Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosa na betonie

pomóżcie, obawiam się że mają romans, proszę o radę...

Polecane posty

Gość Asia częstochowa
Są na receptę wywołują skurcze macicy. Powiedz im że wszystko wiesz. Powiedz jej że ma się wyprowadzić i to teraz najlepiej z nim. I zadzwoń do jej rodziców

Gość bylam zdradzona emocjonalnie
http://media.wp.pl/kat,1022939,wid,7948228,wiadomosc.html?ticaid=1f0d5 przeczytaj to autorko... i idz wkoncu wywal ich oboje..popatrz kogo oni z Ciebie zrobili

Gość uuuuNumilunimun
ha w ciązy po 5 dniach mieszkania? ale z was idiotki! 20 sie wprowadziła i już zdazyła dupy dać? JASNE wypierdalaj z tym prowo ale już!

Gość igreki
to ty spadaj stąd!

o ile sie nie myle to ta dziewczyna mieszka juz u nich prawie 40 dni a nie 5 ...:/ wiec nie oskarzajcie autorki o prowokacje...;/

Gość hmmm jaaaaaaa
niby od 20 lipca

Gość kjnjkdakdf
mieszka z nimi o d 20 lipca

Gość Łosz ch.
To prawda-niestety. Cytotec podano mi w szpitalu żebym poroniła obumarłą ciążę..można go bez problemu dostać w internecie.Przykro mi autorko..

Gość hmmm jaaaaaaa
ale nawet tak mysle...to miesiac czasu mieszka...i zdazyli sie przespac i w ciaze zajsc...dziwne

Gość a dlaczego nie zapytasz sie
ich co sie dzieje , jak dlugo masz zamiar ciagnac ta zabawe w detektywa ? Ktos ci tu napisal ,ze powinnas postawic sprawe jasno . Mi to tez wyglada na to , ze dziewczyna jest w ciazy i razem z twoim narzeczonym probuja pozbyc sie tego problemu . A ty czekasz i czekasz ......, tylko nie wiem na co

zdazyc mogli w kazdej chwili...a moze nawet nie byla u lekarza...moze zrobila test 6 dni po ale bete i wyszukali w necie i chca zalatwic sprawe jak najszybciej...zanim zaczna sie mdlosci i inne objawy ktore autorkamoglaby zauwazyc...

Gość Mała czarna kawka 22
O kurwa.....dodaje do ulubionych...autorko współczuje:(:( daj znać jak już sie coś wyjaśni. I pamiętaj-jak cie zdradził z nią to nie obwiniaj sie że pozwoliłaś jej zamieszkać u was-bo zrobiłby to później z inną/młodszą/starszą/byle jaką. Jak jest Huj to Hujem będzie i sie z tego nie wyleczy.

Gość uuuuNumilunimun
faktycznie mój błąd źle przeczytałam miesiąć :P poszukaj w koszu, czasem smieci mogą byc interesujące i przeszukaj historie w laptopie

Gość skakakakakkkk
ale to ściema jednak. ma takie rozmowy intymne swojego faceta i jakiejs lali. ta skacze po łóźku i sie do siebie poufale zwracają, a ta potrzebuje dowodów, ze na wrzody i poronienie zeby sie nie wygłupic. kretynką jestes czy jak? prowo jak nic a byłam wczoraj za tym że nie prowo.

Gość Autorko topiku
jestem z ciebie dumna lejesz wode lepiej jak w kiblu.Co jakis czas piszesz topik Twoj ostatni byl o mezy co mieszka z toba na wsi i nie chce sie wyniesc do miasta bo woli byc na twoim utrzymaniu.To bodajże byl pan T :D.Masz babo talent tylkko jedno cie zdradza jak opisujesz te swoje denne prowokacje to przestan używac skrutów Pan T,mażK narzeczony G.Ze tez nikt do tej pory nie jebnol ze te posty ze skrótami imion pisze ta sama osoba.Bo inni pisza maz,narzeczony a nie dodawac literki bo niby zakamuflowane imiona tak :D:D

Gość GGGRYMASEK
JAK NIE MASZ ZA KRZTY GODNOSCI DAJAC POZWOLENIE NA DUPCZENIE SIE TWOJEGO MEZA W TWOIM WLASNYM LOZKU TO NIE MASZ PRAWA SIE Z NAMI PRZYJAZNIC. IDZ BYC GLUPIA I NAIWNA GDZIE INDZIEJ!

Gość o cholera jasna
na pewno jest w ciazy. O kurwa... Ja bym teraz zdecydowala sie na detektywa aby dowody miec. Kup moze dyktafon i zostaw takze w samochodzie. Co do karty sim to wyciagnij ja i do komisu tel. Zaplacisz to odblokuja

Gość nikt topicu
nie zamyka, spadaj :P

Gość o cholera jasna
moja znajoma odblokowala w ten sposob tel. Albo komis albo dobry informatyk. Tam bedziesz miec dowody. Zrob tak. Jak najszybciej. W miastach jakies komisy na pewno powinny byc czynne

Gość Mała czarna kawka 22
Nawet jak to prowo to takie sytuacje się zdarzają....I TO WCALE JUŻ NIE JEST ŚMIESZNE.

Gość o cholera jasna
autorko? Halo? Na razie nic im nie mow. Zdobadz dowody i skoncz z nim

Gość xyz alfa beta gamma
prowo czy nie, fajnie sie czyta :P trzymam kciuki zeby sie okazalo ze to wszystko to nieprawda i nie bylo zadnej zdrady! trzymaj sie roso

Gość o cholera jasna
autorko karta sim i w komisie albo jakis informatyk odblokuja. I detektyw. To beda dowody. Albo idz do niej gdy bedzie sama a twoj maz w pracy i powiedz: M mi powiedzial ze jestes w ciazy i ze macie romans.,. Rozmowe nagrywaj

Gość o cholera jasna
haloo? Autorko

Gość lilaaaaaaa
uffffffff przeczytałam całość i ja Ci wierzę. a ci co najwięcej tu szczekają mają problem z czytaniem ze zrozumieniem. Dawaj znac co u Ciebie

Gość o cholera jasna
autorko?

Gość o cholera jasna
haloooo

Gość jamdajmpgja
autorko nic nie mow. Zbieraj dowody i atakuj

Gość iiiiiiii jak autorko?
mam nadzieję, że wszyskto jest ok