miała czasu na nic więc cały trening zrobię dziś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiolettass 0 Napisano Sierpień 19, 2012 Witam mam nadzieję że można się przyłączyć. Kiedyś przeszłam już raz tą trudną drogę i zgubiłam zbędny balast ale niestety mam ten problem że zajadam stresy i buuumm zanim się obejrzałam zrobiło się 115kg (po ciąży zostało mi trochę kg, potem choroba i śmierć matki, brak pracy, prawie depresja) Ale postanowiłam powiedzieć dość i basta trzeba się wziąć za siebie i znów zacząć wyglądać jak człowiek :) Stosuję dietę 1500 kcal i do tego piję ocet jabłkowy. Na razie waga drgnęła i po tygodniu jest 110,7. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 19, 2012 Założyłam swój własny temacik. Moje Drogie- zapraszam :) :) :) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5327785 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 19, 2012 Witaj wiolettas ;) Przyłącz się do nas :) Zaraszam Cię też na mój topic, link powyżej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka-jedna33 0 Napisano Sierpień 19, 2012 Hej dziewczyny :) wróciłam z zakupów, nawet się udały i jestem przez to bardzo zadowolona ;) Wioletta to witaj w klubie kobiet uszczęśliwionych przez ciążę :D zazdroszczę kobietom co mają taką przemianę materii, że jedzą ile chcą i są chude jak patyki, tylko mają wielki brzuch... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiolettass 0 Napisano Sierpień 19, 2012 Oj jakbym powiedziała że to przez ciążę to bym skłamała bo mój syn ma już 4 lata a ja ważę 30 kg więcej niż po porodzie. Najgorsze jest to że żaden grubas nie zdaje sobie sprawy że tak tyje. Najczęściej ma się jedne spodnie i jak się zniszczą to kupuje się następne a że znów o rozmiar większe to się już nie liczy. I tak to człowiek budzi się z ręką w nocniku ;p Mając problemy z obcięciem paznokci u stóp i ogólnie z poruszaniem się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach