Gość alina2588 Napisano Wrzesień 11, 2013 witam ja tez czekam własnie na ksiazke i dołacze sie do was dziewczyny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2013 tez chce ksiazke :) przeslecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alina2588 Napisano Wrzesień 12, 2013 ja zamowiłam telefonicznie.jak tylko ją dostane i szybciutko ja przeczytam to od razu sie zabieram za odchudzanie.moja koleżanka na tej diecie schudła17.5kg przez 2.5mies.:)wyglada super!!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ankagrubaska Napisano Wrzesień 18, 2013 jestem na diecie 4 dzień,jest mniej 2,5 kg.pewnie to utrata wody bo ocet jabłkowy jest moczopędny ale każde mniej na wadze cieszy i motywuje.mam do oddania 20 kg.pozdrawiam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 18, 2013 ja bym zazcela ale nie mam ksiazki i jest trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
betty26 0 Napisano Wrzesień 21, 2013 witam!jeśli ktoś z Was posiada książkę Pana Adriana proszę o przesłanie na adres beata1981@interia.eu będę bardzo wdzięczna.pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alina2588 Napisano Październik 11, 2013 hejka mam nadzieje ze jeszcze tu ktos zagląda.ja ksiazke juz dawno przeczytalam ale za diete wzielam sie dopiero od tego poniedziałku.narazie idzie dobrze bez wpadek.zwaze sie jednak dopiero po miesiacu.wrazie 'w' nie chce sie załamac:)powodzenia zycze nam wszystkim!!!!!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 1, 2013 Jeśli ktoś ma książkę w pdf proszę o przesłanie elzbietta1@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marciszka2109 0 Napisano Listopad 7, 2013 czy ktoś posiada książkę żeby wysłać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marciszka2109 0 Napisano Listopad 7, 2013 moj mail marciszka2109@poczta.fm proszę kogoś o przesłanie z góry dzięki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alina2588 Napisano Listopad 20, 2013 hejka jestem na diecie od 7.10 i do tej pory schudlam juz 10kg!!!:)jest super i oby szło tak dalej:)przede mna jeszcze 15kg:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Danka1234 Napisano Listopad 30, 2013 Proszę o przesłanie mi na e-maila książkę pana Adriana w pliku PDF serdeczne dzięki !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa2876 Napisano Grudzień 7, 2013 Poprosze o przesłanie tej ksiazki jeśli to mozliwe ewa.fabik@wp.pl z góry. Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ambrozia Napisano Grudzień 7, 2013 Witam,Dziś latałam po księgarniach za tą ksiązką i nie ma,mam wagę już 102 kg a jeszcze rok było 86,jak możesz prześlij bo od dawna chcę spróbować z,, Adrianem,,,czekam na ksiązkę i zaczynam,podzielę się informacjami,a_mbrozia@wp .pl,daj znać jak wyślesz pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olviaa Napisano Grudzień 11, 2013 Witam. Czy mógłby mi ktoś przesłać tą książkę? Będe bardzo wdzięczna. trzcionkaa@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justynna232 Napisano Grudzień 12, 2013 mogę tez prosić o przesłanie tej książki? mam do zrzucenia ok. 15 kg... obecnie ważę 74 kg przy wzroście 168 cm mój mail: justusek17@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abibi Napisano Styczeń 6, 2014 ksiązka dostepna na allegroi w kazdej ksiegarni 20 zł więc nie piszcie prosze o przesłanie tylko marsz do sklepu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2014 przerwalam diete na 2 mies. przytylam 3 kg. od dzis ruszam od nowa.macie jakąś cudowną motywację?przed tą porażką w miesiąc schudłam 10 kg, to powinna byc motywacja ale tak ciężko zacząć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ankagrubaska Napisano Styczeń 16, 2014 odwiedza ktos ta strone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ankagrubaska Napisano Styczeń 16, 2014 gość przedemną to ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ankagrubaska Napisano Styczeń 16, 2014 działałam bez książki,własnie zakupiłam ją na allegro,czekam na nią i na motywację,wierzę że dam radę.piszcie coś bo w grupie ze wsparciem jest łatwiej walczyc z nadwagą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość evi35 Napisano Styczeń 19, 2014 witam, jak ktoś może,to proszę o przesłanie książki na ewa3537@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2014 bardzo prosze o przesłanie książki bo nie mam:( a za mna pierwszy dzień diety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2014 Witam czy ja też mogę prosić o przesłanie książki w pdf:) k.a.s.i.u.l.k.a@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goskagal Napisano Styczeń 26, 2014 WITAM! Czy mogłabym prosić kogoś o przesłanie książki A. Lukoszki na adres: goskagal@wp.pl Dziekuję bardzo. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 27, 2014 jest ktos na tej diecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 17, 2014 iponka, czy jest szansa, abyś przesłała mi książkę Lukoszka na maila grabi25@interia.pl? Czy może temat jest już nieaktualny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbyszko059 0 Napisano Luty 18, 2014 Witam. Czy i ja moglbym prosic Cie iponko o ta ksiazke ? Moj adres. Zbysiu159@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamusia1987 Napisano Luty 21, 2014 Bardzo prosila bym o orzeslanie ksiazki na adres mkbartocha@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia91 0 Napisano Luty 24, 2014 Witam mam 22 lata i waże 76 kg. od jutra zaczynam dietę Lukoszka. Prosze o podesłanie ksiązki na maila edyta.karas@outlook.com Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach