Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosa na betonie

pomóżcie, obawiam się że mają romans, proszę o radę...

Polecane posty

Gość no rzesz!
de facto! :D zreszta tak sie wzburzac, ze moze ktos napisal prowokacje, to jest conajmniej dziecinne :D co za roznica? toz trzeba miec straszne kompleksy i wprost nieziemskie poczucie obciachu, zeby sie tak martwic o to, ze ktos moze nie napisal prawdy i chcial innych zrobic w konia. bo co za roznica? :D

Gość cykucykucyk
Niee, moim zdaniem coś między nimi zaszło i któreś zaczęło mieć wątpliwości. Myślę, że on.

Gość SamaJa2
A może ona go po prostu szantażuje?

Gość cykucykucyk
no rzesz! - dokładnie, jesteśmy dorosłymi kobietami i możemy sobie tutaj pogdybać, nawet jeśli to prowokacja, a jej to krzywdy nie robi :)

Gość no rzesz!
"Znam dziewczynę,która wyjechała za granicę jako au-pair i tam rozbiła rodzinę" odnosnie tego .... to sa bardzo czeste przypadki. niekoniecznie te mlode dziewczyny zaraz rozbijaja rodziny, ale zawsze ich obecnosc bedzie miala jakis wplywa na pana domu. tak samo, gdyby mlody przystojny chlopak mieszkal z rodzina, bo jest opiekunem do dziecka, czy cos-tam-cos-tam, a przy tym powabnie popatrywal na pania domu, to na pewno pani domu nie pozostala by na to do konca obojetna. tyle, ze ludzie na poziomie, albo potrafiacy sie skontrolowac pozostana przy takiej lekkiej adoracji-flirtacji, a inni od razy posuna sie do bzykolenia :o

Gość no rzesz!
cykucykycyk :) tak wlasnie jest. mnostwo tematow na tym forum wyglada na prowokacje (z innej beczki - ze tez ludzie maja czas i im sie chce, no ale widocznie tak ;) ). przede wszystkim, to tego typu opisywane tu tragedie nie pozwolilyby autorkom sobie popisywac spokojnym glosem na kafeterii, bo wiadomo, ze bylyby zbyt zajete rozwiazywaniem tego problemu w zyciu. ale fakt pozostaje faktem, ze takie sytuacje ZDARZAJA sie z realnym zyciu i mozna sobie o nich po prostu porozmaiac :)

Gość SamaJa2
Może nawet do niczego nie doszło, ale facet boi się powiedzieć cokolwiek autorce.

Gość cykucykucyk
Ja bym jeszcze rozważyła fakt, że autorka nie ma w nikim z bliskich oparcia, więc może być też tak, że szuka w pewnym stopniu podniesienia na duchu tutaj, bo kilka osób słowa otuchy pisało

jestem. widzę , ze trolle nie spia:o kochane nie wiem, co tu sie dzieje. wszyscy spia, tylko ja siedze przy laptopie. jutro postawie dlugopis z kamera albo w korytarzu albo w pokoju M.

Gość cykucykucyk
powiesz, że idziesz do pracy?

Gość SamaJa2
Jaki model tel na Twój partner?

Gość informatyczka jednaaaaaaaa
autorko, dlczego przestałas kontynuowac temat znalazłam w kieszeni mężą paragon z restauracji poza miastem?Taki był fajny :) PS:to samo IP :)

Gość hipopoi
Autorko troche nie rozumiem twojej postawy , dlaczego sama sobie to robisz ? Po co bawisz sie w detektywa , co chcesz sobie udowodnic i jak juz dowiesz sie , czy zobaczysz to na co czkasz , czy bedziesz zadowolona ? Wydaje mi sie ,ze jezeli ktos nie czuje sie komfortowo we wlasnym zwiazku , wlasnym mieszkaniu powinien podjac kroki zmieniajace ten stan rzeczy . Nie ufasz tej dziewczynie wiec zaproponuj jej zmiane zamieszkania , to nie jest twoj problem co ona zrobi . Ty nie czujesz sie dobrze i masz wszelkie prawo to zmienic .

