Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Firankaa

Starania czas rozpocząć - sierpień / wrzesień 2012

Polecane posty

Gość Shayen91
Witam, Ostatni okres miałam dnia 8sierpnia 2012, cykle mam 30-31 dniowe. Dzisiaj jest mój 39 dzień cyklu,a okresu niemam nadal. Kochałam się z partnerem w dni płodne. Od jakichś 3tygodni bolą mnie piersi, co parę minut chodzę siku..nawet w nocy się budze co mi się niezdażało wcześniej, mdli mnie szczególnie wieczorem, mięso jakiś dziwny ma zapach no i przestało mi smakować, dzisiaj ran miałam taki biały śluz, zaobserwowałam że porobiły mi się takie delikatne żyłki na piersiach. Robiłam testy w 30 i 35 dniu cyklu ale wyszły negatyene. Test robiony w 38 czyli wczoraj pokazał taki cień keski,ale bardzo delikatną. Brzuch czasem boli jak na okres ale go nie dostaję. I tu moje pytanie jeśli to ciąża to czemu te testy nie wychodzą tak jak powinny..na teście pisze że w dniu spodziewanego okresu powinnien wyjść pozytywny a u mnie tyle dni po tym wychodzi cień kerski? Czy któraś z was tak miała? :)

Gość wrzesniowa**
Shayen wystarczy, że doszło później do zapłodnienia :) to test nie wykaże ciąży.

Gość wrzesniowa**
Zrób kolejny może za 2 dni i z porannego moczu :)

Gość Firankaa
KiedysMozeSieUda ty tez moglabys juz zrobic test :) Shayen idz w poniedzialek na test z krwi... wtedy na 100% bedziesz wiedziala :)

Gość wrzesniowa**
Ciekawe jak tam Maja , głupie myśli chodzą mi po głowie, że się nie odważyła zrobić testu :D

Gość wrzesniowa**
Dziewczyny a jaki macie śluz? ja na razie taki biały, gęsty, ciągnący jak na owulację hmmm..

Gość Shayen91
Zrobię test za kilka dni, i napisze jak wyszło :) bo jak narazie to nie jestem pewna czy jestem.

dziewczyny ja czekam z testem do poniedziałku nie ukrywam ze się boje :( ze się rozczaruje :( jeśli chodzi o śluz to ja albo nie mam a jak już mam to nie wiele takiego jak na owulke tyle ze nie przeźroczysty a wy ?

Gość wrzesniowa**
Ja mam taki sam.. biały, gęsty i rozciągliwy jak na owulację hmm z tym , że ja jestem dopiero kilka dni po owulacji to może jeszcze coś tam się zmienia.

Gość wrzesniowa**
Kiedysmozesieuda czytałam już różne wątki o śluzie w ciąży i jedna dziewczyny miała właśnie taki jak my, biały i rozciągliwy i była w ciąży :) to może jakaś nadzieja jest? :) a Ty ile dni jesteś już po terminie?

wrzesniowa** ja mam z tym śluzem w ogóle dziwnie bo mam go strasznie mało prawie ze w ogóle nie wiem czy to dobrze jestem dopiero 1 dzień po terminie a ty ?

Gość wrzesniowa**
Ja też nie mam dużo, prawie wcale. Ja to mogę sobie gdybać, bo zostało mi wiele dni :) aż 11 :D także sama widzisz.. u mnie to może być spowodowane owulacją, no chyba, że to się podtrzyma jeszcze wiele dni.

Gość wrzesniowa**
Wcześniej robiłam sobie testy owulacyjne to były 2 kreski, a dzisiaj już jest tylko jedna, więc owulacja musiała się skończyć.

