Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosa na betonie

pomóżcie, obawiam się że mają romans, proszę o radę...

Polecane posty

Gość zaczytana.
Autorko. Napisz co sie stało. Cos nowego?

w samochodzie G, nic podejarzanego nie znalazłam, jakieś rachunki i paragony ze sklepów. Nie mogłam skupić się na zakupach, córka marudziła, byliśmy więc może poza domem z 2,5- 3 godziny. po powrocie do domu, sytuacja wydawała sie byc napieta. G. nie było, M. nie wychodzila z pokoju. Obejrzałam filmik i... już nie wiem co mysleć. Prawie wszystko działo sie poza sypialnią. ledwo co wyszliśmy G wszedł nerwowo do pokoju M, nie zamknął drzwi za sobą, było słychać głośną wymianę zdań " że wszystko pieprzy" "ze jest pojebaną i egosityczną gówniarą" "że nie tak miało być". G potem wyszedł z jej pokoju i rzucił , ze jak wróci to sytuacja ma być wyjaśniona, że on od tego umywa ręce. M wybiegła za nim cała zapłakana i krzyczała, że to jego wina, że jest żałosny i że nie ma tak prawa do niej tak mówić, bo on jest winny wszystkiemu. G wyszedł z domu trzaskając drzwiami i M jeszcze krzyknęła za nim " ku**a wiesz ze tego nie zrobię!". i wróciła płacząc do pokoju. wszystko jest takie chaotyczne i pogmatwane. G jeszcze nie wrócił. nie wiem co robić z tym wszytskim. Kupiłam test ciążowy. zastanawiam sie czy nie zmusić M zeby go zrobila.

Gość tego dzieciaka powinni
hahaaaaaaaaaaa :D bajkopisarko ty :D

Gość zaczytana.
Wydaje mi sie ze ona na bank jest w ciazy a on niechce tego dziecka.

Gość zmus ja!
ale nech go zrobi przy tobie bo nakapie wody i nic sie nie dowiesz Postrasz ja matka!

Gość ninaa291
i jak ona w ciazy czy nie

Gość ninaa291
uwazam ze wpadli....

Gość zaczytana.
Jesli to prawda co piszesz. Wejdz do jej pokoju i zapytaj czy chce ci cos powiedzieć. Jesli powie ze nie to powiedz. Jestes pewna? Bo ja o wszyst.im wiem ale chce to usłyszec od ciebie. Jak mi nie powiesz to zaraz dzwonie do matki. Gowniara pęknie.

Gość zaczytana.
Albo idz i powiedz. A ty czasem w ciazy nie jestes? Taka jakas odmieniona. Zobaczysz jej reakcje.

Gość matko jak dzieci
On nie chce juz jej pukac bo sie bidny przestraszył. Ona tez. Oj oj. No przeciez wiadomo, ze z hoojem nie ma żartów. To co nie zabezpieczali się? On tez głupi.

Gość zaczytana.
I co? Zrobiła tan test cudzołoznica?

Prowo czy nie to ja wierze ze takie sytuacje tez sie w zyciu zdarzaja. Moj byly ( wtedy jeszcze obecny) zdradzil mnie kiedys z moja nieletnia wtedy kuzynka, ktora przyjechala w odwiedziny, pierwszy raz ja na oczy widzial a po paru godzinach, jak ja juz usnelam, poznali sie calkiem blisko ;) jak sie o tym dowiedzialam to chcialam sie gdzies wygadac i opisalam bardziej szczegolowo cala sytuacje tu na forum pod pomaranczowym nickiem i nikt nie uwierzyl :D Ja bym w takiej sytuacji tez najpierw probowala zdobyc jakies dowody, tylko nie wiem czy bylabym w stanie powstrzymac swoje nerwy na wodzy i udawac ze wszystko jest w porzadku.

Gość zaczytana.
Jedno jest pewne. U mnie nie byłoby pomiłuj. Wyyyjebałabym ich z domu. Jeszcze wpierdoll by był. I zadnych tłumaczeń. Koniec definitywny.

Gość zaczytana.
Kluska, a jak sie dowiedziałas?

Gość fxfx12
współczuje

Gość igreki
:( okropne daj sobie czas na decyzje strasznie mi przykro ze tak sie okazało.. okropna ta dziewczyna,mogla sobei znalezc jakiegos chlopa a nie cudzych. okropna

Gość igreki
zreszta on tez drań pieroński strasznie mi przykro trzymaj sie,choc pewnie teraz to dla ciebie niemozliwe

Gość zaczytana.
Roso.Współczuję Ci bardzo.

Gość Kapa świata.
Roso, przykro mi bardzo. Kibicowałam Ci bardzo, a jednak chyba wyszło inaczej. Napisz proszę wszystko dokładnie, bo jeszcze mimo wszystko liczę na to, że ta gówniara w ciąży jest nie z Twoim mężem.

Gość zrob zdjecie testu
z karteczka rosa dla kafe

Gość jesli to prawda to
prześlij nam chociaż fragment filmiku :P co Ci zalezy jak i tak wiesz juz, ze oboje robili cie w .... :P

Gość jadmjadm
rosa jak jestes przy kompie to napisz co i jak. Te gowniare od razu bym z domu wywalila, nawet w srodku nocy. Jego tez. Opisz co sie dzis wydarzylo

Gość jadmjadm
i na pewno zadzwonilabym do jej rodzicow. Niech sie wstydzi koorwa jedna

Gość co za posucha
a dla mnie to fajna powieśc mogłaby byc.Autorka sciemnia ale fajnie to Jej wychodzi.Po 22 z minutami pisała,ze już jest potem zaraz napisała co było na filmiku nagle dowiedziała sie prawdy i raczyła nas poiformować.No sorry batory ja w takiej sytuacji to nie miałabym siły wchodzic na topik i sie żalic to jest prowo jak nic...

Zmusiłaś ją do zrobienia testu? Co się wydarzyło w ciągu ostatniej godziny?

Gość jadmjadm
i na pewno zadzwonilabym do jej rodzicow. Niech sie wstydzi koorwa jedna

Gość jadmjadm
wywal ja. Ja bym zadzwonila do jej rodzicow aby sobie ja zabierali i wyrzucila z domu. Ale koorwa, nie oszczedzaj suki. Ona o tobie nie myslala gdy mu do lozka wskoczyla

Gość autorko znalazlas sie
w fatalnej sytuacji , ale ty nie masz nic sobie do zarzucenia , chcilas dobrze , pomoglas , a w zamian zaplacilas ogromna cene . Musisz poinformowac o zaistnialej sytuacji swoja kuzynke , dziewczyna musi sie wyprowadzic . Twoj narzeczony jest gnojkiem i nie powinien zaslugiwac na twoja litosc . Widzisz teraz , ze nie warto czekac na dowody , intuicja przewaznie nie zawodzi i szybka reakcja moze cos by zmienila , ale jest juz za pozno . Oni musza poniesc konsekwencje wlasnego czynu , a ty jedynie zadbaj o swoje i swojej corki dobro .

Zaczytana sam mi powiedzial jak juz z nim nie bylam po prawie 3 latach po rozstaniu chyba po to aby mi dogryzc bo bardzo sie wtedy z ta kuzynka zaprzyjaznilam :D Dlatego napisalam ze nie wiem czy to prowo czy nie ale czasami zdarzaja sie w naszym zyciu takie sytuacje ze jak sie gdzies to opisze to innym trudno uwierzyc :D Ja nikomu na 100% nie ufam poza moja mama. Mam meza i dziecko ale jakbym cos podejrzewala to wiem ze szukalabym dowodow za wszelka cene.