Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Zdeterminowane i pewne swego celu na rozsądne 1000kcl:)

Polecane posty

Hej :) U mnie jak na razie 3,5 kg spadło. Najzdrowiej jest gdy leci 1kg/tydzień, więc mieszczę się w normie. Nie wiem co dzisiaj poćwiczyć... Brzuszki ostatnio szkodzą mi na kręgosłup, a przysiadów robić mi nie wolno... Skakanka też na razie odpada, bo pobudzę rodzinę, która ciągle się wyleguje :) A dziś zjadłam: pół piersi z kurczaka+pół papryki+3 łyżki jogurtu 0%. Zaraz zjem jakieś jabłko... i może resztę jogurtu z otrębami.

Karolinie. Ile masz wzrostu?ja tez zaczynalam odch. Od wagi 71,5 kg i mam 166 i nawet terazwyglam dobrze z ta waga ale chce do 56 kg. Odnośnie serem to stosowalam z evelineee. Nawet dobre. Stosuje tez co drugi dzień własnej roboty peeling z kawy. Bardzo dobre....

A mi sie schudlo kilogram :P Chociaz dzis to sobie tak pofolgowalam ze uuuu :D ale od jutra bede grzeczna :D Gratuluje wszystkim spadku :) szkoda ze nie ma Kiwi hmmm

Cześć dziewczynki:) nie było mnie troszke :( siła wyższa :( komputerek mi padł:( potem naklikam co i jak sie działo:)

Hej laski u mnie też kg mniej już! Ale się ciesze! Dzisiaj miałam na sniadanie krome razowca z jajkiem i pomidorem plus serek wiejski. Zaraz sobie pstrąga upieke ze szpinakiem fetą i czosnkiem!

No teraz mam chwilkę czasu:) Dziś mi oddali komputerek wiec powracam na nowo:) jak widać kilogram mi spadł zakupiłam w końcu rowerek i tak sobie na nim ćwiczę. Dziś byłam strasznie zalatana byłam u specjalisty od zaburzeń metabolicznych potem u gina a jeszcze na koniec z małą u lekarza..................................... Myślałam o Was jak Wam idzie :) tak myślałam że zaraz się pojawią wpisy że już się poddałam i bla bla bla ale spokojnie NIE PODDAŁAM się dla tych zainteresowanych POMARAŃCZY:D................................................ Widzę że coś słabo nasz topik już ciągnie i widzę też że nowa dziewczyna do nas dołączyła :) mam nadzieję że coś się ruszy.

no ja juz sama w domku:) zaprowadziłam córę do przedszkola młodsza najedzona i zaraz zaśnie :) ja jem śniadanko na spokojnie przed komputerkiem :) musli z kefirem. Zjem sprawdzę pocztę i biorę się za sprzątanie potem na spacer z niusią :) a i rowerek trzeba zaliczyc :P

U mnie jeszcze 0,5 kg w dół Upmieram dzisiaj wczoraj wypilam z koleżanka 5 win.... dopiero sniadanie jem. Serek wiejski z papryką i mace koszerną czosnkową do tego. Też dzisiaj chyba wsiąde na rowerek bo pare dni sobie odpuściłam.

no ja dzis jak wybyłam z domu o 11:) pomijając że już o 8mej prowadziłam córę do przedszkola to jak wyszłam potem to wróciłam o 14:30 non stop w ruchu:) potem za chwilkę po małą do przedszkola i chwilka spokoju, właśnie je obiadek:) zaraz się zabieram do jakiś obowiązków :) cos sobie wynajde a wieczorkiem na rowerek :P

Ja nie wiem o co tu chodzi ale wszystkie topiki są takie same i nie mówię tu tylko o moim:) zakłada się topik i wielkie BUM!!!! a już po bum nie ma nic :D nagle zapał spada czy wam się wchodzić nie chce czy o co chodzi?:)

Gość Gaja 23
Hej, Zastanawiam się nad dietą 1000 kcal i dieta dr Dąbrowskiej i chyba jednak zdecyduję się na tę pierwszą. Łatwiej wytrwać i skomponować posiłki. Któraś z was może próbowała dietę Dąbrowskiej? Krótko o mnie: 23 lata, 172 cm wzrostu, ok93 kg (jutro sprawdzę dokładnie), nie mam dzieci. Kilka razy próbowałam zacząć dietę, ale zawsze miałam jakąś wymówkę. Zamierzam też ćwiczyć. Kupiłam spodnie neoprenowe. skakankę,'motylek/agrafkę i 2 hantle:2x0.5kg. Muszę tylko zaplanować jakiś jadłopis. Pozdrawiam:)

Ja dzisiaj bede jeśc pierogi z biedronki te z truskawkami i serem, bo tylko to kupiłam przed praca. Psa mam po poważnej operacji dzisiaj na kroplówkach byłam i nie zdarzyłam do domu dojechac przed praca;/ A jaka pyszna sałatke miałam Sałata pomidor papryka jajko kurczak wędzony feta i jogurt z czosnkiem i łyżeczka majonezu do tego o boże jaka pychotka

a ja mam dziś lenia :D nic mi sie nie chce od 11 do 14:30 ponownie byłam non stop w ruchu:P potem do przedszkola a pozniej to juz masakra leń maxymalny

Gość udhidjdidjdo
potem bedzie jojo i po co sie meczyc

Czesc kochane, kilka dni mnie nie bylo, bo jeszcze u tesciow zabawialam. Ja niestety tez troche pobalowalam. Przez urodziny i chrzest coreczki..tyle bylo pysznosci ze nie mozna sie bylo oprzec. A potem jeszcze tyle jedzenia zostalo ;) Ale dobra nowina, na szczescie zaden kilogram w gore nie powedrowal :) a dzisiaj juz dalej 1000kcal dziennie i nie ma ze boli. Po spodniach widze ze schudlam bo wisza mi na tylku. To chyba najwieksza motywacja :) Witam zalozycielke tematu ktorej wczesniej ne bylo :) ja nie mam zamiaru sie poddac i bede tu zagladac tak czesto jak mi na to dziecko pozwoli :)

Witam:) Ja nie mam rowerka ale orbitrek. Ostatnio tez go zaniedbalam. problem w tym ze nie stoi on w garazu, nie w domu i czesto nie chce mi sie chodzic tam:) ja zjadlam rano musli z mlekiem 0,5 % :) i jedna kostke ptasiego mleczka :P (nie moglam sie oprzec:D )

Hej, hej :) I ja się nie poddaje i ciągle walcze mimo że ostatnio zjadam więcej niż 1000 :( Niestety ta dieta nie daje tak szybkich efektów, trzeba czasu i cierpliwości. Ostatnio dopięłam spodnie, których wcześniej nie dopinałam :) to dało mi dodatkowego kopa motywacyjnego :classic_cool:

jezu co się z Wami dzieje heh słodycze, wino i td:D oj dziewczynki dziewczynki:P a ja dziś strasznie zła :D mąz pojechał ponownie wrócił o 5tej rano padniety jak cholera:( zrobiłam mu rano śniadanko i td ale takie mam dzis nerwy że oczywiście było avanti musiałam to sprowokowac bo bym nie wytrzymała :( chyba musiałam się wyżyć :P:D i pojechał wraca za tydzień nawet to i lepiej nerwy mi przejdą :) bo dzis coś wisi w powietrzu:)