Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosa na betonie

pomóżcie, obawiam się że mają romans, proszę o radę...

Polecane posty

Gość nie można czytać tych bzdur
Wspólne kredyty z kim??!! Pisałaś, że to twój facet, nie mogliście zaciągać wspólnych kredytów:P:P

Gość atakmarginalnie
przyszlaś z pracy ,cały czas siedzisz przy kompie,nikt się tym nie interesuje?A dziecko co robi?

normalna kobieta wystawia walizki:P:P

napisz, że ci się nudzi i wkręcasz ludzi:P, jesteś brzydka:P od cała prawda:P

Gość dolce nie vita
przecież Autorka napisała że wzięli 2 osobne kredyty na wspólne mieszkanie:O nauczcie sie czytać kretynki. bardzo Ci Autorko współczuję, myślę że się z nią przespał...nie wiem czy chodzi o coś wiecej ale moim zdaniem to tylko sex. tę gówniarę wywal na zbity pysk

Gość sama_____pravda
mam nadzieje, ze wszystko się szybko wyjaśni. byc moze Twoj facet wcale nie chce z nią cokolwiek zaczynać, chce być wierny, ale wiesz jak jest z tymi namolnymi małolatami :O:O staraj się nie działać pod wpływem emocji, Twój facet może, ale nie musi być winny;/

Kochane, chyba zrobiłam największy błąd w życiu. Od początku: mam 29 lat, narzeczony G. ma 32 i mamy córkę w wieku 9 lat. Mieszkamy w dużym mieście, do tej pory spokojnie. W połowie lipca zadzwoniła do mnie kuzynka, że jej córka dostała sie na studia do naszego miasta i czy nie mogłaby u nas zamieszkać od połowy września to miałaby czas na zaklimatyzowanie sie, znalezienie pracy dodtakowej , oczywiście kuzynka płaciłaby mi pieniądze za jej mieszkanie itd. Ja zgodziłam sie bez zastanowienia, kilkaset zloty piechotą nie chdozi, a córkę kuzynki pamiętałam jako miłą dziewczynę ( widziałam ją ostatnio z 10 lat temu). Wtedy wpadłam na pomysł, że M. może zamieszkać nawet szybciej: od około 20 lipca, mogłaby się zajmować początkowo moją córką, zanim ta nie pójdzie do szkoły. nie ukrywam , że bylo mi to na rękę , ponieważ w pracy robimy nowy projekt i często mogłam zostawać po godzinach. I tak oto wprowadziła sie do nas ona. Normalna miła, 20- latka. Tak wtedy myślałam Tak zaczął się topik:P:P

Gość olllaola
Napisz nam co Cie wstrzymuje przed rozwiazaniem tej sprawy , dlaczego nie podziekujesz tej dziewczynie i zarzadasz jej wyprowadzi ?

Gość anka44
nie przejmuj się co coniektórzy piszą,nie warto,twoja sytuacja jest trudna,coś w tym wszystkim musi być choć może niekoniecznie romans,bardziej początek....musisz obserwować i pozbyć się tej małolaty,a co do wystawienia walizek to nie jset takie proste,nie słuchaj tutaj głupich rad,związek trudno zakończyć tak z dnia na dzień

Gość sama_____pravda
p.s dobry pomysł z tą kamerką. czarno na białym będziesz miała przedstawioną syt. a po 2 gdyby nawet coś się wydarzyło masz dowód i nikt się nie wyprze !!

Gość sama_____pravda
olllaola No bo nie ma dowodu , ze coś łączy jej faceta z tą małolatą ! wyrzuci ją i nie dowie się nic, a poza tym to ją będą mieć za tą złą, że sobie coś ubzdurała i najpierw obiecuje pomoc, a poźniej wyrzuca z domu. Kto jej uwierzy, że bajerowała jej narzeczonego ? ;/

Tak przeżywa normalna kobieta wprowadzenie do domu innej kobiety!!:D:D Dodam jeszcze, bo bzdur nie czytam wszystkich, tylko ten debilny topik rozwalę!! Że w międzyczasie to autorki już mąż, to przeczytałam w międzyczasie:D:D Więc niech doda, kiedy ślub wzięli i czy ta dziewczyna była świadkiem:P

Gość a zauwalylyscie , ze autorka
tez przeczytalam o tym mezu :D i tez sobie pomyslalam, ze prowo jak nic. To Cie autorko zdradzilo bo najpierw pisalas , ze narzeczony a teraz maz. :D

No bo nie ma dowodu , ze coś łączy jej faceta z tą małolatą ! wyrzuci ją i nie dowie się nic, a poza tym to ją będą mieć za tą złą, że sobie coś ubzdurała i najpierw obiecuje pomoc, a poźniej wyrzuca z domu. Kto jej uwierzy, że bajerowała jej narzeczonego ? ;/ I normalna kobieta, która ma takie podejrzenia, zastanawia się nad takimi głupotami:P:P buchcha!! Masz schizofremię zgłoś się biedaczko do psychiatry:P

gdzie ona napisała że to mąż? dziewczyna davidowa napisała jakąś strone temu 'mąż' ale nie ona :O

A i tak na marginesie jak chcesz jeszcze ludzi wkręcać, to każda kobieta normalna dawno załatwia temat i takiej lokatorki nie ma!! Czyż nie!!, która normalna kobieta zakłada kamerki!!:P:P. Stwierdza, że jej nie wygodnie i żle się czuje!! A ludzie jednak to idioty, że w takie prowo się wkręcają!! Tak durne baby reagują!!

Gość ! Me !
ostatnio identyczny motyw byl w "trudne sprawy" ;) tak samo tylko dziecko mlodsze:P

do co za ciemnoty Dobranoc autorko!! Ty za to przeczytałaś w 10 minut cały topik!! Idź się leczyć!! Topik umarł!!

[zgłoś do usunięcia] rosa na betonie gdzie napisałam o tym mężu 21:08 [zgłoś do usunięcia] proteaza gdzie ona napisała że to mąż? dziewczyna davidowa napisała jakąś strone temu 'mąż' ale nie ona

a ta proteza tak szybko odpisała, nie znała tematu i odpowiedź dała!! Idź spać!!

No już po prowokacji, ludzie się uspokoili, ty zgłoś się do psychiatry!! Temat umarł!!