Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosa na betonie

pomóżcie, obawiam się że mają romans, proszę o radę...

Polecane posty

Gość bylam zdrzdona emocjonalnie..
no wlasnie autorko..odezwij sie

Gość rosa, taka
Sytuacja identyczna byla u mojego kolegi. Przyjechala do nich kuzynka, tez zaczynala w Warszawie studia. Dziewczyna taka srednio obyta, z jakiejs wiochy, i w Wawie jej palma odbiła, bo sie poczuła, ze moze wszystkovw duzym miescie. Pkerwsze co zrobila, to wziela sie za flirtowanie z mezem swojej kuzynki. Kuse kiecki, ciągle do lazienki jak szla, "zaominala" ato szlafroka, a to pizamy i potem juz rozebrana prawie wychodzila z lazienki do pokoju po ten szlafrok itd. Paradowala przy tym oczywiscie przed nosem tego kolegi. Co ciekawe, gdy w domu kolegi nie bylo, a bula tylko kuzynka, jakos wtedy nic nie "zwpominala" zabrac do lazienki ;) No i coz, romans wydal sie banalnie, zona wrocila wczesniej z pracy i nakryla ich w łóżku. I to nie w lozku tej dziewczyny, a w ich malzenskiej sypialni. Facet bzykal laske w tym samym lozku, w tej poscieli, z ktorej kilka godzin wczesniej wstala jego zona. I jeszcze ciekawostka - rodzice tej dziewczyny zgadnijcie do kogo mieli pretensje. Nie do swojej corki, ktora rozkladala nogi przed mezem swojej kuzynki, ale do... tej zony!!!!!!! ZE POWINNA JEJ PILNOWAC! Ze skoro u nich mieszka i jest mloda, to ta zona powinna swojej DZIEWIETNASTOLETNIEJ kuzynki pilnowac. Ciekawe jak :D

Gość rosa, taka
Ludzie, NIE MA MOŻLIWOŚCI sprawdzenia IP!!!!!!!!!!?! Nie podniecajcie sie tak cudzym zyciem! Zacznijcie zyc swoim!!!! A do autorki: moim zdaniem miedzy nimi cos juz jest. W ogole sam fakt, ze laska wypowiedziala sie o Tobie w takim tonie sarkastycznym oznacza, ze moze sobie na to pozwolic przy nim i ze czuje sie bardzo pewnie. Ja osobiscie nie mialabym smialosci, ani tupetu mowic o kimkolwiek z rodziny w taki sposob. A ona czuje sie zbyt pewnie, a to jest podejrzane, bo wynika z tego, ze ich relacje sa bardzo bliskie. Poza tym to skakanie po lozku obcego faceta, w ogole samo wejscie na jego lozko... hmm, czy nie uwazasz, ze to swiadczy o zażyłości?????? No kurcze, w obcym domu nie wchodzi sie ot tak do cudzego łóżka. Muszą mieć naprawdę zazyle stosunki. :(

Gość zgadzamsie z poprzedniczka.
Jak od lipca do tej pory, a to krotki czas, mozna sie az tak spoufalić z obcym mężczyzną. Na bank cos było.

Gość zgadzamsie z poprzedniczka.
I do tego jeszcze te kłotnie na korytarzu. I jej odzywki do niego. Dziwne to troche.

Gość upupupup
Cos autorka rzadko tu zaglada! Czyżby kolejny temat nie dokończony? Po co w ogole zaczynać?

Gość up2
no wlasnie, gdzie autorka?? jestesmy ciekawi jak wyglada sytuacja z nagraniem z dzisiaj..??

Gość co za posucha
No fakt autorka milczy,moze to prowo. i brak Jej koncepcji na dalsze ściemnianie a może przylapaa męża i jest afera jesli tak to współczuje...

Gość jak minął dzień?
roso?

