Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosa na betonie

pomóżcie, obawiam się że mają romans, proszę o radę...

Polecane posty

Gość essssssssss rr
kurde ale się wczytałam mam nadzieję że się dowiesz czy coś ich łączy czy nie mam nadzieję że nie Powodzenia pisz co i jak

jeszcze jestem pewna, ze M. pisała z G. bo jak przyszedł z pracy z pół godziny temu, to zapytał co się stalo ze bylam wczesniej w domu:o a skąd mógł o tym wiedzeić skoro od początku mialam być koło 18 a on wrocil o 20. M. musiała mu to napisac...

Gość koalala
Owszem. Małolaty sa głupie. Moze poczuła ze podoba sie G.i ze ma kase. Poza tym takie panienki leca na starszych i dziwnych. Zaimponował jej i tyle.

Gość koalala
Jesli karta nie ma hasła to da rade

no mogą na niego lecieć:o widzę, jak oglądają sie za nim na ulicy małolaty i kobiety:o jest przystojny i jak ktos wspmnial , wcale mało nie zarabia:o ale mimo wszytsko był mi wierny przez to 12 lat.

Gość olllaola
Sluchaj no sama podsunelas mloda , ladna dziewczyne swojemu partnerowi wiec nie wiem czego ty oczekujesz ? Czyzbys byla tak naiwna i czekala z kamerka , ze cos sie stanie ? Sluchaj to nie tedy droga , zamiast sledzic lepiej to zakonczyc . Zobacz co ty wyprawiasz , czekasz na zdrade - nie rozumiem ?

Gość basiuleq
Poszukaj jakiegos programu co zapisuje hasła.

Gość burzaaaafdsfdaefdasdf
a moze małolacie podbierzesz telefon? niby ze chcesz zadzownic czy cos)

Gość cykucykucyk
Jeśli karta nie ma PINu i to jest możliwość, że niektóre smsy się na niej zapisały. Spróbuj, tylko najpierw musisz się dobrać do jego telefonu na dłuższy czas, a mówiłaś, że go pilnuje...

Gość essssssssss rr
tutaj ci ludzie co piszą mają racje pewnie jej zaimponował sama mam 20lat i wiem na czym to polega jest przystojny starszy i dobrze zarabia to kręci dziewczyny w moim wieku i mnie też tylko ja nigdy bym sie nie posunęła do podrywania zajętego faceta

Gość wefwepfwe
To ty co kiedys opowiadalas o tym jak cie maz zdradza i sledzilas go? Niezle ci wychodzi kolejne prowo.. brawo za wyobraznie. Zacznij pisac ksiazki, na pewno kupie bo fajnie mozna sie wkrecic:):)

ale nie o PIN chodzi, chodzi o blokade klawiatury. Pin z resztą tez ma , z tel sie nie rozstaje. mogłabym M podebrać,ale nie wiem jak to zrobić:l

Gość a zauwalylyscie , ze autorka
na poczatku pisala , ze tj jej narzeczony a teraz pisze , ze maz :O chyba prowo to jest.

Gość olllaola
Mloda , naiwna dziewucha i niezbyt madra mysli ,ze jak poderwie twojego mezczyzne to bedzie miala go w garsci , a co sie z tym wiaze moze go szantarzowac , wymuszac dobra finansowe itp. To ty musisz byc , osoba rozsadna i zanim jeszcze wiecej sie to zagmatwa , podziekowac jej za wspolprace i wyjatkowe dbanie o twojego partnera .

Gość nie można czytać tych bzdur
Takie prowo i tylu debili w tym uczestniczy!! Każda normalna kobieta w takiej sytuacji dba o siebie i już dawno walizki ma spakowane ta dziewczyna!! Ludzie jednak to debile!! Podniecają się byle gównem!! I głosują potem na PO, bo każdy kit łykają!!

Gość basiuleq
Jak bedzie sie kąpała.

Jejku jejku czytam, od tyłu kilka debilnych tekstów wkleję, bo głupota ludzka nie zna granic.

olllaola Mloda , naiwna dziewucha i niezbyt madra mysli ,ze jak poderwie twojego mezczyzne to bedzie miala go w garsci , a co sie z tym wiaze moze go szantarzowac , wymuszac dobra finansowe itp. To ty musisz byc , osoba rozsadna i zanim jeszcze wiecej sie to zagmatwa , podziekowac jej za wspolprace i wyjatkowe dbanie o twojego partnera .

essssssssss rr kurde ale się wczytałam mam nadzieję że się dowiesz czy coś ich łączy czy nie mam nadzieję że nie Powodzenia pisz co i jak

Gość olllaola
No wlasnie , cos tu nie gra . Autorka zaklada kamerki , sledzi bawi sie w dwtektywa , a poza tym nic nie robi zeby to zakonczyc .

[zgłoś do usunięcia] rosa na betonie jeszcze jestem pewna, ze M. pisała z G. bo jak przyszedł z pracy z pół godziny temu, to zapytał co się stalo ze bylam wczesniej w domu a skąd mógł o tym wiedzeić skoro od początku mialam być koło 18 a on wrocil o 20. M. musiała mu to napisac...

Gość olllaola
A co to ma wspolnego z ta dziewczyna i wystawieniem jej walizek - mozesz mi wyjasnic ?