Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Zdeterminowane i pewne swego celu na rozsądne 1000kcl:)

Polecane posty

Gość hjkllzz
a mozna na tej diecie zjesc kawałek ciasta domowego kruchego z owocami do kawy w ramach kalorii czy nie jecie wogole

Gość aaaaaa121
ile chudniecie na tydzien?

Hejjj :) Oczywiscie, że pozwalam sobie na coś słodkiego w ramach kalorii. Z tym, że ostatnio pozwalałam na trochę za duzo... Od jutra trzymam się już twardo tych 1000 kcal (dziś zjadłam niemal 1200 :( )

No ja się w weekend objadłam jak świnia :( w Sobotę goście u nas w niedziele my w gościach razy dwa ehhh, od początku diety przez tyle miesięcy nie miałam takiego czegos jak w ten weekend. Nie jestem przyzwyczajona do takiego jedzenia i w takich ilościach, pokutuje dzis za to brzuch mnie boli masakrycznie :(.

Niby święta w czasie których można przytyć to Boże Narodzenie i Wielkanoc. Okazuje się, że do tego doszło i Święto Zmarlych :( ja też czuję się ociężała, po części z powodu @, ale i z powodu jedzenia... :(

Dziewczynki postanowiłam temat ruszyć na nowo !!!!!!! Nie ma co jak ja go nie podniosę to nic i nikt go nie podniesie :) dopisywać się 1, 2, 3 gęsiego, gęsiego:) Nie mam teraz zbyt czasu, mąz w domu, ciągle goście, jutro egzamin, w piątek my w gości ehhhhhh jakos podniose ten temat, damy radę.

Gość Katalinaaa
Witaj kiwi! Postanowiłam się dołączyć ponieważ muszę zmienić swoje życie. Kiedyś byłam szczupła. Jedną ciąża, druga i 25kg do przodu. U mnie na ta wagę działało to , że druga ciąża była trzy miesiące po pierwszej i nie miałam jak wrócić do formy :( teraz waże 85 kg, moim głównym problemem jest to , że nie mam silnej woli. Przytylam też przez tabletki antykoncepcyjne. Do tego jestem zmuszona gotować tłusto bo mój mąż lubi jeść tłusto i dużo, sam ma świetna przemianę materii. Kiedyś byłam ekstra szczupła. Teraz nie mogę już tak. Niszcze siebie i swoje małżeństwo ponieważ mam bardzo niska samoocene. Dostaje szału gdy pokazują gole szczupłe kobiety w filmach i odbija się to na moim mężu. Nie potrafię dać sobie rady:( odchudzałam się już nie raz, tylko szybko przestawałam . Potrzebuje wsparcia :( nie daje rady.

Katalinaaa Kochana nie martw się :) damy radę :) razem na pewno ja tu jestem na długi termin bo daleka droga do celu:) więc na 100% Cię zmotywuje jeśli jesteś zdecydowana pomogę Ci :) Franczeska z grzywka na oczach Dziś zapomniałam:( na 8:00 miałam egzamin:( nie to mi było w głowie:P jutro to zrobię :D obiecuje Jak Wam dziewczynki idzie? Ja ostatnio non stop w rozjazdach, mąż w domu i wiecznie obiadki, sosiki i td:o

Gość Katalinaaa :-)
Witaj:) a możesz powiedzieć mi, doradzić co jesz ? Na posiłki w ciągu dnia itp. Bo kompletnie nie wiem co i jak.

Katalinaaa :-) Bardzo chętnie :) jutro Ci napiszę kilka propozycji a teraz idę się uczyć :) jutro napiszę Ci menu na kilka dni:) Przepraszam ale dziś mam taki dzień:) Jutro napiszę Ci co jem, co robię i td:) Pozdrawiam i 3mam kciuki:)

Gość do kiwi
nie pierdziel ze sie nie wazysz?pisalas kiedys ze non stop to robisz pewnie cie przybylo troche po tych sosikach ale od przybytku glowa nie boli...

Witam Was serdecznie!! Czy możecie mi powiedzieć, na bazie swojego doświadczenia, ile kg udało Wam się schudnąć na tej diecie? Powiedzmy w 1 miesiącu?