Gość abcdabcd
Mogę się przyłączyć??? Poczytałam wasze wypowiedzi, wydaje mi się że fajna z Was grupka ;-) Ja też staram się o dzidzię już od kilku miesięcy. Teraz mam dziwne przeczucie że może się udało ;-) Za 2-3 dni powinnam dostać @. Objawy jakie mam: -mdłości - bez wymiotowania - zawroty głowy - osłabienie organizmu ( złapałam przeziębienie) - temp 37,3 - bóle pulsacyjne naprzemienne jajników - bóle podbrzusza od 2 dni podobne do @ ale słabsze -bóle zewnętrznej części piersi Co wy na to???? wszystkim staraczkom życzę 2 kreseczek :-)

Gość wrzesniowa**
Wczoraj i przedwczoraj test owulacyjny wyszedł mi pozytywny, ale to się nie liczy, bo nie mierzyłam tego od początku to nie wiem kiedy prawdziwa owulacja wystąpiła, ale wg kalendarza to niby 12. To będzie cud jak się uda, bo w trakcie tych kilku dni kochaliśmy się tylko albo aż 2 razy :D

Gość wrzesniowa**
abcdabcd Witaj :) a test już robiłaś? jakbyś miała ten czuły 10 mlU/ml to byś mogła w sumie zrobić :)

Gość abcdabcd
nie, jeszcze nie robiłam, staram się od 7 miesięcy, wydałam setki na testy i co ------ rozczarowanie :-( dlatego, po raz pierwszy postanowiłam że zaczekam aż do terminu :-)

Gość wrzesniowa**
No to faktycznie lepiej poczekać do terminu :) nie martw się będzie dobrze :)

Gość abcdabcd
wrześniowa jak długo się starasz?

Gość wrzesniowa**
Dopiero 1 raz :) ale mam już jedno dziecko, teraz też się wszystkiego doszukuję.. choć na razie nie mam żadnych objawów. Poprzednio też nie miałam.

Gość abcdabcd
ja też mam dziecko córeczkę :-) za pierwszym razem przy 1 podejściu zaszłam , teraz jest o wiele trudniej :-( chyba za bardzo chcemy

Gość wrzesniowa**
Abc a masz jakieś bóle brzucha? bo ja w terminie @ i później miałam i co rusz myślałam, że przyjdzie okres. Ten symptom ma wiele kobiet, chociaż pewnie nie każda.

Gość wrzesniowa**
Ja też się właśnie boję, że od tego chcenia to się będę starać miesiącami.. u mnie też nie było problemu ze zajściem w ciąże. Zobacz jak to los płata figle.

Gość wrzesniowa**
A przepraszam pisałaś, że masz :)

Gość wrzesniowa**
Zmykam do sklepu i na spacer także z "córką" :) wpadnę tu później, może na dobre wieści od Majki :P

Hej dziewczyny,niestety jestem rozczarowana zrobiłam rano test od razu jedna krecha wyszla,a juz tak sie nakdecilam:(dziwne w takim razie ze jeszcze nie przyszla @ dzisiaj 34 d.c,moze mi sie owulacja przesunela..??nie wiem co myslec.,nigdy mi.sie tyle.nie spozmial,a i zmierzylam rano temp mialam 37 przepraszam.ze trzymalam was tyle w niepewności ale nie mialam dostepu do netu,KiedysMozeSieUda trzymam kciuki obys Ty miala dobre wiesci w pon,ja bede w tym miesiacu dalej probowac oczywiscie;)milego weekendu wam życzę kochane

Gość Firankaa
Witajcie! abcdabcd fajnie ze do nas dołączyłaś, spora grupka sie robi :) Ja dzisiaj caly dzien w pracy. Troszke zmartwiona jestem tą niższą temperaturą, ale i tak naiwnie do konca nie stracilam nadziei :P A tu jeszcze az tydzien do @... Pewnie moja podświadomość plata mi figle bo zle sie czuje. Kręci mi sie w glowie, bolą plecy... Majka kurcze przykro mi ze nie ma II kreseczek, ale to w takim razie dziwnie dlugo spoznia Ci sie @...

Gość abcdabcd
Dziewczyny, kochane nie nakręcajcie się.. Ja też nie raz juz miałam wszystkie objawy ciąży @ spóźniała sie nawet 7dni a i tak przyszła :-( Tak czy inaczej trzymam za Was i za siebie kciuki :-)