Gość Padłam!!
Właśnie coś słabo jej idzie. Zamiast rozpisać się na pińć stron to ta po jednym poście na wieczór ręce rozkłada bo ja nie wiem co z tym zrobić. No to dziewczyno po kiego grzyba nam to piszesz, jak chcesz pomocy i rady to opisz co sie stalo itd. Powoli dziewczyny Ci nie wierzą i odchodzą od tematu także zostaniesz sobei sama ze swoim 'nie wiem co mam zrobic'

powiedziałam, ze dzis pracuję. Niesety nie udało mi się zosatwić kamerki w pokoju M, tylko w sypialni. wróciłam wcześniej, G. zaskoczony ze bylam w pracy tylko 4 godziny. Powiedziałam że źle sie czuje. ogólnie chodziłam jak na szpilkach, bo chciałam obejrzeć filmik, a wszyscy wchodzili mi na glowe:córka, G sie kręcił, M gdzieś wyszła. :o Kiedy sie kąpałam, słyszałam, że G. z kimś rozmawia przez telefon lekko podwyższonym głosem. trwalo to chwile. probowalam cos podslucahc, ale na prozno. w koncu udalo mi sie obejrzec filmik. Wszystko wydawało sie byc ok, ale była rozmowa, ktora mnie zaniepokoiła. w sypialni. Oboje przyszli i G mówił do M, ze " nie miał trudności z dostępem, a kobieta nawet na niego nie patrzyła podejrzanie" a M. na to " że też środki na wrzody żołądka przydają sie w innych celach", G na to odparł coś w stylu, że będzie dobrze i nei ma czym sie martwic. M oburzyła sie wtedy i powiedziała tu cytat " nie mialam cie za takiego dupka". a G jej na to odparł, zeby nie dramatyzowała M spojrzała na niego i wyszła z sypialni trzaskając drzwiami. czy ktos moze mi powiedziec o co w tym chodzi? :o

Gość moze nie
No autorko czekamy. Zrozumiemy i doradzimy.

Gość bylam zdradzona emocjonalnie
wyglada na to ze ona jest z nim w ciazy...i on jej zalatwial srodki wczesnoporonne...:/ przykro mi autorko ale moim zdaniem powinnas natychmiast w to wkroczyc i zarzadac wyjasnien od obydwojga... powiedz ze koniec tej szopki...ze wiesz o wszystkim ze maja Ci to wyjasnic...a potem mala za drzwi...niech spada do mamusi...a narzeczonego....no coz....................bardzo Ci wspolczuje moja droga..:(

Gość igreki
może na wywolanie miesiączki ten lek?

Gość dkkl?aaa
Moze cos ci dolewaja.

jak w ciazy? lek na wrzody ma działanie wczesnoporonne? no chyba Ku**a zart! cholera do WSZYSTKSICH TYCH CO SADZA ZE TO PROWOKACJA. MNIE TO K**RWA NIE BAWI! ZYCIE WALI MI SIE NA LEB A JESZCZE MUSZĘ UŻERAĆ SIE Z JAKIMIS DEBIALAMI, CZY PISZE PRAWDE CZY NIE! DO JASNEJ CHOLERY! JESTESCIE DOROSLI. NIE PODOBA SIE TO IDZCIE NA INNE TEMATY!

Gość hmmm jaaaaaaa
Mizoprostol syntetyczny analog prostaglandyny E1, stosowany jako lek w prewencji i leczeniu choroby wrzodowej żołądka spowodowanej niesteroidowymi lekami przeciwzapalnymi (NLPZ). Łącząc się z swoim receptorem EP3, hamuje wydzielanie soku żołądkowego (zarówno spoczynkowe jak i poposiłkowe), nasila produkcję ochronnego śluzu i wodorowęglanów. Obecnie utracił pierwotne znaczenie na rzecz inhibitorów pompy protonowej oraz H2-blokerów. Produkowany przez amerykański koncern farmaceutyczny Pfizer/Pharmacia (jako Cytotec). Składnik preparatów złożonych, z diklofenakiem (Arthrotec) i naproksenem (Napratec). Inne zastosowania (niezarejestrowane w Polsce): aborcja farmakologiczna (wysoka skuteczność w kombinacji z mifepristonem/metotreksatem), usunięcie zaśniadu groniastego, indukcja akcji porodowej (powoduje również dojrzewanie szyjki macicy), hamowanie krwotoku poporodowego.