Gość daeria 8u8
kazdy chudnie inaczej jedni cwicza jedni nie zalezy kto co je w ramach kalori

Franczeska z grzywka na oczach stopka już zmieniona :) dziś zaliczyłam wagę ) do kiwi polecam czytanie od początku topiku, wtedy się sporo dowiesz bo jak na razie dużo mówisz a nic nie wiesz:) sporostowanie tw wypowiedzi: non stop to robisz- kiedyś raz w tyg, jak byś przeczytała to byś wiedziała że teraz raz w mies :) od sosików- jak byś przeczytała wiedziała być że mój mąz w domu jest max 3,4 dni w mies wiec nie da sie utyć wtedy od sosików nawet gdy bym je jadła :) że się nie waże - waże, ale wtedy gdy sama ustalam kiedy to ma być, a o egzaminie pisałam już wcześniej i skoro mam egzamin bardzo wazny, to nie w głowie mi kilogramy, kazdy potrafi zrozumiec tylko nie taka zawistna baba jak ty:D Jak widzisz duzo piszesz nie mając pojęcia co się na topiku dzieje :) Malinowa_na_diecie Kazdy inaczej, zależy od wagi, wysiłku, kto co je i td:) Kalinka Pamiętam o Tobie, potem napiszę co i jak :)

Gość Katalinaaa :-)
Witajcie:) mam nadzieję, że pamiętasz o mnie kiwi:) jesteśmy w tym samym punkcie, ważymy tyle samo:)

Gość Pętelka53
Nie zaglądałam tutaj bo myślałam,że już topik padł a głupio pisać sama ze sobą. Ale widzę,że jesteście Dziewczyny. Kiwi-jak egzamin?Na czym Cie uwalili?Kurcze,nie tak łatwo zdać.Sama robiłam prawko dopiero nie tak dawno to wiem jaki to stres. Słabo u mnie z odchudzaniem,nie mam czasu na ćwiczenia ale muszę to zmienić.

Katalinaaa :-) Upsss:P odpisałam do Ciebie "Kalina" mogę tak do Ciebie pisać?:) Oczywiście że pamiętam :) Śniadanie : kanapka z wędliną, pomidor, ogórek, sałata i td/ owsianka/ musli z kefirem/ jajecznica z pomidorami/ pieczarki z cebulą/serek wiejski/jajko gotowane/łosoś wędzony/ dużo warzyw 2 śniadanie: owoc/ owsianka/ musli/ jogurt Obiad: Pierś na parze z warzywami/ ryba na parze z warzywami/kurczak z warzywami na oliwie/ jakaś lekka zupka :) Podwieczorek: kefir/ activia/ maslanka/ jogurt Kolacja: Jajko/ serek wiejski/ sałatki w przeróżnych postaciach i dużo warzyw To tak z grubsza napisałam :) potem postaram się więcej napisać :) Franczeska z grzywka na oczach dziękuję, zaraz zmienię :) Pętelka53 Miałam wewnętrzny, 19 listopada mam teorie już Państwowo potem egzamin, ale na praktykę zapiszę się dopiero w przyszłym tyg:P dokupię jeszcze 10h, 2 zostały to mam 12 przed egzaminem :P wiec chce iść na pewniaka i wiedzieć że jestem gotowa i zdam za 1wszym razem, wczoraj miałam wewnętrzny z innym gadem :o straszny typ, ale chyba za długo nie popracuje bo każdy na niego narzeka :P wewnętrzny praktyczny to pikus państwowy to dopiero będzie stras:o

W ogóle to próbuję się zebrać do głodówki 1 dzień, ale nie mam do tego weny i motywacji, chcę się "oczyścić" któraś ze mną?:)

Gość Pętelka53
Kiwi-dobrze,że jeszcze zdążysz zdawać na starych zasadach.Bo obecnie testy są łatwe.Gorzej z jazdą-tutaj trzeba się wykazać umiejętnościami.

Pętelka53 Dlatego ukończyłam kurs, zabrałam papiery a juz na luzie po teorii na praktykę bo będę miała 6mies aby zdać :) ehhh teraz tez jest dupa bo ja uczyłam sie na toyocie w suzuki raz siedziałam a teraz jest losowanie ehhh. Te 12godz chyba zrobię na suzuki :P bo przy moim szczęściu na tym głownie będę zdawać :-/.

Ja przez miesiąc sie nie dietowałam, pare dni temu wróciłam do diety i jestem z wami znowu. Przez ten czas nic nie przytyłam na szczescie:D Dzisiaj kupiłam sobie kiść winogorn, chyba ze 2 lata nie jadlam;/ Na śniadanko zjadłam serek wiejski ze szczypiorem. Na obiad tez zjem mam grahame z szynka a na kolacje znowu wiejski. Nic dzisiaj innego nie zjem, nie zrobilma nic do jedzenia do pracy, a w pracy do 19;/

No ja w zeszłym miesiącu przed okresem poszalałam i nie mialam sily nawet do diety wracac, ochote mialam na wszystko chyba;/

No ja w zeszłym miesiącu przed okresem poszalałam i nie mialam sily nawet do diety wracac, ochote mialam na wszystko chyba;/

Chyba wyskocze szybko ukradkiem i kupie sobie na jutro ze 2 flądy i spróbuje zrobic w piekarniku w foli, bo smażona na oleju to nie bardzo:D

Gość Pętelka53
Piszcie Dziewczyny,piszcie. U mnie na wadze już 64,7.A było 62.To jakaś porażka.Już dosyć oszukiwania samej siebie.Od wczoraj zaczęłam prawdziwą dietę.