Gość SamaJa2
Standardowo w Nokiach kod jest 12345. Spróbuj.

Gość hipopoi
A nie uwazasz ,ze kusisz los ? Moim zdaniem nie powinnas czekac na dowody , tylko rozwiazac ta niezbyt dla Ciebie komfortowa sytuacje , przeciez to jest twoj dom , twoj partner i ty masz wszelkie prawo do dbania o swoje dobro . Samo to , ze nie jestes pewna tej dziewczyny , nie wiesz co moze jej szczelic do glowy , powinno byc wystarczajacym powodem do pomyslenia o jej wyprowadzce . Tu nie ma nic do ukrycia , postaw sprawe jasno , powiedz ,ze tobie przeszkadza jej pobyt w twoim mieszkaniu i lepiej byloby , zeby sobie poszukala innego lokum i po sprawie . Czekanie i kuszenie losu , moze sie zle skonczyc wlasnie dla ciebie .

Gość Renata z Katowic
wgraj filmik na dowód a jak nie to wypad!

Gość hipopoi
jezeli uwazasz , ze nie mozesz tak tego zostawic i nie masz pewnosci czy nie zostalas juz zdradzona , to postaw sprawe jasno . Popros ta dziewczyne i twojego mezczyzne na rozmowe i powiedz im ,ze niestety masz przeczucie ,ze cos jest miedzy nimi i dla waszego wspolnego dobra chcesz zeby ona sie wyprowadzila . Ktos musi postawic sprawe jasno , a nie takie zawieszenie , oni tez czuja ze cos wisi w powietrzeu , ale udaja glupkow .

Gość HandWebka
Może poprostu zakochał się w niej a do Ciebie już nic nie czuje..

Gość HandWebka
w sumie tak , ale nie tak latwo zrezygnowac ze stabilizacji

Gość Jolaciccapolla
Ja tez czekam. Mam nadzieje ze to nie prowo. Napisz jak cos bedziesz wiedziec niewazne co sie stanie ok??? Nie porzucaj watku ok? Od siebie dodam tylko ze ta dziewczyna jest niebezpieczna (tak czy siak) i ma pole do popisu ty caly czas pracujesz, chlopak steskniony, a ta w zasiegu reki. Ja bym na twoim miejscu probowala uknuc plan b czyli pozbyc sie jej wymysLajac jakas wymowke. Zeby wilk syty i owca cala.

Gość jjjjjjffmfjd
ale jak ona sie wyprowadzi to moze zawsze dojechac bo jest przedstawicielem czy kims tam

Gość tak wlasnie luz luz luzggggggg
Z jednej strony rozumiem autorke, jej obawy dziwne zachowanie. A jesli mowisz ze byla taka sytuacja na kamerce, to bylabym czujna i zreszta dawno bym wyjebala ta dziewczyne. Ale. Ale, ja kiedys bylam w takiej sytuacji. Pracowalm, pomagalm im w domu, zona tego mezczyzny strasznie zle mnie traktowala, ponizala, myslala ze mamy romans on byl mily, komplementowal mnie no ladna, mloda to jest oczywiste ze tak facet bedzie robil. Ale nigdy do nieczego nie doszlo a) ja bym sie na to nigdy nie zgodzila b) on jest chlopem, pogapic sie moze, ale nigdy nawet nie proponowal Takze. No.

Gość Jolacciccapolla
Jakie IP? Gdzie wy to IP znajdujecie? Co czytam watek to prowokacja.!!!!

Gość znam to przeciez znam aż
wystarczy troszeczke znać się na informatyce :)

Gość i co autorko ???
powiedzialas ze idziesz dzis do pracy? Sledzilas ich?