Gość Asia częstochowa
Witaj pytałam mamę która jest lekarzem w szpitalu, tabletki na wrzody wywołują skurcze macicy które wywołują poronienie. I działają w 90procentach. Niestety moja droga zdradził cię i jest w ciąży ta krowa.

Gość hhhhdhdhhdd
to ty spizdzaj naiwniaro wez w obroty swojego zniewiescialego przydupasa a nie robisz z siebie posmiewisko! Malolata ci faceta dupczy a ty ponizasz sie do rozwiazywania swoich tematow na forum.

Gość Asia częstochowa
Witaj pytałam mamę która jest lekarzem w szpitalu, tabletki na wrzody wywołują skurcze macicy które wywołują poronienie. I działają w 90procentach. Niestety moja droga zdradził cię i jest w ciąży ta krowa.

Gość ano tak kochana
ze sa tam zawarte substancje mogace wywolac poronienie :O

Gość igreki
W niektórych krajach kobiety mogą dostać Mizoprostol w lokalnych aptekach i użyć tylko tego środka, nie zażywając w ogóle Mifepristonu. Jeśli jednak możesz uzyskać pomoc od Women on Web , medyczną aborcję lepiej wykonać używając obydwu leków Mifepristonu i Misoprostolu. W przypadku zażycia Mifepristonu wraz z Mizoprostolem, skuteczność medycznej aborcji wzrasta i jest znacznie wyższa niż przy użyciu jedynie Misoprostolu 98% skuteczności wobec 80% - 90%) W niektórych krajach środki te sprzedawane są w aptekach bez recepty. Mizoprostol jest zarejestrowany w Polsce pod nazwą handlową Cytotec (dostępny na receptę) i Arthrotec. Mniej prawdopodobne jest, iż recepta będzie wymagana na Arthrotec. Czasami środki te są sprzedawane spod lady bez recepty. Cytotec jest lekiem stosowanym przy chorobach żołądka. Arthrotec podaje się w przypadku bólu stawów i zawiera także silny środek przeciwbólowy Diklofenak. Arthrotec kosztuje ok. 50 złotych (opakowanie 20 tabletek). Arthrotec jest sprzedawany na polskim rynku w dwóch wersjach: Arthrotec zawierający 50 mg Diklofenkaku i 200 mcg (mikrogramów). Mizoprostolu, i Arthrotec Forte zawierający 75 mg, Diklofenaku i 200 mcg Mizoprostolu. Jeśli masz możliwość wyboru, najlepiej zakupić zwykły Arthrotec, zawierający mniejszą ilość Diklofenaku. Kupując te środki w aptece powołuj się na wymienione schorzenia lub powiedz, że potrzebujesz ten lek dla chorej na reumatyzm babci, która z bólu nie może się poruszać, a Ty nie masz pieniędzy żeby udać się do lekarza po receptę dla niej. Jeśli masz trudności z nabyciem tych środków w aptece, idź do innej lub być może bliskiemu Ci mężczyźnie łatwiej będzie kupić te środki. W razie problemów zwróć się do lekarza z prośbą o wydanie recepty. Przeważnie środki te jest łatwiej dostać w małych prywatnych aptekach niż tych należących do sieci. Mizoprostol może też być zamówiony przez aptekę internetową. Czasami Cytotec można dostać na czarnym rynku. Jakkolwiek upewnij się czy to rzeczywiście Mizoprostol a nie podróbka lub inny lek! Powinnaś zakupić co najmniej 12 tabletek 200 mcg Mizoprostolu. Jedna tabletka Cytotec lub Arthrotec powinna zawierać 200 mikrogramów Mizoprostolu. Sprawdź zawartość Mizoprostolu w mikrogramach na opakowaniu. Jeśli tabletki nie zawierają 200 mikrogramów, przelicz ile tabletek potrzebujesz, aby zażyć taką samą dawkę Mizoprostolu.