Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niespokojnawawa

Cywilny w sobotę ?

Polecane posty

Dziewczyny czy mozliwy jest ślub cywilny w sobotę ? Chciałabym kościelny ale boję sie że nie dam rady zdążyć z przygotowaniem bo pracuję 13 na 14 dni

Gość paplitos
Oczywiście że możliwy, ja brałam tylko cywilny i ślub i wesele były tradycyjnie w sobotę.

Gość svdbj
Autorka chyba jest niedorozwinięta - przecież jest rzeczą ogólnie wiadomą, że większość śubów cywilnych jest dawana w sobotę. Skąd Ty się urwałas,dziewczyno? Z choinki czy z innego wymiaru? Co a kretynki chodzą po tym swiecie......

W niektórych urzędach jest to możliwe. U nas w mieście tylko na tygodniu, dlatego bierzemy cywilny w Rzeszowie, w sobotę. Mamy szczęście, że jesteśmy z okolic Rze.

svdbj Większość ślubów cywilnych dawana jest na tygodniu. Pozdrawiam ;-) . Kto w ostatnich czasach załatwiał, ten wie.

Gość u mnie własnie najczęściej
śluby cywilne są w soboty. My mieliśmy w piątek bo za późno rezerwowaliśmy salę i wszystkie soboty były zajęte bo był sezon na wesela i nawet urzędniczka, gdy ustalaliśmy datę zdziwiona była dlaczego w piątek a nie w sobote ;)

Gość u mnie własnie najczęściej
Cini nie zgodzę się ;) Gdziekolwiek byłam na ślubie cywilnym, wszystkie odbywały się w sobotę :) może to zależy od miasta

Gość azizi
Sluby cywilne sa w rozne dni tygodnia,ja sama bylam na slubie we czrartek,jak i w sobote.nawet i koscielne odbywaja sie w inne dni niz soboty,moja kuzynka miala slub koscielny we czwartek

Gość svdbj
Ja po prostu skwitowałam poziom pytania i jego autora. Tak w realnym świecie odbiera się ignorantów - tyle, ze tam jest gorzej, bo ignorantowi nikt niczego nie będzie tłumaczył. Jezu, jak t dobrze, ze nie mam w swym otoczeniu takich jak autorka, które woli zadawac taki pytania na forum (pytanie nt. urzędowe) zamiast zadzwonić lub napisać maila do żródła. Takie zaxchowanie świadczy o zidioceniu.

Gość gość wkuraniony na dolną Svdbj
Svdbj - Sama jesteś kanapką z masłem orzechowym bez szynki i dżemu. Idź stąd jak najdalej np pod wodę i "bul bul bul bul ---------------------------------------------------------------------------"

My bierzemy ślub cywilny w sobotę.. ;) Jak poszliśmy do Urzędu ustalić termin to urzędniczka tylko o sobotach mówiła ;)